19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

The Lawyer European Awards 2012 - Popovici Nitu & Asociatii a fost desemnata firma de avocatura a anului in Romania de catre revista britanica “The Lawyer”

Scris de: L.J. | pdf | print

28 October 2012 12:36
Vizualizari: 10678

 

Popovici Nitu & Asociatii, una din marile case de avocatura din Romania, condusa de Ernest-Virgil Popovici - senior partner si Florian Nitu - managing partner (vezi foto) a fost recunoscuta “Firma de Avocatura a Anului in Romania”. Premiul a fost acordat de catre prestigioasa publicatie britanica “The Lawyer”, in cadrul Galei Premiilor Europene The Lawyer 2012, eveniment ce a avut loc in data de 25 octombrie la Monte Carlo.


Juriul a fost alcatuit din reprezentanti de top ai unor firme britanice de avocatura, precum si ai unor companii multinationale de prestigiu: Caterpillar, Thomas Eggar, CBS Outdoor, Addleshaw Goddard, Travers Smith, Mitsui Sumitomo Insurance, HBO Europe, Unisys, G4S, Rusal, Macfarlanes, Wood Group, Clyde & Co, InterContinental Hotels si Stephenson Harwood.

In alegerea castigatorilor, juriul a avut in vedere criterii precum abilitatea de a gestiona presiunile venite dinspre mediul economic pastrand in acelasi timp un nivel inalt al serviciilor oferite clientilor, viziunea strategica, cultura robusta a parteneriatului, dezvoltarea si performantele financiare, excelenta serviciilor juridice oferite, precum si managementul de exceptie.

Comentarii

# hahalere date 29 October 2012 16:58 0

bai nene terminati cu magariile astea de articole pentru prostit lumea. banii publici se cistiga usor, relatii sa ai. il aduc si pe florin salam si ii fac contract cu prietenii din guvern si sa vedeti daca nu ajunge in topul celor mai faimosi avocati. nu trebuie multa carte, un pic de spaga incepind de la intrarea in casta spagarilor, apoi cauti niste prieteni murdari influenti in politica si iaca succesul. voi scrieti iar noi ne minunam de minciunile voastre. toti sarlatanii imbogatiti daca sunt intrebati cum au facut bani iti raspund "noi am muncit". toti sunt curati ca lacrima. si atunci de ce Curtea de conturi a constatat ca 40% din banul public a fost sifonat? oricum 40% e o suma modesta, realitatea cred ca e 99% furt din banul public.

# pitigoaica date 29 October 2012 17:42 0

Ma intreb cam ce sume se invart pentru a se obtine astfel de premii?

# gunoaie date 2 March 2013 07:18 0

Cu banii lor si,mai ales ,cu \"metodele\" lor de a-i face ,pot lua orice premiu! Oricum,mai mari hoti si nesimtiti ca astia nu cred ca mai sunt altii. Cred ca se bazeaza mai mult pe amenintari ,tupeu si multa influenta. Sunt curios daca Baroul ar raspunde pozitiv la o plangere contra acestei case ,sau daca alta alta Casa de avocatura ne-ar reprezenta intr-un proces cu astia!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva