22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TOPUL LEGAL 500 – Mares & Mares domina, de opt ani consecutiv, Topul Legal 500. Casa de avocatura coordonata de avocatul Mihai Mares a fost clasificata la cel mai inalt nivel in aria de practica „white collar crime”. Fondatorul Mares & Mares, avocatul Mihai Mares, a fost clasat, pentru a opta oara, ca lider si practician de elita in domeniul „white collar crime” si al dreptului penal al afacerilor

Scris de: L.J. | pdf | print

29 March 2024 17:14
Vizualizari: 2966

Cunoscuta publicatie Legal 500 claseaza si in acest an Mares & Mares in topul societatilor de avocatura pe aria de practica white collar crime. Vorbim despre al optulea an consecutiv cand Mares & Mares este plasata la cel mai inalt nivel – Top Tier – din Romania in clasificarea Legal 500 pe regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa).De asemenea, Legal 500 releva si ca avocatul Mihai Mares (foto), fondatorul si managerul societatii de avocatura Mares & Mares, este recunoscut ca fiind lider si practician de elita in domeniul „white collar crime” Leading Individual –, fiind a opta oara consecutiv, cand acestuia ii sunt recunoscute atuurile in aria pe care o practica de peste 20 de ani, fiind numit si avocatul gulerelor albe”.

Legal 500 titreaza ca Mares & Mares este un „cabinet de specialitate in drept penal cu experienta transfrontaliera semnificativa”, ce detine o impresionanta lista de clienti care cuprinde companii multinationale si locale, senior management, iar pe plan individual, politicieni si antreprenori, atat din Romania, cat si din strainatate.

Societatea de avocatura este condusa de avocatul Mihai Mares, „un lider in industrie cu o experienta uriasa”, care managerieaza toate problemele majore societatii de avocatura.

In societatea de avocatura Mares & Mares, alaturi de avocatul Mihai Mares, sunt avocatii Cipriana Pop, specializata in consiliere cu privire la infractiuni de coruptie, spalare de bani, evaziune fiscala si infractiuni de drept comun, si Traian Badescu, cu o expertiza vasta in domeniul urmaririi penale, precum si avocata Raluca Mocanu.

Infiintata in 2006, Mares & Mares a evoluat continuu, devenind astazi lider in domeniul dreptului penal al afacerilor in Romania, fiind apreciata pentru nivelul de incredere, precum si expertiza detinuta in abordarea cauzelor complexe privind criminalitatea economica si faptele de coruptie.

Cunoasterea sistemului de justitie din Romania a facut ca Mares & Mares sa detina in prezent un important portofoliu de clienti, precum oameni de afaceri, directori de top, antreprenori, politicieni, mari grupuri industriale, institutii financiare, precum si mari companii locale si internationale, ale caror spete vizeaza adesea atat chestiuni de drept penal, cat si problematici de drept civil, unde de asemenea stiinta de carte isi spune cuvantul.

De aceea, atunci cand se impune, in cauzele complexe de extradare si infractiuni transnationale, Mares & Mares colaboreaza si cu firme de avocatura internationale de renume.


Mares & Mares, vazuta de clienti


Mares & Mares este cea mai buna alegere a noastra in probleme de criminalitate cu guler alb. Echipa lucreaza foarte bine impreuna sub coordonarea eficienta a partenerului de conducere, Mihai Mares. Practicienii sunt foarte dinamici si proactivi, avand o experienta solida in chestiuni penale corporative si financiare.”

Mares & Mares ofera o gama excelenta de capacitati, de la parteneri pana la asociati si asociati seniori. Acestia sunt receptivi, angajati si ofera sfaturi clare si sunt bine plasati pentru a lua in considerare problemele cele mai complexe si mai dificile din punct de vedere tehnic si pentru a oferi sfaturi clare si articulate. Viteza cu care pot asimila informatiile este laudabila si este un motiv suplimentar pentru a le cauta indrumari sigure cu privire la chestiunile legate de criminalitatea gulerelor albe din regiune.”


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva