18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

TOPUL LEGAL 500 – Mares & Mares in elita avocaturii de penal din Romania conform Legal 500, editia din 2023. Avocatul Mihai Mares: „Eforturile noastre de a construi una dintre cele mai solide si mai redutabile echipe de drept penal din Romania sunt apreciate pe termen lung, intr-o maniera obiectiva si aprofundata”

Scris de: L.J. | pdf | print

12 April 2023 14:00
Vizualizari: 4192

Mares & Mares a anuntat ca a fost clasata pe prima pozitie in topul anual al Legal 500, in practica de drept penal din Romania, pentru al noualea an consecutiv. De asemenea, Mihai Mares este recomandat ca fiind unul dintre cei mai experimentati avocati penalisti din tara noastra.

Reputatul ghid britanic reuneste cele mai bune firme de avocatura din aproape toate jurisdictiile din lume, in clasamente pe arii de practica bazate pe cercetari riguroase si interviuri cu clientii si competitorii firmelor.


Suntem bucurosi sa vedem ca eforturile noastre de a construi una dintre cele mai solide si mai redutabile echipe de drept penal din Romania sunt apreciate pe termen lung, intr-o maniera obiectiva si aprofundata. Le suntem recunoscatori atat colegilor pentru pasiunea si implicarea lor, cat si clientilor nostri, a caror incredere ne motiveaza sa fim din ce in ce mai buni, a declarat Mihai Mares (foto).

Clientii citati in reputatul ghid juridic britanic apreciaza ca:

Mares & Mares are capabilitati exceptionale, atat in randul partenerilor, cat si a asociatilor seniori si asociatilor. Acestia sunt receptivi, angajanti, iar recomandarile lor sunt clare si foarte bine articulate, luand in considerare cele mai complexe si mai dificile chestiuni tehnice. Viteza cu care pot asimila informatiile este laudabila si reprezinta un motiv in plus pentru a le solicita indrumarea cu incredere in materie de drept penal in regiune.”

Mihai Mares este atent la detalii, ne ofera recomandari solide si foarte bine documentate, de aceea ii apreciem rabdarea si atentia cu care ne asculta toate preocuparile; avem incredere in recomandarile strategice pe care ni le ofera, dar si in cele legate de evaluarea riscurilor intr-o regiune pe care nu o cunosc foarte bine; este echipa la care as apela oricand pe timp de criza.”

Sunt receptivi si este usor de comunicat cu ei pe parcursul intregului proces, oferind o experienta foarte buna pentru clienti. Au o reputatie binemeritata pe piata pentru excelenta in domeniul criminalitatii economice. Nu mi-as putea dori sa fiu asistat de o echipa mai buna de profesionisti si de oameni carora le pasa cu adevarat de clientii lor.”

Clasamentul firmelor din Romania in practica de drept penal poate fi accesat aici: https://www.legal500.com/c/romania/white-collar-crime/


Despre Mares & Mares:

Mares & Mares este una dintre cele mai prestigioase firme romanesti de avocatura specializate in dreptul penal care vizeaza in principal infractiuni economice si de coruptie. Activitatea firmei acopera toate domeniile asociate dreptului penal, de la coruptie si spalare de bani pana la faliment, delapidare, frauda fiscala, criminalitate organizata si investigatii. De asemenea, echipa este experimentata in domeniile conexe litigiilor civile si recuperarii activelor. Infiintata in 2006, Mares & Mares a evoluat constant, reusind sa se impuna pe piata avocaturii din Romania prin calitatea ideilor si a serviciilor, dar si prin formarea si atragerea unora dintre cei mai talentati avocati in aceasta arie de drept.


Pentru a fi la curent cu ultimele tendinte globale in domenii ale dreptului afacerilor in general, dar si legislatia privind infractionalitatea economica si coruptia, si, prin urmare, pentru a oferi servicii cu valoare adaugata, Mares & Mares este membru al mai multor asociatii internationale de profil, precum: ROXIN (parte din Forumul Global pentru Drept, Justitie si Dezvoltare al Bancii Mondiale), Camera de Comert Americana (AmCham), Asociatia Barourilor din SUA, Asociatia Europeana a Barourilor de Drept Penal, Asociatia Internationala a Barourilor, Global Criminal Law Counse (GCLC).

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva