21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

TORTURAT DE STATUL ROMAN – Iata Raportul de expertiza medico-legala care atesta ca detinutul Gigi Becali a fost lasat de Tribunalul Constanta sa se chinuie dupa gratii in pofida gravelor afectiuni care, potrivit expertilor, pot duce la pareze si paralizii. Concluziile Raportului: "Afectiunea nu poate fi tratata in cadrul retelei sanitare a ANP... Boala nu face imposibila executarea pedepsei, cu conditia efectuarii interventiei neurochirurgicale recomandate" (Raportul)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

21 February 2014 16:30
Vizualizari: 13193

De luni de zile, lui Gigi Becali i se refuza de catre instante dreptul la tratament medical corespunzator, de teama ca o decizie in favoarea acestuia ar putea atrage anumite consecinte asupra judecatorilor. In tot acest timp, latifundiarul este practic supus torturii fiind condamnat sa suporte dureri groznice in peniteniciar. Boala lui Gigi Becali nu este o inventie, ci una extrem de dureroasa, atestata de numerosi medici cu inalta pregatire, in frunte renumitul medic neurochirurg Alexandru Vlad Ciurea, dar si cu conf.dr. Marius Popa, medic primar legist, cel care a semnat Raportul de expertiza medico-legala, depus in instanta de avocatii lui Gigi Becali.

Potrivit angajamentelor asumate de Romania, in 1994, cand s-a ratificat Conventie pentru Apararea Drepturilor fundamentale ale Omului, Statul Roman trebuie sa garanteze o serie de drepturi cetatenilor sai. Articolul 3 din CEDO prevede ca "nimeni nu poate fi supus torturii, nici pedepselor sau tratamentelor inumane ori degradante".


In cazul lui Gigi Becali, Tribunalul Constanta prin respingerea cererii de intrerupere a executarii pedepsei, pentru a-i permite acestuia sa fie supus unei interventii chirugicale, conform recomandarilor medicilor specialisti, incalca dreptul legitim pe care orice cetatean il are de a avea parte de un tratament adecvat.

Prin aceasta decizie, Tribunalul Constanta a ignorat nu doar recomandarile obligativitatii efectuarii tratamentului chirgical ale renumitului neurolog Alexandru Vlad Ciurea – sef disciplina Neurochirurgie UMF Bucuresti, ale doctorului M. Schmidt – sef sectie de Ortopedie si Chirurgie a Coloanei din cadrul Orthopaedische Praxisklinik Munchen-Schwabing, si ale doctorului H.B. Davidescu – medic primar neurochirurg din cadrul Spitalului Constanta, dar si faptul ca in prezent Becali beneficiaza de regim deschis de executare a pedepsei inchisorii, care ii da dreptul de a desfasura activitati si in afara penitenciarului fara supraveghere si ii permite totodata ca intr-o situatie de urgenta, cum este cea privind starea de sanatatea precara, sa fie tratat intr-o unitate spitaliceasca cu dotare si monitorizare de specialitate, apta sa ofere conditiile necesare unei astfel de proceduri medicale.

Cu toate acestea, instanta a decis ca Gigi Becali poate suporta interventia chirurgicala si in cadrul Sistemului National de Sanatate sub paza, fara a tine cont de recomandarile unor specialisti in domeniu!

Lumeajustitiei.ro a intrat in posesia Raportul de expertiza medico-legala, intocmit de medicul primari legist, conf.dr. Marius Popa si contrasemnat de medicul specilist de la Penitenciarul Poarta Alba, Gabriela Stan, care cu acceptul aparatorilor lui Gigi Becali il publicam in integralitate la finalul articolului.

Potrivit concluziilor raportului, Gigi Becali sufera de discopatie cervicala de aproximativ 20 de ani, iar in urma numeroaselor controale efectuate in ultima perioada, printre care si analiza RMN a fost pus urmatorul diagnostic: Hernie de disc circumferentiala C5-C6 si protruzie discala C6-C7, spondiloza cervicala, insuficienta circulatorie vertebro-bazilara, gastrita cronica, dislipidemie si esofagita de reflux. In cazul herniei de disc, medicii au recomandat interventia neurochirurgicala, specificand ca afectiunea nu poate fi tratata in cadrul retelei sanitate a Administratiei Nationale a Penitenciarelor, dar ar putea fi asigurata in reteaua sanitara a Ministerului Sanatatii sub paza permanenta.

De altfel, in timpul in care s-a aflat in penitenciar, conform Raportului medico-legal, Gigi Becali a acuzat dureri in regiunea cervicala, bilaterial – brat drept, fata lateral, brat stang, urmar stang; reducerea miscarilor active la nivelul articulatiei scapulo-humerale dreapta; parestezii la detegetul I drept si stang si scaderea fortei musculare la nivelul mainilor bilateral.

Prezentam in continuare concluzii ale medicilor care au intocmit Raportul de expertiza medico-legala, care a ajuns pe masa magistratilor de la Tribunalul Constanta:

"Numitul George Becali prezinta urmatoarele afectiuni: Discopatie cervicala cu hernie de disc C5-C6 circumferentiala si protuzie discala C6-C7 cu expresie clinica si imagistica. De asemenea, mai prezinta spondiloza cervicala, insuficienta circulatorie vertebro-bazilara, gastrita cronica, dislipidemie si esofagita de reflux.

Pentru hernia de disc circumferentiala C5 medicul de specialitate recomanda interventie chirurgicala de urgenta.

Hernia de disc poate avea o cauza traumatica sau degenerativa – o deteriorare a discului intervertebral datorata particularitatilor individuale coroborate cu inaintarea in varsta.

Hernierea discului intervertebral consta in distrugerea unei anumite zone cu protruzia unei portiuni in canalul medular si comprimarea maduvei spinarii si/sau a radacinilor nervilor spinali.

In functie de gradul de protuzie apar modificari neurologice ce pot include simptome diferite cum sunt durerea, scaderea fortei musculare, diminuarea reflexelor, paresteziile (senzatii de amorteala, furnicaturi, etc.) la nivelul gatului, umerilor si membrelor superioare mergand panja la pareze si paralizii (reducerea pana la disparitia posibilitatii de a efectua miscari in zonele afectate).

In conditiile compresiei medulare (mielopatie) pot apare manifestari neurologice si la nivelul membrelor inferioare cu tulburari de echilibru ce pot evolua pana la afectarea grava a functiei locomotorii (tetrapareza, tetraplegie) si tulburari sfincteriene.

Hernierea discului intervertebral duce de asemenea la o scadere a inaltimii acestuia cu preluarea consecutiva a unei parti a sarcinii (greutatii) de catre procesele articulare ale arcului vertebral cu leziuni secundare la acest nivel.

Toate aceste modificari de structura pot fi puse in evidenta prin examene paraclinice ce includ RMN (rezonanta magnetica nucleara). (...)

Cand durerea nu mai poate fi controlata pe o perioada mai lunga prin medicatie sau fizioterapie si apare scaderea importanta a fortei musculare impreuna cu alte manifestari neurologice de tipul paresteziilor accentuate, parezelor sau paraliziilor se impune interventia chirurgicala. (...)

Concluzii:

Numitul George Becali prezinta diagnosticul de: "Hernie de disc circumferentiala C5-C6 si protruzie discala C6-C7, spondiloza cervicala, insuficienta circulatorie vertebro-bazilara, gastrita cronica, dislipidemie si esofagita de reflux".

Hernia de disc circumferentiala C5-C6 reprezinta o boala grava ce necesita interventie neurochirurgicala.

Aceasta afectiune nu poate fi tratata in cadrul retelei sanitate a Administratiei Nationale a Penitenciarelor, putand fi asigurata in reteaua sanitara a Ministerului Sanatatii sub paza permanenta.

Aceasta boala nu face imposibila executarea pedepsei, cu conditia efectuarii interventiei neurorchirurgicale recomandata de medicul de specialitate".

Gigi Becali a solicitat Tribunalului Constanta sa i se permita sa fie operat intr-o clinica din Munchen (Cererea)

Raportul de expertiza medico-legala a fost insotit si de o cerere formulata de Gigi Becali, prin reprezentatul sau legal, avocata Maria Vasii, a depus la Tribunalul Constanta in dosarul nr. 10687/118/2013, in care latifundiarul a solicitat instantei sa dispuna admiterea cererii de intrerupere a pedepsei pe o perioada de 180 de zile pentur a i se permite efectuarea de urgenta a interventiei chirurgicale recomandate de medicii specialist. In aceeasi cerere, Becali a solicitat instantei ca efectuarea interventiei chirurgicale si a tratamentului aferent sa fie facuta intr-o unitate spitaliceasca fara paza, inclusiv cu posibilitatea de a apela la servicii medicale in unitati spitalicesti din afara teritoriului tarii:

Stadiul evolutiv al afectiunii de la nivelul coloanei cervicale impune efectuarea tratamentului chirurgical care nu poate fi temporizata, urmata de neurorecuperare pentru stabilizarea coloanei cervicale cu refacerea maduvei cu radacinile nervoase.

Din actele medicale si medico-legale rezulta ca exista o unanimitate perfecta privind recomandarile obligativitatii efectuarii tratamentului chirurgical [Prof. Ciurea - sef disciplina Neurochirurgie UMF Bucuresti; Dr. M. Schmidt – sef sectie de Ortopedie si Chirurgie a Coloanei din cadrul Orthopaedische Praxisklinik Munchen-Schwabing; Dr. H.B. Davidescu – medic primar neurochirurg la Spitalul Constanta].

Tratamentul chirurgical va fi efectuat prin microdisecectomie cervicala anterioara, numai in institutii care poseda intreaga aparatura necesara (sala de operatie, microscop operator, instrumentar microchirurgical, masa neurochirurgicala si aplicare de <cage> - proteza in locul discului care se va indeparta; aparat radiologic mobil C-Arm).-

In aceste conditii se poate spune ca SINGURA optiune reala este aceea de a se efectua interventia chirurgicala intr-o unitate spitaliceasca apta sa ofere conditiile specifice aratate mai sus.

Fata de informatiile furnizate de Ministerul Sanatatii se observa ca in Romania nu pot dispune de un tratament adecvat, ca atare masura dispusa la Punctul 2 din Concluziile Raportului de Expertiza medico-legale, respectiv, tratarea in cadrul Retelei Ministerului Sanatatii sub paza permanenta mi-ar incalca dreptul legitim de a avea parte de un tratament adecvat. (…) Deoarece beneficiez de dreptul legal de a avea parte de tratament medical din parte medicului curant, se impune ca efectuarea interventiei chirurgicale sa fie facuta la clinica Orthopadische Praxisklinik Munchen-Schwabing. Acest drept imi este recunoscut prin Recomandarea 13 din 2006 a Comitetului de Ministrii a Statelor Membre a Uniunii Europene”.

*Cititi aici Raportul de expertiza medico-legala

*Cititi aici cererea depusa la dosar de avocatii lui Gigi Becali

Comentarii

# INML date 21 February 2014 17:01 +6

Da\' avizu\', avizu\' comisiei INML ce zice? De ce nu-l atașați? :-*

# unul din lumea cea mare date 21 February 2014 17:18 +4

am intrebat si ieri si nu mi/a raspuns nimeni.putea judecatorul sa se uite la acest caz intr/o maniera umana si pragmatica? adica,dupa legea romaneasca putea sa/i fixeze o cautiune(nu stiu daca/i corect termenul- bail out) de 3 sau 4 milioane de $ si sa/i intrerupa pedeapsa ca sa se duca si pe luna sa/si faca operatia? si apoi daca se reintorcea sa/si continue de unde a intrerupt pedeapsa?.daca/i conform legii ac pct de vedere de ce nu s/a procdedat asa?cine il trage pe judecator la raspundere in cazul ca se intimpla ceva cu behehe?(cuvint cod rear spar)

# unul din lumea cea mare date 22 February 2014 13:18 0

luati si cititi EXACT ASA O SA SE INTIMPLE SI IN ROMANIA,,http://www.dcnews.ro/2014/02/opozitia-din-ucraina-ianukovici-disparut-alegeri-de-urgenta/#

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 22 February 2014 13:24 0

diferenta/i ca la noi parlamentul nu se bucura de nici o incredere.IN ROMANIA INTII SE VOR FACE JUDECATILE PUBLICE,NUMAI DUPA ASTA O SA SE MAI LINISTEASCA LUMEA PUN PARIU CONTRA ORICINE CA PRIMII JUDECATI VOR FI JUDECATORII SI PROCURORII,PE ASTIA II VOR CAUTA OAMENII,APOI URMATORII VOR FI POLITICIENII SI CEI CARE AU FURAT SI DISTRUS ECONOMIA ROMANEASCA ADICA POLITICIENII.GUNOIUL SI FAMILIA SINT IN CAPUL LISTEI CU JUDECATORII SI PROCURORII.AM CURAJ SA PUN PARIU CA O SA VAD ARZIND CLADIRILE JUSTITIEI,CHIAR DACA O SA DISPUNA GUNOIUL SA SE TRAGA IN LUME(cuvint de cod autobrake selector)

# unul din lumea cea mare date 22 February 2014 17:21 0

in ukraina s/a intimplat ce trebuia sa se intimple in ro din 2012 PARLAMENTUL L/A DEMIS PE IANUKOVICI.FELICITARI LOR CA AU SINGE IN INSTALATIE SI NU/S LASI CA CEI DIN ROMANIA cuvint de cod status synoptic)

# jus date 22 February 2014 17:48 +2

in romania hotii striga hotii. la noi trebuiesc dati toti afara, sunt niste hoti de la un capat la altul. in tara asta omul cinstit a fost sugrumat de biruri, de la nastase incoace ne-am reintors inainte de epoca comunismului. nastase si base cu clica lor au vindut tara si ne-au saracit pe toti. a ajuns o problema importanta sa poti sa-ti procuri painea. astia prin multitudinea birurilor iti iau si camasa de pe tine, culmea este ca ramai dator permanent. ai masina, casa, afacere esti tot timpul amenintat de finante, plicuri peste plicuri cu sume aberante si culmea care se contrazic. un stat mafiot unde hotii o duc bine si cei care muncesc sunt saraci.un stat mafiot unde hotii au ajuns avocati si avocatii legali sunt infractori-cazul bota. solutia este o revolutie si fugariti toti cei 600 de  paraziti din parlament si cu gastile lor din teritoriu. cred ca toata lumea vede ca numai beizadelele o duc bine in timp ce copiii nostri sunt someri.

# obiectiva date 22 February 2014 17:58 0

 si daca NU s-a intamplat ceea ce trebuia sa se intample, undeva , IN PROGRAM, este o EROARE........RESTARTAREA !

# obiectiva date 22 February 2014 18:00 0

STIU si care a fost eroarea !!!! am spus cu 2 ani INAINTE ce se va intampla....NU voi mai comite aceasta eroare ! NEVER !!! 

# ukr date 23 February 2014 09:30 +1

Gresit. Ucraina nu are o CC aservita unui dictator, fiindca ar fi invalidat imediat decizia parlamentului si apoi tara nu este membra UE, deci nu poate fi santajata de catre Barroso, Reding si alti nemernici. Este INCA un stat independent. Sa vedem cat va dura chestia asta.

# luju la mana pullimii date 22 February 2014 20:15 +1

chiar asa am ajuns? vorbim de pulime in loc de juridic? pe cand teza de doctorat a lu ala notariate si barouri? botta?

# pol date 23 February 2014 08:09 +1

Alooo!!!...esti intarziat sau vreun epigon?

# nuuuuu date 23 February 2014 09:11 +1

Nu, este acelasi carnat traditional pe care mintea nu-l ajuta.specialitatea sa sunt insultele si parazitismul pe banul colegilor.

# avocat traditional date 23 February 2014 10:34 0

mai 992,iar ai dat cu bota in balta.Nu am fost eu.Mai ia ceva de IQ

# Hipster date 21 February 2014 17:48 +6

Cititi concluziile de la pct. 2... Cu ce torturat condamnatul? Poate fi operat sub paza permanenta...

# unul din lumea cea mare date 21 February 2014 17:58 +1

pentru hypster//se pare ca nu ai inteles.nu ma intereseaza pct 2 ,ca nu m/am gindit la tortura.am intrebat CLAR:puteau judecatorii sa/i ceara o garantie mare de bani si sa/l lase sa se opereze unde vroia el ,chiar si la casa alba,sau pe luna?asta incerc de 2 zile sa aflu si nimeni nu sufla o soapta!!!de ce nu raspunde nici un jurist destoinic nu unul de la scoala ,,de vara a pmp,,sau unul facut pe puncte auto.la dracu din citi juristi si magistrati citi colcaiesc pe aici nu poate unul sa spuna daca se putea sau nu ca sa se fixeze o garantie (bail out) ca se intoarce dupa operatie la puscarie si ca isi continua pedeapsa de unde o intrerupsese???ce dracu va este asa de frica sa da/ti un raspuns?vitejilor si voi ca gunoiul,aveti curaj numai daca/i spp/ul linga voi?doamne ce tara si ce oameni!!!!cuvint de cod right heat exchanger)

# Hipster date 21 February 2014 20:02 +4

Nu, nu putea! Despre cautiune vorbim doar in faza de urmarire penala, camera preliminara si judecata. Dupa ramanerea definitiva nu mai ai text care sa iti permita sa o aplici. Chiar si in cazul suspendarii executarii pedepsei (repunerea in termenul de apel), nu se poate fixa cautiune. 

# unul din lumea cea mare date 21 February 2014 20:50 -6

pentru hipster//multumesc pentru amabilitatea ta.am inteles!!!!!din nefericire am inteles ca romanica/i un STAT BARBAR .(cuvint de cod hyd sys ground service)

# Eu date 21 February 2014 21:43 +2

Problema care se pune in speta respectiva este simpla. Daca medicul iti spune ca poate fi tratat sub paza, nu ii dai drumul. Poate sa fie cine o fi nu doar Becali. Dar daca nu era Becali ci Passaris in situatia asta? (criminal grec condamnat pe viata si aflat in penitenciarele din Romania si care, in Grecia, a evadat in timp ce era dus spre spital, dupa ce acuzase nu stiu ce boala....apropo, atunci a ucis si 1 sau 2 politisti) Tot asa puneati problema?

# unul din lumea cea mare date 21 February 2014 21:52 -4

pentru eu//uite cum o puneam.pasaris era un detinut extrem de violent,ne uitam si pentru ce a fost condamnat,right?de asta/i codul penal caci cuprinde mai multe si diferita infractiuni.behehe nu a savirsit nimic cu violenta.mi se pare din ce imi aduc eu aminte ca fapta initiala a lui pasariss a fost tot omor.deci cred eu ca discernamintul se aplica in toate cazurile.cuvint de cod tubing leakege test

# Vlad date 21 February 2014 23:09 +4

Behehe (cum ii spui tu la Becali) a savarsit o instigare la lispsire de libertate, fapta savarsita cu violenta ( mai exact 3 astfel de infractiuni) si a fost condamnat total pt vreo 7 infractiuni dintr-o sfera destul de larga. Asadar, nu vad de ce sa fie tratat in libertate daca poate fi tratat sub paza. Mai mult, daca Becali ar avea un tratament privilegiat, risti o revolta a detinutilor. Unii sunt inchisi de vreo 7 ani. Cum crezi ca vor reactiona daca Behehe merge acasa dupa 10 luni de detentie?

# unul din lumea cea mare date 21 February 2014 23:38 0

pentru vlad//recunosc ca ai avut un pct de vedere corect si logic.nu crede ca sint adeptul lui behehe,toate intrebarile le/am pus la nivel de principiu.si eu cred ca in mod normal ar trebui sa faca operatia in penitenciar daca nu este prevazut in lege bail out temporar.(cuvint de cod eicas messages add)

# obiectiva date 22 February 2014 09:17 -1

sistemul judiciar romanesc NU e democratic ca in SUA.........este tipic stalinist .....inca mai e de lucrat !!! URGENT s-ar impune si la noi curtea cu jurati......sa NU isi mai permita judecatorul sa incalce drepturile si libertatile unui om, dupa bunul sau plac sau la ordine..........pana si in BULGARIA exista un sistem mai bun.....ca atare, nu exista prevazuta acea cautiune posibil de platit dupa ce esti condamnat si detinut, ci este prevazuta doar in arestul preventiv.....DAR exista posibilitatea ca afectiunea sa sa poate fi tratata si sub paza, la munchen........prin politia europeana........adicalea, sa il pazeasca politistii nemti in spital, nu cei romani.......DAR nu vor !!!!!!! 

# hai cu juratii date 22 February 2014 10:28 -2

Mai neica dar destept mai esti.....vrei jurati ai? Si juratii sa fie din aia care sa primeasca cate 1 mil euro de la taica becalii, prin conturi deschise prin elvetia si gata, e nevinovat saracu

# unul din lumea cea mare date 22 February 2014 11:27 -1

pentru hai cu juratii//esti rau intentionat.de ce sa depind doar de judecata unui judecator si nu de judecata a 16 insi.?cit priveste chestia cu conturile aproape imposibila,s/a intimplat de citeva ori in epoca capone in sua si au fost descoperiti,si au facut juratii puscarie. de obicei juratii sint supravegheati in cazurile SONORE(nu uita ca ei pot sa fie chiar cazati in hoteluri si supravegheati - vezi o.j. simpson) cuvint de cod mechanical hyd control)

# drepturile omului date 22 February 2014 10:32 0

Drepturile omului....desigur....dar nu doar drepturile infractorului. Sa ne mai gandim si la drepturile infractorului. Pe de alta parte, nu va dati seama ca LUJU astia pregatesc opinia p[ublica pentru cand le-a veni randul lui Rosca Stanescu (apropo, a pierdut o sesizare la CEDO, recent) sau alde Voiculescu? Ia sa vedeti ca atunci cand va veni vorba de parnaie o sa-si descopere brus niste boli care nu pot fi tratate decat in Brazilia sau Venezuela (tari cu care nu avem tratate de extradare)

# obiectiva date 22 February 2014 10:40 +1

cand STATUL aresteaza pe cineva, STATUL este TOTAL RESPONSABIL pentru soarta acelui cineva...........pentru ca il are in CUSTODIE.........voi nu aveti nici o legatura cu tratatele internationale privind drepturile omului.....ohhh, nuuu ! voi sunteti TORTONARII.....parca am sa va vad ca pe visinescu, haituiti pe la 80 de ani pentru GENOCID ........

# Vlad date 22 February 2014 20:02 +1

Stimata doamna, si in SUA juratii au gresit in unele dosare in care inculpatii au fost condamnati la moarte si se pare ca au gresit destul de mult. Personal sunt adeptul completelor colegiale (formate din mai multi judecatori). Juratii, cu cat au o educatie si o cultura mai scazuta, sunt mai influentabili. Multi inculpati ar scapa doar in urma unor pledoarii lacrimogene.

# obiectiva date 22 February 2014 20:25 0

 humanum errare est diabolicum est perseverare.......LA NOI SE PERSEVEREAZA DIABOLIC........

# obiectiva date 22 February 2014 20:52 -1

si....ce ar fi fost PE CAPUL NOSTRU , stimate domn, daca in RO mai era inca in vigoare PEDEAPSA CU MOARTEA ??????? 

# Vlad date 22 February 2014 21:21 +2

Eu nu sunt adeptul pedepsei capitale. Daca se intampla o eroare judiciara (si s-au intamplat destule si in SUA unde sunt jurati) si un cetatean isi pierde casa, i se poate restitui sau poate primi daune; daca isi pierde libertatea, acesta i se poate reda; dar daca isi pierde viata, nimeni nu i-o mai poate da inapoi. Mai mult, un faptuitor daca stie ca va fi condamnat la moarte, va savarsi si mai multe infractiuni grave tocmai pe ideea ca nu mai are nicio sansa.

# obiectiva date 22 February 2014 21:26 +1

eu ce spuneam ??? daca se comit erori si cu jurati, ne dam si noi cu parerea ce se intampla daca UN JUDECATOR sau 2 sau 3 sau 5......papusi legate cu sfoara ...sa aiba dezlegare  in RO sa CONDAMNE LA MOARTE !!!!! 

# Andrei date 21 February 2014 18:03 -3

Fura bani de la stat, da putin din banii astia inapoi la sarantoci si apoi sa veni simpatie, tara de idioti care isi merita ultimul loc din Europa.

# avocat traditional date 21 February 2014 18:09 +2

mai colega din lumea mare,judecatorul avea la dispozitie un text de lege care ii permitea sa faca c e ii cere nea Gigi.șCiteste ,te rog,cererea doamnei Maria Vasii se te lamuresti.Mai mult de atat,exista dispozitii legale prin care orice om din Romania poate sa mearga in tarile UE la medic si in anumite conditii CAS va plati (in cazul nostru interventia).In cazul lui nea Gigi,nu s-a v rut .Eu zic,precum altii,ca e rea credinta.Ma indoiesc de faptul ca in Romania acea interventie si-o asuma vreun medic.Raspunde-mi la o intrebare:ce se intampla daca nea Gigi paralizeaza intre timp? Cine va raspunde?

# unul din lumea cea mare date 21 February 2014 18:28 0

pentru un avocat traditional//doamneeeeeeeeee!!!!in tara asta va este greu sa sa zice/ti clar si scurt si cum va cheama.ma luasi cu ue,cu alte vrajeli din min sanatatii.repet, poate nu am fost clar:JUDECATORUL PUTERA SPUNE ,,PUNE AICI IN PALMA STATULUI 3 SAU 4 MILIAONE DE $ SI DU/TE SI LA WESMINSTER ABBEY SI TE OPEREAZA,,ASTA/I INTREBARE???A INTELES CINEVA SCRIS IN ROMANESTE????.DESPRE INTREBAREA TA CARE/I SUBSIDIARA LA ZIUA DE IERI.statul judecatorul si procurorul trebuie tinut raspunzator pentru prostie daca i se intimpla ceva lui behehe,citeste comentariile mele de ieri sint fara echivoc,fata de raspunsurile tale.VREAU RASPUNS FARA ECHIVOC NU VRAJELI CU DREPTURI SI AIURELI CARE STITI BINE CA SE INCALCA IN RO(cuvint de cod all tube are cres)

# avocat traditional date 21 February 2014 19:28 +1

Mai omule din  lumea mare,ai citit cererea doamnei Vasii?Chestia aia cu milioanele de euro nu tine.Eventual sa dea spaga la judec ator.Dar ma indoiesc de faptul ca cineva are curajul sa ia spaga de la nea Gigi

# unul din lumea cea mare date 21 February 2014 20:53 -2

pentru avocat traditional//multumesc de raspuns.romanica este stat barbar.in suedia ,fiinlanda,norvegia stiu ca se poate dar aia nu/s civilizati ca romanii(cuvint de cod left sys location)

# gigu date 21 February 2014 23:27 -2

avocat traditional zis si oarecare tot cu gindul la \"spaga\".orice ai face si ai zice el vede ce l-a invatat ambasadorul de tatsu SPAGAAAA!!!!

# avocat traditional date 22 February 2014 12:10 +3

orice ai zice si orice ai face,tot neam de manivela ramai.Si acelasi agramat.Citeste si vezi cum se scrie corect tatsu.

# gicu date 22 February 2014 17:53 +2

pentru asa un om de paie ca tine autoporeclit avocat traditional e bine asa cum am scris. apropo sa stii ca jignesti tagma avocatilor cu analfabetismul de care dai dovada. iti sugerez sa -ti scrii nick-ul cirnat traditional sau ce vrei tu altceva care sa mearga cu traditional, dar in niciun caz avocat ca nu esti!! citeste legea 3/1948 si daca nu o pricepi angajeaza un jurist sa ti-o traduca. 

# gicu date 22 February 2014 18:16 +1

carnacior traditional, pentru nea florea esti cam ca pisoiul din videoclipul asta, un pui nevinovat, asteptam sa te maturizezi peste vreo 50 de ani  :  http://www.trilulilu.ro/video-animale/o-scumpete-de-pisoi?ref=similare_jos

# pentru paraple-gicu\' intelectual date 22 February 2014 18:25 -1

Tot agramat esti si tot un om care fuge de raspundere.La incultura ta cu tatsu raspunzi in dodii ,atacand.Vezi ca dupa punct se scrie cu majuscule iar dupa apropo se pune v irgula..Daca tu ca ,,avocat,, de Balesti te simti jignit,este treaba ta. Eu am citit/studiat legea 3/48 si o pricep.Nu pricep,insa,de ce tu nu pricepi ca noi suntem avocati pe bune iar ai tai sunt ,,avocati,, pe rele.Tu,oricum,nu esti nici macar ,,avocat,,.

# pt al de mai sus date 22 February 2014 20:48 +1

Ai aflat si tu mai trombonel ca se scrie dupa punct cu majuscula. Noroc ca smartphonul are functia asta pe care o accesezi suplimentar ca altfel ramineai incult ever.

# unul din lumea cea mare date 22 February 2014 20:50 0

pentru pentru paraple-gicu\\\' intelectual// apropo,vezi ca se scrie APROPOS asta vis a vis de apropo

# chiar asa ? date 22 February 2014 20:54 +1

Nu mai fa pe interesantul. Pe romaneste, se scrie \"apropo\".

# unul din lumea cea mare date 22 February 2014 21:28 0

pentru chiar asa//CHIAR ASA!!!!!!! dupa teoria ta in romaneste ,,viz a vi,, ar trebui sa se scrie asa cum ti/am scris in ghilimele sau tot VIS A VIS (ca nu este in romaneste) asa ca bai,,CHIAR ASA?,, CITESTE OLECUTA !!! SAU PE ROMANESTE SE ZICE OLEACA......daca esti avocat ,napirca sau vipera o sa ai ,,DOAR SUCESURI,,daca/ti redactezi ,,cirtile,,asa cum incerci pe aici(cuvint de cod tiller comand 65 degrees)

# obiectiva date 22 February 2014 21:34 -1

@unule, de mult doream sa te intreb...ce ecu codurile astea ale tale ??? esti inginer sau aviator ???

# obiectiva date 22 February 2014 21:35 -1

de fapt, asta cu tiller comand 65 degrees e din marina

# unul din lumea cea mare date 22 February 2014 21:47 0

pentru obiectiva//cuvintele de cod le pun caci vreo doua 3 napirci de pe aici incearca sa posteze prostii sub aliasul meu din cite iti pot raspunde ,,AICI,, , AM FACUT SCOALA IN SUA(nu in totalitate -adica numai scoala de dupa 90) vreo,,3 clase,, academia de marina si aviatie comerciala din maryland(cuvint de cod raat electrical source)

# unul din lumea cea mare date 22 February 2014 21:54 +1

pentru obiectiva//tiller este cirma de vint a ruderului adica pe partea din spate a aripioarei dorsale din coada.avind in vedere ca si la vapoare exista rudder(adica cirma care face stinga/dreapta,si in aviatiei/i zice ruder si face tot stinga dreapta pe directia de inaintare)sper ca am reusit sa/ti explic convenabil in romaneste(uneori nu stiu sa le traduc) cuvint de cod rudder pedals

# obiectiva date 22 February 2014 21:57 -1

ce destept/desteapta esti, mai unule.....bravo tie......genial !

# chiar asa ? date 22 February 2014 21:36 0

Daca taceai, filozof ramaneai. Nu tontalaule, pe romaneste nu se  scrie nici \"vis a vis\" si nici viz a viz\", ci \"VIZAVI\". Cauta in \"DEX\" !

# obiectiva date 22 February 2014 21:39 -1

@chiar asa......dar tu spui mouse sau soarece..........??? la chestia aia manevrata de tine sa inchizi computerul ? parca sunteti din chirita in provincie, pe bune !

# chiar asa ? date 22 February 2014 21:45 +1

\"obiectiva\", chiar pe bune ?! Oricum, ai ceva care ma atrage...

# obiectiva date 22 February 2014 21:59 -1

daaa? pe mine ma atrage unul, e genial !  

# unul din lumea cea mare date 22 February 2014 22:06 0

pentru chiar asa?//partial ai dreptate m/am uitat in dex se folosesc cele doua forme forma imprumutata din lume si forma fonetica intrata in romaneste(cuvint de codmanual landing gear)

# obiectiva date 22 February 2014 22:12 -1

lasa-l , unule, stie si el o limba ...pe aia materna si simte nevoia sa se dea mare........

# chiar asa ? date 22 February 2014 23:40 0

Desi ai ceva care ma atrage, gresesti atunci cand afirmi ca \"simt nevoia sa ma dau mare\". Dimpotriva, nu suport infatuatii. In plus, de unde stii tu cate limbi vorbesc ? Oricum, mi-ar placea limba ta...

# obiectiva date 22 February 2014 23:50 -1

ia mai lasa-ma in pace....iti fac plangere penala pentru hartuire ! asa am sa le fac la TOTI SRI istii si politistii si jandarmii care ma mai urmaresc....de la 1 februarie 2014 am armament din greu !

# obiectiva date 23 February 2014 00:02 -1

Noul Cod Penal pedepseste cu inchisoare de la 1 la 6 luni hartuirea prin mesaje, telefoane sau urmarire. Incriminarea hartuirii este urmarea aparitiei unui numar mare de astfel de cazuri, in special impotriva femeilor. Potrivit noului Cod Penal, infractiunea de hartuire este de doua feluri, cu grad diferit de gravitate. Daca cineva isi urmareste in mod repetat victima ori ii supravegheaza locuinta, locul de munca sau alte locuri pe care aceasta le frecventeaza, \"cauzandu-i astfel o stare de temere\", fapta se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 6 luni sau cu amenda. Apelurile telefonice, mesajele, mail-urile care \"prin frecventa sau continut alarmeaza victima\" se pedepsesc cu inchisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda daca faptele respective nu reprezinta infractiuni mai grave (cum ar fi amenintarea sau santajul). M-AM SIMTIT  EXTREM DE AMENINTATA si SANTAJATA PE LUJU ...vezi balaceanca....si au mai fost emise anterior astfel de mesaje.......

# chiar asa ? date 23 February 2014 01:07 +1

Uite, nu ma mai atrage chiar nimic la tine. Adio !

# obiectiva date 23 February 2014 09:41 -1

adio !

# OARECARE 3 date 23 February 2014 10:46 0

Lasati-l mai obiectivo si unu in pace .Asta care se da gramaticus este acelasi agramat care mai semneaza 992,l3/48,jus,unul care citeste etc.Nu v-ati prins care-i asta?Isi zic e presedinte.

# obiectiva date 23 February 2014 11:38 0

cine nu il lasa ??? fiecare e liber sa scrie ce vrea, de aceea imi place pe luju....si ..nu mi se pare agramat !!! atata vreme cat sunt lasata in pace si eu las in pace pe altii........FARA ATAC LA PERSOANA.......fara hartuire...si totul e ok.....de fapt, chiar mi se pare rational....a inteles repede !

# Ticu Isari Canada date 21 February 2014 18:30 +1

Statul roman comunist sau neocomunist este cel mai ticalos din toata lumea. Nu este de mirare ca romanca isi arunca pruncul la ghena de gunoi, prunc rezultat in urma violului facut de securistul, comunistul, seristul, politistul, deputatul, senatorul, presedintele de bloc si de tara...

# unul din lumea cea mare date 21 February 2014 18:41 0

pentru ticu isari canada//ai dreptate ticule!!!!!!din nefericire compatriotii nostri au ramas primitivi ,barbari si rascoliti de placerea de a face rau in mod gratuit si se ingramadesc sa ia sticle de apa sfintita din hitdaie umplute de pompieri ca vezi doamne ei SINT CREDINCIOSI , au devenit niste barbari ca sa le faca CATEDRALA NEMULUI IN LOC DE SPITALUL NEMULUI. ei se vita de saracie dar dau fuga sa le bage la corbii de popi si la ghicitoare milioane de $ sub pretextul ca sa le ajute dzeu.bai compatriotilor nici dracu nu va ajuta daca nu va ajutati voi,oricita tamiie ati inhala(cuvint de cod flythru pipr&cipr)

# APEL CATRE CSM ,CSCJ, PARCHETUL GENERAL, date 21 February 2014 20:48 +3

APEL CATRE CSM ,CSCJ, PARCHETUL GENERAL, cred ca ar trebui sa se CERCETEZE CERTIFICATELE MEDICALE, SI SA SE INCEAPA URMARIREA PENALA IMPOTRIVA MEDICILOR ,DACA DIAGNOSTICUL E FALS SAU EXAGERAT ! SOLICIT CSM ( prin inspectia judiciara ) REFACEREA EXAMENULUI RMN ( CARE NU E PERICULOS SE POATE FACE DE 100 DE ORI ), SUB CONTROL JUDICIAR pentru ca SE ZVONESTE CA RMN-ul PREZENTAT A AFOST FALSIFICAT(apartine altei persoane ) !Trebuie sa se compare datele topometrice de pe cele doua examinari-un procuror sau un judecator nu poate face diferenta –sunt niste oase si niste umbre despre care nu stii ale cui sunt.

# unul din lumea cea mare date 21 February 2014 20:58 -3

pentru APEL CATRE CSM ,CSCJ, PARCHETUL GENERAL,//aparusi cu prostiile si comentariile tale rascolite de ura sindicala de puscarias in aer liber?idiotule rmn/ul cat scanul dupa cum ti/am mai explicat nu pot fi trucate!!!decit daca/l faci unuia cu boala respectiva si il pui pe numele lui behehe.nu cred ca a fost facut fara martori.idiotule!!!rascolit de ura pe conservele lui behehe(cuvint de cod fill and bleed test)

# APEL CATRE CSM ,CSCJ, PARCHETUL GENERAL date 21 February 2014 21:33 +3

IEVARn sfarsit ai priceput, probabil RMN-ul A FOST INLOCUIT CU AL UNUI BOLNAV ADEVARAT.! pentru ca ciobanu FACEA SPORT, CU DETINUTII, A JUCA BAZA , juca fotbal , skandemberg , FACEA ANTRENAMENTE CU CEILALTI PUSCARIASI , VOIA SA MEARGA LA MUNCA !!!! FACEA PRESIUNI sa-l trimita la munca … , si DINTR-O DATA !!!!!…DUPA O DISCUTIE CU ‘’’CINEVA ‘’’ l-a apucat DUREREA …. GULER….MERGE CA UN CARAGHIOS … ….face pe paralizatul de mana dreapta …..uita …si facea pe paralizatul de mana stanga…. Se sterge la nas CU MANA PARALIZATA ,!!! joaca un teatru ieftin …SE CEARTA PE TELEFON cu avocatii ’’’’ ba, M-ATI PUS SA PORT KK…ASTA LA GAT …. voi cat aveti de gand sa ma tineti cu k ….asta la gat …. PURTATI-L VOI !’’’Rad puscariasii …TE ATRU IEFTIN RASUL LUMII !!!

# unul din lumea cea mare date 21 February 2014 22:08 -3

pentru APEL CATRE CSM ,CSCJ, PARCHETUL GENERAL//in continuare te cred si idiot si rau intentionat si asta/i cel mai rau prostie combinata cu rea intentie.dupa cum afirmai(deci lucrez cu marfa ta),,poate face diferenta –sunt niste oase si niste umbre despre care nu stii ale cui sunt. ,,tu te referi la o radiografie si mai mult la alea inventate de rontgen,tu nu ai vazut in viata ta cum arata un aparat m.r.i. sau ct scan cum apar acele ,,radiografii,,cu ce claritatesi cite zeci sint pe o coala de film si in ce format si ca sint radiculare si in 3 g.esti un idiot cu umbre si in carne si oase,din nefericire.nu ai idee am curajul sa pun pariu pe orice cu tine ca nu ai vazut in viata ta cum arata ,,masina de spalat care face ct scan sau mri.,,cuvint de cod edp)

# # APEL CATRE CSM ,CSCJ, PARCHETUL GENERAL date 21 February 2014 23:51 0

Aceeasi argumentatie cancerizata de tip hasnaua3: te legi de amanunte si nu intelegi esenta:In propozitie NU CONTEAZA TIPUL PROBEI MEDICALE ,TIPUL DE INREGISTRARE ETC , esenta afirmatiilor mele este banuiala ca acele probe AU FOST TRUCATE INTR-UN FEL SAU ALTUL ,CA AU FOST INLOCUITE , SAU INTERPRETATE GRESIT SAU EXAGERATE...acum ai inteles ,nu era greu. nu trebuia sa cauti prin almanahe , pe goagal ...sa-ti chinui neuronul .sa te dai rotund cand nu esti, daca mai postezi incearca sa spui si ceva cu logica ,incearca sa evoluezi , esti si tu om ce tracu”

# unul din lumea cea mare date 22 February 2014 11:39 +1

pentru apel catre csm,cscj,parchetul general//lucrez iar cu materialul clientului,,esenta afirmatiilor mele este banuiala ca acele probe AU FOST TRUCATE INTR-UN FEL SAU ALTUL ,CA AU FOST INLOCUITE , SAU INTERPRETATE GRESIT SAU EXAGERATE.,, stiu ca justitia din romanica condamna pe PROBE BANUITE,,(sa le zicem inventate??).CE TE CALIFICA PE TINE SA AI BANUIELI???SI ITI REPET INCA ODATA cind s/au facut ct sau mri nu au fost si reprezentantii penitenciarului din moment ce behehe era in custodie?sau ma rog alti martori.nu sint si doctorii legisti din mj care s/au uitat la concluziile medicale?vezi de ce te ,,banuiesc de rea intentie,,(cuvint de cod alert msg warning)

# hugo date 21 February 2014 21:24 +2

raportul medico-legal este facut in stilul \" intelege ce vrei\" . se remarca termenul \" interventie preventiva \" ceea ce demonstreaza caracterul non-urgent , ca la final sa concluzioneze \" urgenta chirurgicala \" . din cazuistica relatata in raport rezulta o \" discopatie \" pe care o au toti oamenii la 55 ani , cazul interventiei \"chirurgicale urgente \" aparand pe fondul a ceea ce se poate intampla , paralizie .... . Ce sa creada judecatorul ? este un caz urgent il urcam in salvare il ducem la spital il operam urgent intr-o zi gata ? sau il eliberam , facem investigatii in Germania , o contraexpertiza in Austia si pe urma stabilim ca ne operam in data de la clinica X . unde este urgenta ?  

# Apel catre KODRUTA KOVESI: DESTRUCTURATI MAFIA MEDICALA! date 21 February 2014 22:02 +1

Apel catre KODRUTA KOVESI: DESTRUCTURATI MAFIA MEDICALA!Adica:Infractorii cu foarte multi bani sau foarte influienti SCAPA DE PUSCARIE PRIN METODA INFAILIBILA: METODA MEDICALA : se dau bolnavi , joaca teatru ieftin, niste medici SPAGARI LE PUN DIAGNOSTICE FALSE SAU EXAGERATE CA AU 100 DE BOLI..LE FAC OPERATII FALSE (ADICA cresteze pielea si apoi s-o coase la loc ) si judcatorii n-au ce face ! TREBUIE DESTRUCTURATA DE URGENTA ACEASTA MAFIE ! Va dau cateva exemple: sotul doamnei Gampeanu are atatea boli incat ar fi murit de 50 de ori pana acum iAR PE ACELE DIAGNOSTICE A LUAT PENSIE , , Micolescu de la arges, face infarct LA COMANDA CAND ESTE DUS LA PARCHET. Niste medici CORUPTI i-au facut operatie pe cord deschis LA MINUT ,ZIC CA I-AU OPRIT INIMA , OPERATIA A REUSIT ASA DE BINE CA PESTE DOUA ORE BOLNAVUL MERGE PRIN SALON , FACEA GLUME ,LE CIUPEA PE ASISTENTE DE K….

# Apel catre KODRUTA KOVESI: DESTRUCTURATI MAFIA MEDICALA! date 21 February 2014 22:05 +2

CONTINUARE :ALTE EXEMPLE DE ACTIUNI ALE MAFIEI MEDICALE: Mascariciul baron de la PLOIESTI S-A DUS CU PERFUZIILE PUSE IN SALA DE JUDECATA ,A JUDECAT TEATRU ,SI A SCAPAT DE AREST! HAISAN A FOST OPERAT DE CANCER IN ULTIMUL STADIU, va amintiti ce teatru juca ? el plesnea de sanatate, (un bolnav de cancer e slab si vanat la fata ) a scapat ,a fugit SI DUPA CE A TRECUT GRANITA a inviat ! Bombonel s-a sinucis cu sos de rosii.A JUCAT TEATRU …n-avea nici o zgarietura probabil ca glontul care i-a intrat pe kar a trecut prin inima de doua ori inainte si inapoi ,prin plamni ,ficat si pancreas ..si apoi a iesit tot pe kar …ca alta gaura n-a lasat, iar un doctor spagar i-a crestat pielea ca sa aiba pe unde intra si iesii glontul si l-a salvat! APEL DE IMPORTANTA NATIONALA CATRE DNA SI CATRE KODRUTA KOVESI : ANIHILATI MAFIA MEDICALA !

# unul din lumea cea mare date 21 February 2014 22:19 -2

pentru Apel catre KODRUTA KOVESI: DESTRUCTURATI MAFIA MEDICALA!//bai idiotule tu ti/ai luat doctoratul la universitatea de******ne ,vad ca esti cult si ierudit in capul tau ,te pricepi si la medicina,adica ai invatat sa dai cu******nul pina il lasi lat pe jos pe ,,puscarias,,.bai nenorocitul tu esti bun de cotroceni,dar impaiat,acum ai ajuns sa pui diagnostice si ,,infractorului,,sot al dnei cimpeanu!!!!!!doamne ce tara de competenti!!!!!!bai cretinelopatule cind o sa te inbolnavesti sa te duci la vrajitoare sau saman(samanul nu/i ct scan) cuvint cod relief valve)

# pentru Apel catre KODRUTA KOVESI: date 22 February 2014 08:19 +1

Esti naiv,mafia este mult mai puternica decat banuiesti.Cand ciobanul zice AU !ii sare comandantul inchisorii in ajutor , s ar medicii si pun diagnostice false ,sar televiziunile si incep sa planga , sare ministrul justitiei si zice ca puscariile sunt suprapo******te, sare premierul si zice ca daca ciobanul e in puscarie , nu mai are cine sa ajute saracii , sar parlamentarii si fac o lege a amnistiei la minut . Cu cati bani i-a plesnit peste principii acest cioban ,cati bani au fost picurati la fiecare rotita?

# I\'ll Be Back date 21 February 2014 22:03 0

Poate sa se tarasaca Becali ca rama insetata in arsita soarelui. Jupanul marinar nu poate uita cate injuraturi a primit de la cioban. Suflet mic si chinuit bolnavul de la Cotroceni isi trage seva nebuniei din suferinta celor care l-au contrat de-a lungul timpului. Doar de aia platim noi prostii de romani, serviciile secrete si DNA-ul, pentru schizofrenia Jupanului marinar.

# ana.av date 21 February 2014 22:40 +1

aparare gresita.nu cred ca exista vreun judecator care sa admita aceasta cerere in raport de o eventuala interventie chirurgicala in strainatate.daca s-ar fi pus problema interventiei chirurgicale in Romanica ...NU ERA PROBLEMA Mai mult decat atat am toata convingerea ca la banii domnului Becali se putea angaja o echipa de neuro-chirurgi din afara Roamaniei care sa il opereze.Se putea deplasa tehnica si echipament medical a schimbat avocatii ca pe cioraoi, avocati care nu au ratiunea de a face o aparare ci mai ddeegraba sis fac publicitate  pe spinarea omului. nu stiu cine e mai nesanatos la cap...Becali sau avocatii care se prefac ca il apara? Gigi nu ar fitrebuit sa adreseze cererea de a putea iesi la munca pe fundamentul preexistentei starii precare de sanatate dupa care sa ceara intreruperea pedepsei pe motivatia descrisa in raportul dee expertiza medico-legal . imi cer scuze DAR TREBUIA SA SE LIMITEZE LA APARARILE FACUTE DE FLORIN SURGIE.imi pare rau de acest om

# ana.av date 21 February 2014 22:43 0

imi cer scuze pentru graba...e vorba de colegul avocat Florin Surghie

# unul din lumea cea mare date 21 February 2014 22:50 0

sunt torturat !!! aud voci care imi spun sa sar de pe bloc !!!! bai!!! eu sunt spionul care bea cu basescu cand ma urmarea sri si mi 6 cu elicopterele si submarinele prin canalul manecii si prin ******/ul manecii!!!sunt idiot si nu ma tratez/ eu cand vreau sa fiu idiot fluier ca acum.ia.ia.ia.auzi ce spun vocile ?sa/mi pun punga pe cap si sa o strang bine cu scotch in jurul gatului ( cuvant cod injectie )

# Anticiobanulmirlanul date 21 February 2014 23:39 0

Da! Toti borfasii astia cu 2 clase primare dar cu blazon de aur cum ajung la mititica cum se inbolnavesc. Gagiul nu are nimic. Boala de care sufera se numeste INGINFARE iar sechelele sint...DAT CU SPAGA PE LA DOCTORI SA IL SCOATA BETEAG. Pentru asta ar mai trebui sa primeasca vreo 10 ani de ocna grea la sare

# Dora date 22 February 2014 00:55 +1

Nu am avut niciodata o simpatie deosebita pentru dl Becali.Daca diagnosticul este corect si va paraliza cine va plati pentru ca nu i s-a permis o interventie chirurgicala in strainatate?

# Paracelsus date 22 February 2014 08:48 0

Nici o grija E SANATOS TUN ! Joaca teatru ieftin, nu asa se comporta un om bolnav !

# Paracelsus al batran date 22 February 2014 08:56 +2

Si de ce neaparat in strainatate ? Ce , el e altfel de om, are 4 COA----ste? El vrea in strainatate ca sa aranjeze vreo operatie falsa ,sau ca sa nu rasufle CA N-ARE NIMIC si ca RMN-ul a fost falsificat sau ca sa fuga ...prin ziare au aparut stiri ca a transferat 26 milioane de para...

# obiectiva date 22 February 2014 09:05 +2

de ce in strainatate ??? pai, DEMISU` era LIBER si tot si-a operat coloana la VIENA..........el de ce NU s-a operat in RO ?????? el cate coaie are ??? 10 ?

# obiectiva date 22 February 2014 09:08 +3

si mie, in locul lui becali, mi-ar fi FRICA sa ma operez in RO.....il rezolva SS ca pe patriarhul TEOCTIST, ca pe sergiu nicolaeascu, operat si incinerat in timp recrd, sa stearga urmele.....un strop de anestezic in plus si nu te mai trezesti in VECI !

# Obersturmbannführer date 22 February 2014 16:57 +2

@ OBIECTIVA. Pai Teoclist si Nicolaescu erau si ei la SS :D :D :D

# obiectiva date 22 February 2014 16:59 -1

erau SS, dar MASONI ??? erau si masoni ??? ca era necesar sange nou, de satana.......

# obiectiva date 22 February 2014 09:01 +2

OBSERV ca baSSescu, lingaii lui, judecatorii si  porcurorii lui sunt EXPERTI cam in toate > in medicina, in expertiza medicala a capacitatii de munca, in gradele de handicap, in drept, in economie, in finante, in administratie, in psihologie, in psihiatrie, in geopolitica, in seismologie, in meteo, in agricultura, in comert, in sexologie, in demonologie, in religie, in ufologie, etc, etc, etc......ei NU vad in ce hal ne-au adus TARA si POPORUL in cei 10 ani de EXPERTIZA de-a lor ??? ne-au adus in HAOS si in DISOLUTIA STATULUI ROMAN ! este timpul sa punem PUNCT si sa le spunem STOP...........la GHILOTINA !!!!!!!! vive la revolution !

# Problema lui Becali date 22 February 2014 09:46 0

...este ca si-a angajat niste avocati care se doresc pe sticla non-stop, sa isi faca reclama pentru a incasa onorarii grase...Ei il sfatuiesc prost pe Becali, acesta fiind megaloman si doritor sa auda doar ceea ce il ostoieste si il intereseaza, fara pic de realism.... Am mai spus si inainte de a fi condamnat ca, daca ar lasa ciocul mai mic si ar sta linistit fara sa faca valve prin presa, ar fi tratat ca si alti detinuti cuminti care nu provoaca multimea, nu instiga lumea, nu iese din banalul cotidian si astfel nu reprezinta o potential amentintare a ordinii publice! Pai, tot ce face Becali si avocatii sai, care doar il usureaza de bani mintindu-l ca rezolva- a se vedea infr. de trafic de influenta- este sa urle prin presa ca este discriminat, ca este mintuit, ca este detinut model si ca s-a indreptat, apoi incepe sa se laude cu faptele lui (milostive si bune ce-i drept) infierand statul care nu face nimic si amenintand judecatorii ,etc....Adica s-a indreptat? spre ce?...

# obiectiva date 22 February 2014 09:50 +2

SINGURA problema a lui becali este ca a ajuns TINTA lui baSSescu razbunatorul..........fac pe ei si judecatorii, si procurorii de FRICA lui baSSescu.........pana si aia de la PICCJ...........am eu dovezi personale !!!! 

# obiectiva date 22 February 2014 09:53 +1

SINCER, eu NU inteleg de ce le este frica de baSSescu......... NU inteleg de ce este frica oamenilor, in general,  de ceea ce se stie ....de ceea ce se vede !!!!!! 

# Daca ai dovezi personale, HAI LA DNA ! date 22 February 2014 10:16 -2

Daca ai dovezi personale, HAI LA DNA ! ITI PROMIT CA VIN SI EU , DACA N-AI TACI IN PAPUSOI SAU USUCA -TE LA SOARE! Ba, voi ,vorbetii si latraii nu intelegeti ca daca veniti cu acuze , trebuie sa aduceti si dovezi ? Unde ati facut scoala ? la hasnaua3 ? ca numai acolo vorbesc despre NENOROCIRILE FACUTE DE BASESCU , DAR NU ENUMERA NICIUNA...DE ANII DE SCLAVIE ,,,DAR NU DAU EXEMPLE,,,poate sclavie pentru ei inseamna ca N-AU FOST LASATI SA FURE ,SI A TREBUIT SA MAI SI MUNCEASCA SI EI NU ERAU OBISNUITI !

# obiectiva date 22 February 2014 10:23 0

ce sa fac, bre, la DNA ??? daca e si KOVESI implicata ????? eu am dat exemple negru pe alb....DOVEZI .....semnate si parafate.........PERSONAL ! eu am curaj, dar PICCJ nu are !!!!!!

# obiectiva date 22 February 2014 10:24 +1

kovesi........ coldea......valerian vreme......antitero GRADISTEA.......MISA.....via cotroceni ! 

# unul din lumea cea mare date 22 February 2014 10:45 +2

pentru obiectiva//mai ai un pic de rabdare pina ajunge ,,revolutia portocalie ,,si in romanica.a ajuns odata de l/a instalat pe gunoiul,mai ajunge odata sa/l DEZINSTALEZE.VEZI CUM ESTE VIATA, odata l/a pus portocaliul pe cal,odata/l da jos.sa/i vezi la ,,dezinstalare ,,pe procurori si judecatori cum se vor acuza unii pe ceilalti si cite magarii vor iesi la suprafata!!!(cuvint de cod tail skid)

# obiectiva date 22 February 2014 10:56 +1

@unule.........mi=am cam pierdut rabdarea.........REVENGE !!!!!!!!

# unul din lumea cea mare date 22 February 2014 11:59 0

pentru obiectiva//stiu.....si eu!!!!! dar astept clipa,,CIND O SA FIU JURAT LA JUDECATI PUBLICE,, pe ,,maidanul....... cu dragoste,, obiectivo macar fa/ti o lista sa o ai la indemina.atunci o sa auzi cum schelacaie napircile si viperele de toate gradele si marimile de la alea sprincenate la alea cu nasul in suflet de la alea csmiste la alea constitutionaliste,de la alea cu sarmale in cap la alea limbricoidale cu papion european,de la alea cab/iste la alea tebiste de la alea de la judecatorii la alea cotroceniste,,aveti putintica rabdare stimabililor!!!!o sa fie niste zile si nopti ,,furtunoase,,.....atunci o sa/l vezi pe jupin titirca inima rea cum o sa plinga cu lacrimi de crocodil in d/ale carnavalului(cuvint de cod larger brake )

# obiectiva date 22 February 2014 12:14 -1

LISTA NEAGRA  e full..........

# obiectiva date 22 February 2014 10:34 +1

Generalul Florian Coldea este cunoscut şi recunoscut drept principalul coordonator al activităţilor de poliţie politică exercitate în ultimii ani de preşedintele Traian Băsescu şi camarila sa în scopul intimidării, discreditării şi demolării adversarilor politici (liderii partidelor din opoziţie, parlamentari, primari, preşedinţi de consilii judeţene, jurnalişti şi alţi formatori de opinie critici ş.a.) cu concursul instituţiilor de forţă ale statului romȃn , îndeosebi al serviciilor secrete şi al Parchetului (SRI, SPP, DGIPI, DGA, DNA, DIICOT, Parchetul de pe lȃngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Agenţia Naţională de Integritate şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală). (senato VAler Marian  sursa cotidianul.ro)

# obiectiva date 22 February 2014 10:36 +1

CULMEA este ca eu nu sunt decat un SIMPLU CETATEAN ........NIMENI din familia mea NU este implicat in politica !!!!!!! si au pus o intreaga armata pe noi..........trebuie sa ma simt MANDRA de capacitatile si calitatile mele !!!!!!!

# obiectiva date 22 February 2014 11:58 0

tocmai ce am facut testul de pe site ul SRI....REZULTAT ....si am uitat sa mai pun niste specializari, altele nu exista....REZULTAT ....Verifică-ţi aptitudinile Felicitări! Studiile absolvite, pregătirea profesională, precum şi trăsăturile de personalitate relevate de răspunsurile dumneavoastră v-ar putea recomanda pentru o carieră de ofiţer IT&C în SRI. - Criminalitate cibernetică, reţele, operaţiuni tehnice speciale, cercetare – dezvoltare, lucru cu echipamente dintre cele mai sofisticate sunt domenii în care pregătirea şi experienţa dumneavoastră pot fi fructificate. Aflaţi mai multe

# obiectiva date 22 February 2014 11:59 -1

IMAGINEA a stat de 10 ori mai mult decat imi era necesar sa observ toate detaliile......

# pol date 23 February 2014 08:22 0

OK! Te-ai laudat destul.Vino sa iti dau o bere si un mic Euro...Asta pentru ca esti destul de umflata de la propriile-ti laude!

# obiectiva date 23 February 2014 09:44 -1

nu mananc mici si nu beau bere.......si cu laudele, baSsescu e mai umflat decat mine.......el este PERFECT !!! eu spun doar ADEVARUL.......testul asta de la SRI este pentru debili mintali, e prea usor....cam asa arata si angajatii........eu pot trece toate testele de la SRI, dar SRI NICIODATA nu va trece de testele mele......

# obiectiva date 23 February 2014 11:21 0

asa cum spuneam mai sus si am recunoscut...testul de la SRI este pentru debili mintali...de aia l-am si facut...sa ma conving ca sunt debila mintal....ca nu eram sigura...acum m-am lamurit...da.

# obiectiva date 23 February 2014 11:35 0

clona de la 11.21....ADEVARUL DOARE ........nu sunt suficient de debila mintal ca sa si aplic pentru a fi angajata in SRI........tu ai fost !

# obiectiva date 23 February 2014 11:41 0

ADEVARUL DOARE..ma doare rau...asa cum am RECUNOSCUT la ora 11:35...nu sunt suficient de debila mintal..sunt, dar nu destul...imi pare rau...promit ca voi insista pentru a deveni debila mintal definitiv..

# obiectiva date 23 February 2014 11:47 0

asta de la 11.41....in nici un caz NU mai insist......sa fiu angajata si subalterna de-a lui COLDEA sau MAIOR ???????/

# @ obiectiva date 23 February 2014 11:54 0

Voi nu sunteti numai penibili, sunteti si neatenti.Daca tot va urmaresc S.R.I.-ul si alte servicii secrete ( pe tine si pe ala din lumea mare, ca tot va place sa crezi ca sunteti mai multi ), de ce nu iesiti din Facebook cand postati ? Sau de ce nu postezi de pe I.P.-uri diferite , ca nu este mare lucru ? Ca prost nu esti, doar te prefaci.

# obiectiva date 23 February 2014 11:56 0

intr-o confruntare DIRECTA obiectiva vs maior vs coldea, ghici cine castiga ???????  eu singura si pe ei ii las sa faca  echipa .............DIRECTORII SS trebuie sa fie cadre militare, nu politicieni, trebuie sa fie FARA VICII , gen alcool si curve, trebuie sa fie IZOLATI de orice partid politic ..........trebuie sa aiba coloana vertebrala si sa nu stea in genunchi in fata mossad, cia, kgb, avo, etc.........atunci mai vorbim !!! 

# obiectiva date 23 February 2014 12:00 0

@obiectiva.......sincer ??? pentru ca ma doare in cot de urmarirea lor...........pentru ca STIU ca ei ma stiu si ca NU imi pasa........pentru ca eu NU am nimic de ascuns !!!!!!!  ce sa ascund ??? ca sunt desteapta ? ca sunt patriot ??? ca INTOTDEAUNA eu  am in vedere INTERESUL NATIONAL  si nu dau 2 bani pe interesul personal ??? ca eu sunt VULTUR, iar ei sunt gaini in cotet ??? SINGURUL lucru pe care il voi ascunde va fi VIITORUL.........ca NU mai vreau sa ii avertizez........

# obiectiva date 23 February 2014 12:20 0

AR TREBUI SA MA ASCUND ???? Pe cine urmăreşte SRI? Misiunea SRI nu este de a urmări persoane, ci de a cunoaşte, preveni şi contracara ameninţări la adresa securităţii naţionale. MISIUNEA SRI la ora actuala este de a URMARI PERSOANE......VECHEA SECURITATE REACTIVATA !!!!! 

# obiectiva date 23 February 2014 12:24 0

Pe cine interceptează SRI? În baza autorizaţiilor eliberate de către judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, SRI interceptează numai comunicaţiile acelor persoane implicate în activităţi care, potrivit legii, constituie ameninţări la adresa securităţii naţionale. MINCIUNI 100%........, corespondenta, emailurile si telefoanele mele au fost interceptate FARA VREO AUTORIZATIE.....mai ales din partea ICCJ.......

# bela date 22 February 2014 12:07 0

Ce ai, ce ai patit, te-ai dereglat??!!

# obiectiva date 22 February 2014 12:16 -1

NU, ba, nu m-am dereglat, am facut doar testul..........oferit de SRI......

# obiectiva date 22 February 2014 12:26 -1

eu cautam de fapt raspuns la asta si am dat de TEST.... Cui mă pot adresa pentru a face o plângere împotriva SRI? Legea garantează dreptul oricărei persoane de a sesiza Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului Român de Informaţii, atunci când se consideră lezată în drepturile sau libertăţile sale prin folosirea mijloacelor de obţinere a informaţiilor sau dacă are cunoştinţă de încălcări ale prevederilor constituţionale şi ale altor dispoziţii legale de către Serviciul Român de Informaţii, în activitatea sa. De asemenea, puteţi contacta structura SRI de relaţii cu cetăţenii pentru a ne aduce la cunoştinţă eventuale suspiciuni privind nereguli în activitatea instituţiei sau a reprezentanţilor acesteia. Totodată, potrivit Constituţiei, orice persoană se poate adresa justiţiei pentru apărarea drepturilor, a libertăţilor şi a intereselor sale legitime.

# obiectiva date 22 February 2014 12:28 -1

RASPUNSUL ESTE NESATISFACATOR........cum sa ma adresez eu parlamentului controlat de SRI, justitiei controlate de SRI sau chiar SRI care mi-a incalcat  drepturile prevazute de Constitutie ?????

# bela date 22 February 2014 12:04 0

Ne scremem degeaba cu aceste comentarii! Uite, daca nu ii va plati statul roman, adica noi, lui Becali cateva sute de mii de coco, cu titlu de despagubiri acordate de CEDO, sa ma scuipati!

# unul din lumea cea mare date 22 February 2014 12:24 -1

pentru bela//de ce pe tine? si nu pe justitia din romanica?sint convins ca o sa fie despagubiri la cedo si pentru nastase si pentru toti cei condamnati DOAR DIN DORINTA GUNOIULUI.(cuvint de cod brakes &steering

# sfrawef date 22 February 2014 12:15 +2

     De ce nu prezentati corect situatia? Cand se constata, pe baza unei expertize medico-legale, ca persoana condamnata sufera de o boala care nu poate fi tratata in reteaua sanitara a Administratiei Nationale a Penitenciarelor si care face imposibila executarea imediata a pedepsei, daca specificul bolii nu permite tratarea acesteia cu asigurarea pazei permanente in reteaua sanitara a Ministerului Sanatatii si daca instanta apreciaza ca amanarea executarii si lasarea in libertate nu prezinta un pericol pentru ordinea publica- asta spune noul cod de procedura penala.

# DISTRUGETI MAFIA MEDICALA ! date 22 February 2014 15:08 -1

da daca probele sunt falsificate ? Ca la Haissan ,ca la niculesu argesm ca la baronul de ploiesti, ca la bombonel, ca la sotul babe ministreasa ....atunci ce faci ? I eliberam in functie DE CAT DE BINE JOACA TEATRU !Iti spun eu si repet APELUL CATRE DNA: DISTRUGETI MAFIA MEDICALA !

# obiectiva date 22 February 2014 15:22 -1

tu esti consilier pe probleme medicale a lui baSS ????? si daca, si daca....DACA ai inceput propozitia cu DACA este o simpla IPOTEZA......adu dovezi !!!!!!! probe !!!!!! cum sa falsifici, bre , incultule, un RMN si un CT ????????

# unul din lumea cea mare date 22 February 2014 15:41 0

pentru obiectiva//iti racesti gura cu ala de i/ai raspuns.ala cu haisam.la ala doar au fost comandate de gunoiul de la cotroceni probele,tot el l/a si dus la aeroprtul otopeni,imi spune mie cineva zdravan la cap ca o.h.nu era sub supraveghere 24/24 si ca fugea travestit in berbecut!!!!!!de ce a luat foc camera cu casete de la antitero de la otp???cum de precinstitulk gunoi a intrat in posesia a 50% din averea lui o.h.??prin yasin??? si ala mai vorbeste de probe medicale......poate ale gunoiului betiv care conduce romanica ca pe un bantustan(cuvint de cod brake metering valve)

# Savulescu date 22 February 2014 14:16 0

Chiar nu inteleg de ce atata balamuc pentru un neica-nimeni analfabet - hot - marlan ca Becali.Ca se agita astia de la Luju, inteleg, ca este vorba de Voiculescu si bani.Dar de se agita alti fraieri, chiar nu pricep.Decat daca - poate - aveti vreo placere masochista sa bateti campii aiurea pe site-ul asta, neavand altceva de facut.Poate sunteti handicapati, ologi sau mai stiu eu ce.Sunt cativa care apar non-stop pe aici si toti sunt de partea infractorilor, cum este ala din lumea cea mare- cu toate ca , personal, cred ca saracul sta inghesuit in vreo chicineta in care abia ii incape scaunul cu rotile.Sau ala care se tot da avocat traditional si care incearca sa-si impuna punctul de vedere.Asta are dreptatea lui,nu conteaza ce spune legea, atata poate - atata face.Vai steaua voastra de postaci prapaditi !

# obiectiva date 22 February 2014 15:16 +1

@savulescule, ne agitam pur si simplu pentru ca asa TREBUIE !!! nu pentru becali, nu pentru un om oarecare, ci pentru ca este un CAZ TIPIC, o speta, un PRINCIPIU !!!!!!!! si  TIMOSENKO avea probleme cu coloana vertebrala si NU au lasat-o sa se opereze..si , iata, AZI e LIBERA, datorita MAIDANULUI..........

# obiectiva date 22 February 2014 15:18 -2

mergand pe logica ta, savulescule, si tu esti la fel ca noi, vai de cucurigul tau !!!!!!! ce cauti tu AICI sa iti pierzi vremea sa ne citesti si chiar sa si scrii ?????

# unul din lumea cea mare date 22 February 2014 15:30 -1

pentru obiectiva//lasa/l in pace nu vezi ca/i koko,lily,dankh1 in travesti de savulescu.....este ofticata ca nu reuseste sa foloseasca aliasul meu .si mai are o teama.......vede ca i se apropie maidanul de scaune.....doamne ce procuroare infantila aceasta savulescu.......punem pariu ca o vor judeca public pe maidan??? sa vezi tu lily alias savulescu cind il vor elibera si pe nastase.NU OBSERVA NIMENI CITE PCTE COMUNE/S CU UKRAINA???DE UNDE A EMANAT GUNOIUL PORTOCALIU,JUSTITIA PORTOCALIE,INSCENARI ALE JUSTITIEI MINUITE DE PORTOCALII.obiectivo te gindesti cit de rau le titiie fundul la astia???cuvint de cod lights redundant to eicas)

# obiectiva date 22 February 2014 15:42 +1

am mai fost pe un maidan, in dec. 1989.........evident, daca toti cei ce au fost acolo erau de balanceanca, AZI scriam din puscarii si din cimitire !!!!!!! ba, securisti idioti, eu nu am fost proasta sa ma las impuscata acum 24 de ani, ca sa ma amenintati voi cu balanceanca AZI daca scriu de REVOLUTII...........martafoilor.........prefer sa mor impuscata decat sa TAC, ca sa vrea muschiul vostru ! DA, li se clatina scaunelem dar au conturi grase in strainatate !!!!!!! SPER sa fie luati prin suprindere si sa ii gasim in paturi.......

# unul din lumea cea mare date 22 February 2014 15:57 0

pentru obiectiva// crede/ma ca nu vor ajunge la conturi!!!!!!au doar iluzii......si uita/te ca imediat cum a inceput frasuiala pe maidan imediat s/au pus interdictii de scoaterea banilor.aviz pentru aia de nu stiu cum lucreaza bancile.!!!!!ei cred ca/s smecheri ca si/au pus banii, ca si/au pus cash in sdb uri.vise,doar vise de catel!!!!!videanu,udrea, si altii sint deja pe listele serviciilor din alte tari in special unde ei cred ca sint in safe heaven.gunoiul crede ca daca eba si/a luat casa la paris nu stie lumea adresa???(cuvint de cod air data inertial)

# obiectiva date 22 February 2014 16:02 -1

@unule, merg pe mana ta....VIVE LA REVOLUTION ! AMIN !

# ADEVARUL date 22 February 2014 17:35 0

BECALI SI TOTI CEI CARE IGNORA PROBLEMA JUSTITIEI ROMANE,DE ATATA TIMP DICTATURA JUDICIARA,CARE RASPUNDE COMENZILOR POLITICE,ISI MERITA SOARTA,LE DORESC SA INTELEAGA DESPRE CE VB.,CAT MAI CURAND,SUGACII DE PONTA SI CRIN,CU AERELE LOR DE POLITICIENI VERSATI,SUNT NISTE CARICATURI DE OAMENI DE STAT,NU AU NICI O SANSA CU MAFIA LUI BASESCU-MAI LEGALĂ,SIGURĂ SI MAI VIRGINĂ DECĂT O CURVĂ IEFTINĂ.FURATI TARA POLITICIENI DRAGI SI PRIN PROSTIA SI NEHOTARAREA VOASTRA.ASA CA CRINUT,GASESTE O SOLUTIE LA CRIZA VOASTRA DE PROSTIE CA SUNTETI IN HORĂ SI DACĂ NU JUCATI TOT JUCAȚI...CUM VA CÂNTĂ BĂSE.FIE-I NUMELE DE RUSINE IN SAT. :sigh:

# BTS date 22 February 2014 18:09 0

Cine poate sa creada abureala asta a ciobanului Becali ? Voi o credeti pe bune? Acel raport medico-legal este contrazis de raportul INML de care nu mai vorbeste nimeni. De aia nu i-au intrerupt executarea pedepsei,dar multi latra aiurea. Mai e si faptul sfidator cu operatia in strainatate,ca vezi doamne oierul nu se poate opera in RO...Esti PROST de impungi mai ciobane,nu-ti va da nici draq drumul sa mergi sa te operezi in strainatate.  :lol:

# obiectiva date 22 February 2014 18:22 -2

UPDATE  Timoşenko a părăsit, sâmbătă, într-un scaun cu rotile spitalul din Harkov, în nord-estul ţării, unde era deţinută, şi s-a urcat într-o maşină de teren neagră, relatează BBC News Online. Iulia Timoşenko le-a făcut cu mâna susţinătorilor ei din maşina care o transporta afară din spital, a precizat un fotograf al agenţiei Reuters, prezent la faţa locului. Opozanta ucraineană Iulia Timoşenko se îndreaptă către Maidan, Piaţa Independenţei, din centrul Kievului, a anunţat un apropiat al fostului premier, citat de AFP. ASA O SA IL VEDEM SI PE BECALI puscaria in scaun cu rotile ......???

# Iulia Volodimirivna Timoșenko date 22 February 2014 18:58 -2

Mariana Campeanu va intra in inchisoare pentru inselaciune. Alt ministru al guvernului plagiatorului la puscarie ! Pe ei si pe mama lor de hoti !

# Avocatul31 date 22 February 2014 19:14 +3

Toti romanii sunt condamnati la torturi de ordin fiziv si psihic in penitenciarele-lagarele romanesti...in inchisori exista o veritabila piata a carei moneda de schimb este tigara.Penibil sistem penitenciar,penibil si groaznic. :sad: :sad: :sad: CSMistii sunt niste criminali ss-isti.

# TITULESCU date 22 February 2014 19:16 +3

SA-L OMORAM PE GIGI BECALI, CA DE ANI DE ZILE STA IN NATURA MULTOR OAMENI CE POPULEAZA ACEASTA TARA URA,INVIDIA, PROSTIA PE NU SI-O VAD ,CA DOAR FICIOR SI VISINESCU SUNT MULTIPLICATI CA TIP UMAM IN MULTI CONCETATENI DE-AI NOSTRI. IN PRIMUL RAND CAT CIVIL STIU MAGISTRATII DIN PENAL E SUFICIENT CA SA BAGE OAMENI NEVINOVATI IN PUSCARIE CU SUTELE DE MII, DACA E PE DREPTATE ATUNCI SA SE VERIFICE INREGISTRARILE DE LA CONCURSURILE DIN MAGISTRATURA,DE LA ANGAJARILE LA STAT ,DE LA TOT CE INSEAMNA CORUPTIE SI ANGAJARI PE PILE SI SA VEDEM CATA LUME DIN ROMANIA TREBUIE SA INTRE IN PUSCARIE INTR-O TARA IN CARE LA STAT PANA SI PENTRU FEMEIA DE SERVICIU SE PUNE O PILA. LIBERTATE PENTRU GIGI BECALI !!!!!!

# obiectiva date 22 February 2014 21:13 -1

sincer, mie mi-e dor de becali...era asa de haios !!!!!! NU dispera becali, daca esti nevinovat, trazneste-i cu BLESTEME...........uite ca eu am blestemat pe aia de -alde rockfellers, rotHchilds, si morgans............IN 2 SAPTAMANI S-AU SINUCIS 12 BANCHERI !!!!  

# obiectiva date 22 February 2014 21:15 +1

noul slagar al bancherilor este JP Morgan Chase new company theme song.. R. Kelly - I Believe I Can Fly

# ff date 22 February 2014 23:10 +1

http://www.dcnews.ro/2014/02/afirmatia-care-l-distruge-pe-gigi-becali/

# obiectiva date 22 February 2014 23:23 -2

medicina legala NU este specializata in afectiunea medicala a lui gigi.........punct ! 

# obiectiva date 22 February 2014 23:28 -2

seful asta are si un NUME ??? confirma ca are BANUIELI LEGITIME SI ASTA ??????? toata lumea judeca si condamna pe abureli si banuieli in RO.......tara de barfitori si tzatze......TARA DE JEGOSI PROSTI SI RAI........sau e o abureala de presa baSSista preluata la modul tembel de toata media ??? 

# obiectiva date 23 February 2014 14:57 0

  Dezertări la Serviciul ucrainean de Securitate Oficiali de rang înalt din cadrul Serviciului ucrainean de Securitate (SBU), atât de la cartierul general, cât şi de la nivelul filialelor regionale, au dezertat fără să-şi delege atribuţiile, au fost informaţi duminică parlamentarii ucraineni. \"SBU nu are comandant, nu are adjuncţi de comandanţi. Şefii şi adjuncţii lor au dezertat şi şi-au închis telefoanele\", a declarat Valentin Nalivaicenko, care asigură legătura cu Securitatea, relatează Russia Today în ediţia electronică. Totodată, Agenţia \"nu are comunicaţii, nu are conducere, nu are planuri pentru apărarea depozitelor nucleare, Centralei Hidroelectrice de pe Nipru, nu are nimic\", a spus oficialul. (sursa cotidianul.ro)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.05.2024 – Inca o palma pentru Justitia din Romania

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva