2 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TRANZACTIA ANULUI IN INDUSTRIA TRANSPORTULUI NAVAL – Societatea de avocatura Zamfirescu Racoti & Partners a asistat grupul Transport Trade Services la achizitia pachetului majoritar al participatiilor in Plimsoll Kft, operator fluvial ce detine subsidiara Fluvius Kft. Catalin Micu, Managing Associate ZRP: „Tranzactia consolideaza pozitia TTS pe cursul superior al Dunarii si deschide noi oportunitati in business”. TTS este casa de expeditii care controleaza Navrom SA

Scris de: A.P. | pdf | print

11 August 2016 13:18
Vizualizari: 7300

Avocatii de la Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) au asistat grupul Transport Trade Services (TTS) - casa de expeditii ce controleaza CNFR Navrom SA - in procedura de achizitie a pachetului majoritar al participatiilor in Plimsoll Kft, operator fluvial si una dintre cele mai mari companii de logistica din Ungaria.

Transport Trade Services a dobandit astfel 51% din capitalul social al Plimsoll Kft, societate ce detine subsidiara Fluvius Kft, armator fluvial de nave autopropulsate care si-a construit in ultimii 15 ani o buna reputatie pe piata locala si internationala. Investitia are ca obiectiv intarirea si dezvoltarea pozitiei TTS ca jucator regional in zona Dunarii, se arata intr-un comunicat de presa dat publicitatii, miercuri 10 august 2016, de reprezentantii ZRP.

Cumparatorii au fost asistati de o echipa de avocati sub coordonarea lui Catalin Micu (foto dreapta), Managing Associate ZRP, si Larisa Popoviciu (foto stanga), Senior Associate ZRP, care au asigurat negocierea si finalizarea cu succes a acestui proiect transfrontalier.


Tranzactia a presupus o etapa de due diligence, continuand cu structurarea tranzactiei si redactarea si negocierea contractelor. In acest sens, ZRP a colaborat cu avocati din Ungaria, respectiv Kende, Molnar-Biro, Katona Attorneys-at-Law (KMBK), responsabili cu indeplinirea formalitatilor juridice pe teritoriul ungar.

A fost un proces complex avand in vedere specificul activitatii clientului nostru, dar experienta echipei de avocati si colaborarea traditionala cu TTS ne-a ajutat sa acomodam toate cerintele tehnice si strategice ale investitorului. Tranzactia consolideaza pozitia TTS pe cursul superior al Dunarii si deschide totodata noi oportunitati in business”, a declarat Catalin Micu, Managing Associate ZRP.

Despre Zamfirescu Racoti & Partners

Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business si al consultantei fiscale.

ZRP are o echipa de 50 de avocati, dintre care opt asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Antoniu Obancia (asociat), Elena Iacob (asociat) si Alina Tugearu (asociat).

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva