16 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TRANZACTIA CARE POATE ARUNCA IN AER DOSARUL UDREA – Dezvaluire bomba: creanta de 900.000 euro despre care DNA acuza ca i-ar fi fost data Elenei Udrea de afaceristul Bogdan Buzaianu pentru interventii la Ministerul Economiei a ajuns la omul de afaceri Maricel Pacuraru. Udrea: “Nu am nicio treaba cu tranzactia si nici cu respectiva creanta”. Daca Maricel Pacuraru nu a preluat creanta de 900.000 euro de la Elena Udrea, cum poate sustine DNA ca aceasta s-ar fi aflat la Udrea?

Scris de: L.J. | pdf | print

28 March 2022 18:39
Vizualizari: 6325

O dezvaluire de presa bomba facuta in urma cu doua zile poate arunca in aer unul dintre cele mai importante dosare ale DNA. Este vorba despre dosarul “Hidroelectrica”, in care Elena Udrea (foto) a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta si spalare de bani, pe motiv ca ar fi primit de la omul de afaceri Bogdan Buzaianu 3,8 milioane de dolari si o creanta de 900.000 euro garantata cu actiuni la Evenimentul Zilei pentru a face interventii in vederea mentinerii contractelor pe care firma acestuia le avea cu Ministerul Economiei.


 

Astfel, cunoscutul jurnalist Liviu Alexa a dezvaluit pe site-ul propriu strictsecret.ro ca omul de afaceri Maricel Pacuraru a preluat o creanta care ii va asigura controlul asupra publicatiilor Evenimentul Zilei si Capital. Informatia a fost confirmata chiar de Pacuraru, intr-un raspuns transmis ziaristului Liviu Alexa (vezi facsimil).

 


Singura creanta care priveste actiuni ale Evenimentului Zilei este, conform informatiilor pe care le detinem, cea despre care DNA sustine ca, in 2011, i-ar fi dat-o Elenei Udrea omul de afaceri Bogdan Buzaianu. Interesant este insa ca respectiva creanta nu a fost luata de Maricel Pacuraru de la Elena Udrea. Contactata de Lumea Justitiei, Udrea a precizat ca nu are nicio implicare in aceasta tranzactie, precum si ca nu are nicio legatura cu creanta de 900.000 de euro asupra actiunilor de la Evenimentul Zilei, in pofida acuzatiilor DNA.

Or, neimplicarea Elenei Udrea in aceasta tranzactie si faptul ca Maircel Pacuraru a preluat creanta nu de la ea, ci de la o alta persoana arunca in aer acuzatiile DNA conform carora creanta de 900.000 euro i-ar fi fost data ca mita Elenei Udrea de catre Bogdan Buzaianu. Practic, tranzactia facuta de Maricel Pacuraru cu o terta persoana, nu cu Udrea, dovedeste ca respectiva creanta de 900.000 euro nu a ajuns niciodata la Elena Udrea, in pofida acuzatiilor DNA.


Iata declaratia acordata de Elena Udrea pentru Lumea Justitiei:


“Nu am nicio treaba cu tranzactia si nici cu respectiva creanta. Asta dovedeste ca acuzatiile care mi se aduc, ca as fi proprietarul din umbra al Evenimentului Zilei si ca as fi detinut creanta de 900.000 euro sunt false, asa cum falsa este si acuzatia de baza ca as fi incercat sa il ajut pe Buzaianu cu prelungirea contractelor, care oricum erau prelungite”.


* Cititi aici integral dezvaluirile facute de jurnalistul Liviu Alexa pe site-ul strictsecret.ro

Comentarii

# Ioana M date 29 March 2022 17:22 +2

Dosarul privind condamnarea lui Trasculescu, omul apropiat E.Udrea e de manual.Cam asa actionau unii pedelisti.

# nae din dealul feleacului date 29 March 2022 20:23 +3

Daca na-i sti ca-i din Plescoi,ai zice ca-i de la Holiwud!Misto!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.04.2024 – Rebranding la DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva