21 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TRANZACTIE IMPORTANTA IN PIATA MEDIA – Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a oferit servicii de asistenta juridica Clever Business Transilvania pentru preluarea Prima TV. Dupa cumparare, postul de televiziune a devenit parte a grupului media Clever, dezvoltat de antreprenorul clujean Adrian Tomsa. Achizitia a reprezentat un proces complex, avand in vedere starea de reorganizare judiciara a societatii vanzatoare si necesitatea obtinerii acordului din partea Consiliului Concurentei si a CNA

Scris de: L.J. | pdf | print

18 September 2020 17:42
Vizualizari: 6016

Consiliul National al Audiovizualului a aprobat la 8 septembrie 2020 solicitarea Prima Broadcasting Group pentru cedarea Prima TV catre Clever Business Transilvania (CBT). La sfarsitul lunii august, aprobarea venise si din partea Consiliului Concurentei. CBT a fost asistata in aceasta tranzactie de catre casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, printr-o echipa coordonata de catre avocatul Catalin Baiculescu (foto).Catalin Baiculescu (partener al Tuca Zbarcea & Asociatii) este unul dintre cei mai titrati avocati romani specializati in legislatia aplicabila industriilor telecom, mass-media si publicitate (TMT), fiind totodata plasat in fruntea clasamentelor juridice ale Legal 500, Chambers & Partners, Media Law International (MLI), deopotriva in aceasta arie, precum si in domeniile drept societar-comercial, fuziuni si achizitii, drept financiar-bancar.

Achizitia Prima TV a reprezentat un proces complex, avandu-se in vedere starea de reorganizare judiciara a societatii vanzatoare, necesitatea obtinerii acordului din partea Consiliului Concurentei, precum si necesitatea obtinerii acordului din partea Consilului National al Audiovizualului. Ca element specific, conditia impusa de Clever Business Transilvania pentru finalizarea acestei tranzactii, respectiv plata integrala a impozitelor si taxelor restante catre Bugetul de stat acumulate de catre Vanzator, de peste 10 milioane de lei, a fost respectata. In acest sens, cumparatorul, Clever Business Transilvania, a platit direct catre bugetul de stat, in numele vanzatorului, toate taxele restante, obtinandu-se astfel atestatul fiscal cu datorii zero catre buget, element necesar pentru aprobarea de catre CNA a tranzactiei”, mentioneaza grupul Clever in comunicatul de vineri, 18 septembrie 2020, prin care a anuntat obtinerea aprobarii din partea Consiliului National al Audiovizualului.

 

Adrian Tomsa (actionar majoritar si membru in conducerea Prima TV) a declarat:

 

Avem rabdare. Prima este un proiect pe termen lung pentru noi. Ne propunem sa revenim in topul televiziunilor comerciale din Romania, in urmatorii 3 ani. Avem un plan pe care-l vom executa, cu milestone-uri setate la fiecare 6 luni de zile, cu o atentie acordata cresterii si dezvoltarii in mediul digital. Le multumim tuturor celor au fost alaturi de noi si au avut incredere, partenerilor, noilor colegi care ni s-au alaturat si publicului pentru sustinere. Speram sa nu-i dezamagim”.

Comentarii

# carcotas falimentar date 19 September 2020 07:32 +1

Cum se face ca toate posturile tv falimentare din Romania ii pupa in bu(r)ci pe astia de la dna? Burci ce face acum ca nu mai are obiectul muncii? Se intoarce la meseria care l-a consacrat si anume traficul de copii? Daca nu mai are post tv cu care sa-i perieze pe procurorii dna, il baga si pe el intr-un final la puscarie unde-i este locul?

# YES. date 20 September 2020 16:30 0

Mult succes PRIMA-TV sub conducerea lui Adrian Tomas. Este nevoie "urgenta" de un post clujan ROMAN activat din Transilvania .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva