2 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

“TUCA ZBARCEA & ASOCIATII” A SCAPAT CARREFOUR DE INSOLVENTA – Curtea de Apel Bucuresti a anulat sentinta TMB prin care fusese admisa cererea GSL Logistic de deschidere a procedurii de insolventa impotriva operatorului de hipermarketuri. Carrefour Romania a fost reprezentata de o echipa de avocati coordonata de Robert Rosu (Minuta)

Scris de: L.J. | pdf | print

24 April 2014 15:31
Vizualizari: 10315

Succes in instanta pentru Carrefour Romania. Operatorul de hipermarketuri, reprezentat de casa de avocatura “Tuca Zbarcea & Asociatii”, a scapat de insoventa. Curtea de Apel Bucuresti a admis miercuri, 24 aprilie 2014, apelul Carrefour Romania, fata de sentinta Tribunalului Bucuresti, prin care se admisese cererea producarorului de scutece GSL Logistic SRL de deschidere a procedurii de insolventa.


In acest dosar, Carrefour Romania a fost reprezentata in proces de o echipa coordonata de avocatul Robert Rosu (foto), Partener al “Tuca Zbarcea & Asociatii”.

Iata minuta Curtii de Apel Bucuresti:

Admite apelul. Schimba in tot sentinta apelata in sensul ca: Respinge ca neintemeiata cererea de deschidere a procedurii de insolventa. Respinge ca ramasa fara obiect cererea de suspendare a executarii sentintei apelate. Respinge ca neintemeiata interventia in interesul intimatei. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica azi 24.04.2014”. (vezi facsimil)

La finele anului trecut, Tribunalul Bucuresti aprobase cererea GSL Logistic de intrare in insolventa a Carrefour Romania. Motivul l-a reprezentat, potrivit presei economice, o datorie de 180.000 de euro.

Comentarii

# acelasi avocat traditional date 24 April 2014 21:27 +4

articol publicitar.Eu stiam ca publicitatea prin presa se plateste??!??Pe cine ar interesa insolventa Carrefour?

# michelangelo date 25 April 2014 01:23 +7

daca informatiile preluate de pe mediafax sunt corecte (si nu avem motive sa credem ca nu ar fi corecte) carrefour a achitat datoria. daca a achitat datoria, era normal sa fie respinsa cerea de insolventa. dar atunci care mai succesul rasunator al avocatilor pe care-l trambitati???

# Avocatul31 date 27 April 2014 11:56 -1

un succes de casă...in rolul principal dublura lui Hanibal Lector

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva