24 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

TURNATOR DNA SUB ACOPERIRE – Exclusiv. Miliardarul Bogdan Buzaianu, regele contractelor cu energie electrica ale “baietilor destepti”, a ciripit la greu la DNA in dosarul “Hidroelectrica” in care procurorii vor sa o execute pe Elena Udrea. Buzaianu a fost deconspirat de fostul consilier al Monicai Macovei, procurorul DNA Paul Silviu Dumitriu, ca a primit numele de acoperit “Gelu Alexandru” (Adresa)

Scris de: George TARATA | pdf | print

10 May 2021 14:45
Vizualizari: 10102

Celebrul miliardar si om de afaceri Bogdan Buzaianu (foto), regele contractelor cu energie electrica ale "baietilor destepti", a fost turnator la DNA sub acoperire. Buzaianu a ciripit la greu in dosarul “Hidroelectrica” in care DNA vrea sa o execute pe Elena Udrea, primind numele de acoperit “Gelu Alexandru”.


 

Folosirea lui Bogdan Buzaianu de catre DNA in dosarul fabricat impotriva Elenei Udrea a fost devoalata chiar de catre parchetul anticoruptie. Concret, DNA s-a conformat unei solicitari venite din partea Curtii de Apel Bucuresti, care a cerut dezvaluirea datelor reale ale martorilor folositi in dosarul “Hidroelectrica” cu identitate protejata.

Potrivit unei adrese din 22 aprilie 2021, semnata de fostul consilier al Monicai Macovei, procurorul DNA Paul Silviu Dumitriu, si procurorul DNA Cosmin Iordache, trimisa Curtii de Apel Bucuresti care judeca dosarul “Hidroelectrica”, si pe care Lumea Justitiei o prezinta in exclusivitate, printre martorii cu identitate protejata se numara si miliardarul Bogdan Buzaianu. Acesta a primit numele de acoperit “Gelu Alexandru”.

De asemenea, in aceeasi cauza au fost folositi alti doi martori cu identitate protejata, ale caror nume au fost la randul lor puse la dispozitia Curtii de Apel Bucuresti.

 

Iata adresa prin care procurorii DNA Paul Silviu Dumitriu si Cosmin Iordache dezvaluie ca in dosarul "Hidroelectrica" miliardarul Bogdan Buzaianu a fost folosit ca martor sub acoperire, cu numele "Gelu Alexandru" (vezi facsimil):

 


Comentarii

# Gilu date 10 May 2021 17:18 +18

La noi,instituția martorilor sub acoperire - ca orice lucru serios imitat după altii - s-a transformat în cel mai damboviteana stil , intr-o cacialma; ori se gaseste vreo " portocală "care multiplică cu 3 , aceeasi persoana, ori il deconspiră chiar instanta de judecata, probabil in speranta ca se va găsi cineva care sa-l elimine si astfel sa simplifice procesul... Cand va spuneam ca Staborul romanes este superior oricărei instanțe de judecată, nu m- ati crezut... Are loc o importare,apoi o autohtonizare,după care totul devine un moft juridic...Tara caragialescă de moftangii !

# Ionutu' date 10 May 2021 23:34 +1

Gelutu acoperitu' - cetățean elvețian, domiciliat în Dubai și cu pașaport diplomatic din Gambia... e martor protejat... mai băieți, voi ați innebunit?

# escu date 11 May 2021 09:39 +5

Dar de ce așa de mari lupte pe meterezele justiției pentru a o face fată mare pe Nutzy, când alții, pentru vini mai minore au fost executați la foc automat? Hai să ne amintim despre dosarele ALRO, termopanele lui Năstase, TELEPATIA etc. Toți, Doamne și toți numai peeeseeedeeei și de alte „confesiuni” politice, în afară de liberali și democrați, din care au fost sacrificați doar câțiva, așa de amorul artei, pentru a se spune că nu sunt protejații DNA și tribunalelor.

# MN date 11 May 2021 12:18 0

eu nu spun ca Buzoianu nu este un turnator de profesie, dar sa nu uitam ca si procurorul Paul D

# MN date 11 May 2021 12:26 +1

eu nu spun ca Buzoianu nu este un turnator de profesie, dar sa nu uitam ca si procurorul Paul Dumitriu are acelasi caracter ca si Buzoianu sau altii de care el s-a folosit, in cariera lui de procuror asta a facut si in acest mod a construit dosare doar cu ajutorul turnatorilor cat si al SRI ului.un om cu caracter 0/ in acelasi mod a incercat sa ma foloseasca si pe mine fortand si chiar amenintanduma sa fac denunt impotriva senatorului Isaila Marius, bineanteles ca am refuzat, am fost amenintat.....acesta este om de baza al Monicai Macovei

# ANAMARIA BOT date 3 December 2021 06:05 0

AS VREA SA POSTATI O POZA CU DL PROCUROR COSMIN IORDACHE, E FOARTE ACTIV LA AMASP SI CU AMERICANII, S-A OCUPAT DE DOSARUL TRAFIC DE INFLUENTA UDREA -BUZAIANU....A GRESIT COMPETENTA ....UDREA TREBUIE JUDECATA IN PRIMA INSTANTA DE ICCJ SI NU DE CURTEA DE APEL...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2024 – CSM incepe consultarea cu instantele si avocatii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva