4 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ULTIMATUM PENTRU AVOCATI – Baroul Bucuresti avertizeaza restantierii: „Consiliul Baroului Bucuresti, in executarea celor dispuse privind aplicarea masurilor legale in legatura cu numarul de peste 2000 de avocati care inregistreaza restante la plata taxelor catre barou si UNBR, a dispus efectuarea de verificari suplimentare... Masura suspendarii pentru neplata poate fi ridicata numai dupa plata restantelor si achitarea unei taxe de 3000 lei”

Scris de: L.J. | pdf | print

27 August 2015 16:15
Vizualizari: 7977

Avertisment pentru avocatii din Baroul Bucuresti care sunt in urma cu plata contributiilor profesionale. Intr-un anunt de joi, 27 august 2015, Baroul Bucuresti, condus de avocatul Ion Dragne (foto), le solicita avocatilor restantieri sa isi achite taxele pentru evitarea sanctiunilor.

In acest sens, Baroul Bucuresti precizieaza ca au fost dispuse verificari suplimentare in legatura cu peste 2.000 de avocati care ar inregistra restante la plata taxelor. Totodata, Baroul Bucuresti le aminteste avocatilor ca masura suspendarii pentru neplata contributiilor profesionale poate fi ridicata dupa plata acestora si achitarea unei taxe de 3.000 de lei.


Iata anuntul Baroului Bucuresti:

Consiliul Baroului Bucuresti, in executarea celor dispuse in sedinta din 19.08.2015 privind aplicarea masurilor legale in legatura cu numarul de peste 2000 de avocati care inregistreaza restante la plata taxelor catre barou si UNBR, a dispus efectuarea de verificari suplimentare cu privire la acuratetea datelor comunicate de departamentele de specialitate, urmand ca la sedinta din 1 septembrie 2015 sa faca aplicarea prevederilor art. 49 alin. (1) lit.c) din Statutul profesiei de avocat.

Consiliul Baroului Bucuresti reaminteste membrilor baroului care inregistreaza restante la plata contributiilor profesionale ca masura suspendarii pentru neplata poate fi ridicata numai dupa plata restantelor si achitarea unei taxe in cuantum de 3000 lei.

Pentru evitarea unei astfel de consecinte, Consiliul Baroului Bucuresti recomanda avocatilor sa achite contributiile profesionale restante pana la data de 01.09.2015”.

Comentarii

# Noul Decan!!!! date 27 August 2015 18:59 +14

Pai trebe sa manance si gura lui :cry: . Dragi traditionali, taxa de 3000 lei care trebuie achitata ca sa va ridice suspendarea mi se pare camatarie curate. Nu v-ati saturat? Este munca voastra, orele voastre petrecute prin instante etc. De ce acceptati asa ceva?

# 1234 date 28 August 2015 09:36 -6

Oricare ar fi nemultumirile avocatilor, acestea nu legitimeaza existenta barourilor bota.

# @1234 date 28 August 2015 10:38 +3

brovo!! nici nu stii cata dreptate ai. UNBR 2004 este ,, legitimata,, de LEGE. In cazul in care stii ce-i ,,aia,, sigur intelegi ce scriu.

# @@1234 date 28 August 2015 11:58 0

Batman-Batman, iar incepeti cu refrenul sau pur si simplu continuati de unde vi s-a intrerupt ? Ia declara public care LEGE legitimeaza UNBR 2004 Bota ? Parca sustineati ca va legitimeaza nu stiu ce hotarare judecatoreasca de infiintare a filialei asociatiei frizerie din Belesti-Gorj. Faceti o sedinta si hotarati-va ce puii vostri va legitimeaza cel mai tare. Sau poate in statului filialei asociatiei frizerie scria ca puteti infiinta si un Parlament de legiferare+ o institutie prezidentiala si un CCR. Ca sa-i lasati muti, in hadmiratie, pe nebotisti...

# @@@1234 date 28 August 2015 13:05 0

Spiderman-Spiderman, lasa ca voi v-ati infiintat Baroul Bucuresti in 1993 cu legea din 1995, de Ilfov nici nu vorbesc unde au sediul  :eek:. Las-o ca e mac mac mac  ;-)

# @@@@1234 date 28 August 2015 14:18 -1

Batman-Batman, pensionatii de la SRI, pofticiosi sa se faca avocati fara examen, cunosc atat adresa sediului central al SRI cat si adresa barolului clonat in care au LIBERATEA sa se inscrie iar dupa aia sa faca pe zmeii zmeilor pe virtual.

# 5678 date 28 August 2015 15:05 +1

Pokemon-POKEMON, lasa gargara ordinara impusa de floricel si treci la treaba, ia vezi in curtea ta cati actuali urmariti penal si viitori conddamnati vor fi, cu legea voastra 51 cu tot

# @5678 date 28 August 2015 19:57 -1

Batman-Batman, observ ca voi, in schimb, v-ati insusit bine stilul de gargara basista si amenintarile specifice . Va irita la maxim sa fie dezvaluita scamatoria UNBR Bota pt. ca adevarul va descalifica profesional.Nu prea inteleg de ce LUJU sprijina escrocheriei bota, insa poate ca dupa solutionarea RIL-ului, jurnalistii de aici vor fi mai selectivi in privinta articolele pe care le publica vizand acest subiect. Si megatzeapa Caritas a fost laudata/sprijinita de multi: bagi banul in smecherie iar in 3 luni scoti mormanul, de 8 ori suma. 8)

# bre n-auzi date 30 August 2015 21:15 0

Bre cutumiarule, ia da-ma gata cu actele voastre de infiintare care nu sa egzista nicaria...ca asa de ham ham toata ziua, toata pleava stie...

# avi avi date 30 August 2015 23:10 0

tot mai mult ma conving ca voi ,astia de la guru bota,nici avocati nu sunteti dar nici stiutori de carte.In afara de rautate,dublata de nestiinta de carte,nu mai aveti nimic.Si ma rog,de cand fostul ,,presedinte,, Bota,semneaza din nou cu av.PB?

# avi latraul anonim date 31 August 2015 20:54 0

Nu ma intereseaza ce te convinge sau nu si nu imi pun mintea cu un nimic ca tine.

# 1234, palaria si ... ratatul date 28 August 2015 16:16 +1

Lasa vrajeala. Nea Florica,fie-i iertate eculubratiile, a aflat, nu a spus de unde, ca barourile cu mare traditie, musai sa fie infiintate de Marele Cuza. Asta asa, ca sa rupa si gura fostillor tovarasi din Colegii, care, tot asa, printre... picaturi, l-ar fi intrebat prin ce minune a transformat el, Colegiile comuniste in barouri cu traditie, ce fel de vopsea a folosit? Se spune ca nea Flori a ,,tocmit,, un pictor, unii i-au spus menestrel, care a inceput operatiunea cu un pamflet a carui titlu zice ceva despre UNICITATE. Cert este, ca dupa demararea operatiunii, sapand in ,,traditie,, au dat de un miros urat, s-au ingretosat si au inceput manevre de acoperire a sapaturilor, au adus mari specialisti, in tot felul de bla-bla-uri, insa nu au reusit.... operatiunea. Pute rau. Mai nou, am auzit, prin targ,ptiu drace avea sa scriu casta, ca au gasit, au tocmit un specialist in TRILURI. Omul, specialistul ar fi promis .... o rezolvare sigura, la foc cu foc. Astepatam ...

# da,da... date 28 August 2015 17:27 +1

Daca ar fi numai gurita lui,da. Insa, monstrul traditional are multe capete, multe guri de hranit. In fiecare judet si la centru asteapta hamesiti ,,alesii profesiei,, La centru sunt conectati: omul cu trilul(nu tirul), omul cu cascavalul statului si multi,multi altii onorabili comeseni.

# money money date 27 August 2015 20:04 +12

in care profesie mai intalniti asemenea abuzuri? unde ati vazut sa conditionati meseria de plata birurilor? examenele va aduc bani, recorectarile examenelor trucate aduc bani, bani , bani de nu va mai saturati. si unde-s banii? la techirghiol? de aia modificati legea magistratilor ca sa ne inscriem acolo fara examen doar , doar vom beneficia de o bruma de pensie/ Are dreptate BOTA hotilor!!!

# NU CENZURATI date 27 August 2015 20:14 +5

http://www.cancan.ro/actualitate/fosta-sefa-a-diicot-arestata-la-domiciliu-ii-agita-pe-avocatii-bucuresteni-s-a-descoperit-lista-secreta-din-biroul-decanului.html

# @NU CENZURATI date 27 August 2015 21:40 0

Este in Baroul Dolj, nu in Bucuresti.

# jurist date 27 August 2015 20:44 +7

Q.E.D. lista aia este lista vulnerabililor din justitie. Se impune o monitorizare a acestora! Mafia este la o scara extraordinar de mare in justitie.

# Marin date 28 August 2015 07:48 +6

Ce stat poate tolera o asemenea sclavie?Suntem o rusine!La lupta fratilor!Indivizii au ,,premiat' clasa politică pentru a face o lege a avocaturii strâmbă, după chipul şi asemănarea lor şi astfel a menţine crima  din societate.Nu suntem stat de drept pentru că iată se tolerează această cimă( si ,desigur,nu este  singura) iar instituţiile statului nu sunt în stare să reacţioneze.pentru că aici sunt funcţionair la fel. Nici Cedo  şi nici celelalte instituţii europene nu au fost în stare să normalizeze situatia  din Romania.Dosarul lui Bota  stă de 5 ani la CEDO şi nu se  soluţionează(şi acolo se pare că este  corupţie) iar  cei care l-au  condamnat sunt încă în funcţie!Nu avem nicio strategie pentru reforma justitiei şi implicit a acestei profesii,avocatura!Alo,dle Presedintele K.I., treziţi-vă până nu este prea târziu!Opriţi crima!Daţi afară pe impostori şi refaceţi structura instituţiilor cheie ale democraţiei!In caz  contrar , plecaţi!

# Romania Trezestete!!!!! date 28 August 2015 08:52 +4

Bravoo Dle. Decan sa nu uitati ca EU sunt cea care am scris prima pe acest site dupa dezbaterea televizata cu Fenechiu si am spuc ,,Dragne Decan"  v-a tradat privirea....Cine a facut cursuri militare stie ce vb. Felicitari profesia este doar a voastra si numai a voastra....CD..

# jan date 28 August 2015 09:10 +6

Ce as fi ris sa iasa fenechiu decan. Cred ca deja erati toti alaturi de DDD l-a scris carti despre cum v-a infiintat decretul 90/90 baroul. :D :D

# avocatura de subzistenta vs clandestina date 28 August 2015 11:12 +7

Taxele sunt impuse de Baroul Bucuresti, fara a se consulta cu corpul avocatilor, deci par sa fie nedemocratice, atunci de ce sa ne miram ca apare revolta prin neplata??? cum sa creada Dragne si Consiliul bb care primesc "INDEMNIZATII" de la avocati peste 1,2 milioane de lei anual? pe cEi care nu pot platii cateva sute? fiecAre consilier incaseaza din banii acestor avocati "rau platnici" aproape 15 000 euro anual fiecare. CRED CA TRBUIE CONSULTATI SI AVOCATII CAND SE FIXEAZA TAXELE SI PENALITATILE, NU CREDETI ??? POATE ASA CRESTE CONFORMAREA VOLUNTARA... SI RESPECTUL RECIPROC.

# @avocatura de subzistentavs clandestina date 28 August 2015 12:45 +5

nu inteleg de ce sa platim taxe. la ce ne ajuta aceste taxe? legea iti permite sa platesti darile la stat, oricum e mai ieftin. pentru ce sa platesc niste trintori care beau si chefuiesc pe banii mei? acesti trintori au timp sa posteze zilnic si culmea sunt platiti bine in timp ce pe mine ma ameninta cu excluderea. avi avi este un ciudat care sta in birou si este platit de noi ca sa scrie prostii si apoi sa se laude ce mult cistiga el. asta vreti? sa platiti puturosii?

# oarecare date 28 August 2015 13:49 -5

Platim taxe fiindca asa cerea legea avocaturii, neam de neamul vostru nu a citit-o vreodata ! Nu aveti CAA, habar nu aveti ca legea o cere, cititi macar o data si injurati-l pe ala care v-a mintit ca sunteti avocati !

# @ oarecare date 28 August 2015 17:08 -1

Bine ai scris....... bobule. Sa ne traiesti si la mai multi ca tine! Cred ca tu esti multumit, le ai pe toate. Felicitari!

# Zenit date 28 August 2015 21:26 -3

Pe mine ma nemultumeste faptul ca UNBR, pt. cotizatiile incasate de la avocati, nu a fost capabil ori nu a avut o precupare serioasa in a opri escrocheria bota imediat dupa ce aceasta s-a lansat pe piata, exercitand demersurile necesare pt. desfiintarea tuturor entitatilor bota si condamnarea autorilor escrocheriei.Intr-o tara normala ar fi fost imposibil ca aiureala asta sa reziste atat timp, cu tot circul clonelor de rigoare. In plus, hartuirea cu dosare penale a celor inscrisi in "barourile" bota nu mi s-a parut a fi cea mai grozava metoda,dovada fiind solutiile contradictorii. In toata harjoneala, este adevarat si ca "a fi fraier" nu e o infractiune iar daca personajul mai are si o hartie emanata de la o entitate autointitulata barou, entitate infiintata de o asociatie,asociatie desfiintata intre timp, le poate induce multora aparenta de legalitate. :-) Si nu numai politistilor, care doar s-ar scarpina in mod firesc sub cascheta, privind in gol, dupa ce ar asculta povestea.

# Rudolf date 28 August 2015 22:33 +2

Zenitule Leningrad, bati campii de la un capat la celalalt si, pe langa imprejurarea ca ai o mentalitate de bolsevic( Zenit Leningrad ti se potriveste perfect), esti paralel cu stiinta dreptului. Intr-adevar, Romania este o tara bananiera si din cauza faptului ca simpla entitate fara personalitate juridica( casta mafiota-florea), este protejata de un urias sistem mafiot, in dauna legalei UNBR-2004(Bota).  Cu alte cuvinte, dupa tine, cei care vor sa curete profesia de avocat de mafia care a confiscat-o, sunt rai, in vreme ce aceia care lupta pentru conservarea castei mafiote si ilegale, sunt buni. Esti penibil, dar iti trece...

# Zenit date 29 August 2015 00:01 -2

Boteaza-ma cum vrei, Rrrolfi :-) Am o nelamurire : asociatia voastra a infintat si adaposturi pentru caini maidanezi sau doar barouri ? Mi s-ar parea chiar penibil ca atatia maidanezi sa fie eutanasiati in timp ce voi sa latrati la avocati.

# @Zenit, avi-arul zburatacit date 29 August 2015 15:39 +3

mare noroc avem ca Zenit e unul singur si nu mai multi dupa cum vrea postacul permanent cu  porecle. Dupa mintea lui Zenit oarecare noi ar trebui sa fim inca sub conducerea lui Ceausescu, un singur partid etc. Tovarasii nu doresc concurenta fiindca ei au "doar origini sanatoase-sunt fii si fiice de bastani" iar restul reprezinta o amenintare. Cum sa stai in instanta alaturi de un oarecare avi cu pregatire a la la spiru haret ? Va dati seama ca omul e praf si nu se prezinta si dupa aia florea are pe ordinea de zi restituirea onorariului. Zenit este intr-adevar, porecla bine aleasa in sensul ca este  "zenit" la cap, capul lui este in nori. avi, zenit numai la zburataceala te gindesti. Ce sa-i faci daca nu-i glagorie, scrii ca tolomacul ineptii flociste.

# Zarghit date 30 August 2015 21:42 0

Zenitule, nu mi-ai spus cu ce documente va demonstrati legalitatea infiintarii legale ca persoana juridica. Dar nu incepe cu derapaje gen 'efectul legii', mostenire de la matusa Tamara, sau alte bazaconii cae va mai trec prin cap. In orice caz, imi fac timp intr-o zi sa-ti 'iesplic' niste treburi despre drept si in ce situatie juriudica sunteti voi cutumiarii in anul de gratie 2015. Fa-ti curaj si suna-ma. Promit sa nu te iau la misto rusesc asa cum obisnuiti voi, cutumiarii tolerati, desi o meriti.

# Zenit date 31 August 2015 10:14 0

Asteapta sa te sun ca sa-mi 'iesplici'. Ard de nerabdare sa si aud bazaconii, nu doar sa le citesc. Numa' sa nu mori prematur din cauza RIL-ului, bine ?

# Zenit date 31 August 2015 10:51 0

Am o nedumerire : "starea de constiinta a entitatii persoana juridica legal infiintata de Bota care se sprijina pe izvorul de drept al Hotararii judecatoresti ramasa definitiva"( cum frumos si juridic se exprima zilele trecute un distins coleg al dvs de suferinta) va da voie sa aveti la dispozitie atat telefoane cat si laptopuri in incinta stabilimentului cu personalitate juridica?

# Zarghit date 31 August 2015 21:03 0

Te cam dai la fund, ca sa zic asa...zi-o clar, esti sau nu capabil sa arati sau sa indici unde pot fi studiate actele de infiintare ale organizatiei voastre cutumiare si tolerate? Esti capabil sa arati sau sa indici unde pot fi gasite si studiate documente de infiintare ale colegiilor de avocati pe judete? Btw, ti-ai platit tripla zeciuiala catre Marele Scaun??? Altfel, ham ham ham toata ziua, toata iobagimea este in stare. Cum stati cu protocolul cu Distrigaz? Merge treaba? Ca doar la sforarii va priepeti, doar-doar de-oti trece neobservati. Cele mai mari puslamale.

# cutumiar desfiintat date 30 August 2015 21:21 +1

Legea 3 din 48???? Aceea care v-a desfiintat organizatia? Esti capabil sa spui clar si hotarat cine si cand s-au infiintat LEGAL colegile de avocati? Habar n-ai pe unde mergi si nici sa interpretezi o lege simpla nu stii. Dar la latrat tare te mai pricepi...ham ham...ham ham...

# ultimatelawyer.wordpress.com date 28 August 2015 13:30 +2

cititi blogul nui avocat curajos ! ultimatelawyer.wordpress.com INFORMATII SOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# giovanni date 28 August 2015 14:02 +4

monitorul of de joi nr.649 pag 16. mafiotii interzic de frica colaborarea intre avocati. problema este cui i se aplica asta ca unbr-ul lui florea nu exista.

# Shake Sparow date 28 August 2015 15:12 -2

Julieto Capulet, te-a parasit Romica ? SMIORC. :lol:

# interesant date 28 August 2015 20:43 +1

azi e ziua cind nu avem voie sa postam. o zi se poate o zi nu. oare cine cenzureaza azi intelege ceva din postari?

# Alina date 29 August 2015 22:47 0

Amenda de 3000 de RON este clar disproportionata. Suspendarea din tablou este suficienta ca penalizare. Amenda are caracter penal in acceptiunea CEDO. 

# Geony date 30 August 2015 22:00 +1

Asa ne trebuie. Nu mai stiu cum sa ne ia banii smecherii de la putere si se pare ca nu au acte de infiintare nici pe casa de pensii.

# unbr 2004 date 30 August 2015 22:01 0

Postarea, de pe unbr.eu, "Ministerul Justitiei si Arhivele Nationale demonteaza RIL-ul lui Nitu" este absolut corecta. Insa, ce facem, dle Bota, daca completul care judeca RIL-ul nu da 2 bani pe aceasta demonstrtie juridica si, in mod abuziv, admite RIL-ul ?!

# @unbr2004 date 31 August 2015 05:46 0

Probabil, la puscarie cu totii.....

# oarecare date 31 August 2015 10:02 -1

Nu mai faceti nimic, decat plangere penala lui Bota. Ati avut reprezentarea ca ati fost avocati, asa cum spun toate NUP-urile, deocamdata prostia nu este infractiune. Voi va laudati cu NUP-urile care au spus ca v-a fraierit bota. chemati pe cineva sa va traduca in drept sa va explice de ce NUP-urile sunt in defavoarea voastra. De aceea apare RIL-ul, v-a tepuit Bota cand v-a zis ca NUP-urile va spun ca sunteti avocati. Chiar niciunul de la voi nu intelege ce inseamna " a avut reprezentarea ca practica legal avocatura " ?

# @oarecare date 31 August 2015 11:14 +1

"oarecare", pe langa faptul ca stiinta dreptului e o mare necunoscuta pentru tine, devii tot mai obraznic. Mai propagandistule de 2 bani, despre hotararile judecatoresti definitive care au consfintit faptul ca lipsesc ambele laturi ale infractiunii, deci si latura OBIECTIVA !!!, nu pomenesti nimic si taci ca r-----l in iarba. Tine minte urmatorul aspect : indiferent de cum se va solutiona RIL-ul mafiot, realitatea juridica e una singura, in sensul ca doar UNBR-Bota a fost infiintata legal. Aa, imprejurarea ca voi, cutumiarii, sunteti protejati de statul mafiot roman, in dauna noastra, e cu totul altceva. Voi sunteti hotii care striga hotii !

# Zenit date 31 August 2015 12:35 -2

Unui profesionist ii este suficient sa citeasca primele 3 art. din actele constitutive ale enittatilor Bota ca sa-si dea seama de caracterul lor oximoronic si de escrocherie.Se scrie acolo ca au personalitate juridica, fiind organizatii profesionale de interes public infiintate in baza Legii 51/95 si a unei hotarari judecatoresti.1. Ori sunt PJ de interes public infiintate prin lege, ori asociatii de drept privat, cu personalitate juridica dobandita prin hotarare judecatoreasca.2.Nu exista lege de infiintare.3.Nici UNBR si nici barourile bota nu au dobandit personalitate juridica prin hotarari judecatoresti distincte si explicite cu privire la fiecare enitate in parte4 Pur si simplu, autorii actelor constitutive au acordat personalitate juridica entitatilor respective din pix sau tastatura, inducand confuzia cu hotararea jud. de acordare a personalitatii juridice asociatiei, care era cu totul o alta PJ, ce putea infiinta inclusiv saloane de masaje erotice ori adaposturi pt. maidanezi

# Zenit date 31 August 2015 13:35 -1

Pai, propun eu sa-i ridicati statuie lui Castravete ca simbol al faptului ca botistii nu sunt legume, ci ero(r)i de ero(r)i. Omul a facut sapaturi juridice cu pasiune pana a ajuns in epoca de piatra si de balauri. Si v-a dus pe toti acolo. Ceea ce mi se pare mare lucru pt. secta botista.

# bota date 31 August 2015 11:11 -1

se aproppie ziua feriit cind peisajul justitiei va fi asanat d emanatiile imunde ale rommului bota si ale adeptilor sai,compplici l foarte multe infractiuni....la mai multi ani...dupa 15 oct :lol:

# oarek care date 31 August 2015 11:23 +1

da ce te faci cu 600 hotarari prin care ne-au pacalit 1500 de magistrati ?  http://www.luju.ro/avocati/barouri/explozie-in-razboiul-barourilor-pompiliu-bota-il-someaza-pe-gheorghe-florea-sa-prezinte-actele-de-infiintare-ale-uniunii-sale-in-baza-unei-sentinte-penale-definitive-a-judecatoriei-sectorului-1-care-a-desfiintat-plangerea-unbr-florea

# @oarecare date 31 August 2015 12:42 +2

Dle eu am spus si numai repet  Controlul la CAA si contractele de asistenta din dosare...AVETI CURAJUL? Apoi te rog sa rasfoiesti putin dc.lege nr.19/1990 ;OUG 19 /221si fugutza rectificare/modificare si completarea leg.452/2001 unde dregeti busuiocul  ci institutie autonoma si interesul public,mai ales personalitate juridica HAHAHA cat incape/   mizerii sa dati trei legi si ordonante in 6 luni si nici una completa //////JURISTILOR/MONUMENTELOR :P

# Nicu Tiberiu CAA date 31 August 2015 13:39 +1

eu zic sa il controlati pe Nicu Tiberiu ca sa aflati ca banii vostri de pensii s-au dus pe apa !

# COLENELUL date 31 August 2015 16:54 0

Pana la APARITIA  oug 221/2000 modif./completata....452/2001, faceti dovada ca intre anii 1990 si 2000  ATI FACUT/ UNDE SI IN BAZA CAROR DOCUMENTE AU FOST ACHITATE TAXE SI IMPOZITE ,CASS ,PENSII SI a.m.d. daca DA carei INSTITUTII ATI FACUT PLATA????? 

# medico legal date 31 August 2015 21:30 0

d-le colonel(armata,securitate,sri etc.?) ce au produsele medicamentoase cu avocatura traditionala din Romania?

# Napoleon date 1 September 2015 08:33 0

asa se intampla cand pensionarii SRI se joaca de-a avocatii. se pupa reciproc pe epoleti tot cu gandul la medicamenteee

# legal medical date 1 September 2015 07:07 +1

Au o mare legatura mai papadie. Banii pentru asigurari se string de la fraieritii din avocatura. Si cind se interneaza, domnii avocati se folosesc de asigurarea sotului.

# @medico legal date 1 September 2015 09:21 0

Insiruirea de legi de modificari si completari a acestora=avocatura =EVAZIUNE FISCALA... medicamentoasele nu sunt si nu au fost platite timp de 10(zece) ani....1990/2000?   Broblema Mare legistule....!!!!!!Totul bagat sub radical(umbrela serv.) =0

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva