24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ULTIMATUMUL DNA – 93 de procurori DNA avertizeaza Parlamentul: “In unanimitate au hotarat sa initieze o forma de protest in cazul in care propunerile formulate de Consiliul Superior al Magistraturii si sustinute de Procurorul general al Romaniei in ceea ce priveste proiectul de lege privind pensia de serviciu a magistratilor nu vor fi avute in vedere de catre puterea legislativa”

Scris de: George TARATA | pdf | print

20 June 2023 13:29
Vizualizari: 3742

Directia Nationala Anticoruptie avertizeaza ca va declansa protestul in cazul in care Parlamentul nu va tine cont de propunerile formulate de CSM si Procurorul General al Romaniei in legatura cu proiectul de lege privind pensiile de serviciu ale magistratilor.


 

Ultimatumul a fost dat de DNA in urma Adunarii Generale de marti, 20 iunie 2023, convocata de seful parchetului anticoruptie Marius Voineag (foto), adunare la care au participat 93 de procurori.


Prezentam comunicatul DNA:


“In data de 20 iunie 2023, prin ordin al procurorului-sef al DNA, Marius I. Voineag, a fost convocata Adunarea generala a procurorilor din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie in vederea formularii unui punct de vedere cu privire la proiectul de lege privind pensia de serviciu a magistratilor, aflat in dezbatere la Camera Deputatilor, precum si manifestarea sustinerii fata de Consiliul Superior al Magistraturii in activitatea de aparare a independentei magistratilor.

In unanimitate, cei 93 de procurori prezenti in cadrul Adunarii generale, si-au exprimat sustinerea fata de activitatea de aparare a independentei magistratilor de catre Consiliul Superior al Magistraturii si au hotarat:

- sa initieze o forma de protest in cazul in care propunerile formulate de Consiliul Superior al Magistraturii si sustinute de Procurorul general al Romaniei in ceea ce priveste proiectul de lege privind pensia de serviciu a magistratilor nu vor fi avute in vedere de catre puterea legislativa;

- sa stabileasca, intr-o viitoare adunare generala, asupra formelor graduale de protest care vor fi adoptate”.

Comentarii

# DODI date 20 June 2023 14:19 +144

Această adunătură de creatori de dosare la comandă politică și securistică mai bine ar opta pentru Legea răspunderii materiale și penale a magistraților. Așa s-ar introduce ordine în sistemul judiciar s-ar putea curăța haznaua în care acum se simt cel mai bine: fără răspundere, fără profesionalism în schimb cu salarii mari și pensii pe măsură.

# Ion date 20 June 2023 15:14 +2

Vai cata tristete! Cum sa existe drept de proprietate pe partea din pensie care este speciala! Poate dr de proprietate pe sectiunea formata prin contributie. Si oare chiar asa de uzati sunt la 47 de ani ca nu pot performa pana la 65?! Cei din UK ajung juzi la 50 de ani...ai nostri sunt deja pensionti la varsta aceasta. Sa nu mai vorbim de ineptia ventilata ca suntem sufocati de dosare. Pai dragi colegi judecati, nu mai aruncati poseta pe umar la ora 13 si aplecati-va pe carte mai mult. Ca nu va trebuie zeci de termene pt unele litigii banale. Eu stiu ca in 2018 niciunul nu a iesit in strada suparat ca pensia a bubuit dintr-o data ca urmare a trecerii contributiilor pe angajat!

# dulapul.securelii , pelticiunii si pierzaniei nationale date 20 June 2023 22:23 +259

JOS SECUREALA DIN JUSTITIE! JOS LABELE DE PE PENSIILE MAGISTRATILOR! TRAIASCA SUVERANITATEA CONSTITUTIEI! TRAIASCA MAGISTRATII LIBERI! AFARA cu securicii, portocalele, sottosistema, rezistismele, macovismele, lulutzismele, veveritzismele, cucuvelismele obediente securelii si intereselor straine! RESPECTATI SUVERANITATEA CONSTITUTIEI ca sa VA FIE RESPECTATE DREPTURILE CONSTITUTIONALE! aista-i o opinie

# Nicu24 date 20 June 2023 23:15 +2

Dati-va demisiile că și așa nici la maturat strada nu sunteți buni decât să tăiați frunza la câini prin parchete ...!

# # DIZOLVAREA dna !!! date 21 June 2023 07:04 +71

:D :lol: <img src=ops:' /> :cry: :eek: CIUMATILOR, ati fost creati pe post de INCHIZITIE, GESTAPOO, NEMERNICII DRACULUI !!! DREPTATE= DESFIINTARE SI... LA SPARANGHEL CU VOI, CALAII NATIUNII !!! :zzz

# PLECATI date 21 June 2023 14:47 +1

Dosare fara probe doar sa murdariti oamenii asta fac unii de pe acolo. Plecati si gata

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva