9 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ULTIMUL CANDIDAT PENTRU CSM – Judecatoarea Roxana Dan de la Judecatoria Cluj-Napoca a fost desemnata de judecatorii de la judecatoriile de pe raza Curtii de Apel Cluj sa candideze pentru viitorul CSM. Roxana Dan a trecut in etapa nationala dupa votul din turul 2 de la judecatoriile Targu Lapus si Zalau. Contracandidati pentru cele doua locuri din CSM alocate judecatoriilor ii vor fi Claudiu Dragusin, Alin Ene, Natalia Gherman si Ancuta Blanariu de la Sectorul 4, Ploiesti, Oradea si Iasi

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

5 May 2022 15:16
Vizualizari: 5107

S-au transat lucrurile si la judecatoriile din circumscriptia Curtii de Apel Cluj, unde a fost nevoie de un tur secund de scrutin in alegerile pentru Consiliul Superior al Magistraturii, din cauza ca prima data – la 28 aprilie 2022 – nu se intrunise cvorumul la judecatoriile din Targu Lapus si Zalau.Astfel, joi, 5 mai 2022, judecatoarea Roxana Dan (foto) de la Judecatoria Cluj-Napoca a fost aleasa sa candideze la nivel national pentru cele doua posturi alocate in CSM magistratilor de la judecatorii. In final, in urma voturilor exprimate de judecatorii de la judecatoriile de pe raza Curtii de Apel Cluj, Dan a obtinut 124 de voturi „pentru” si 3 nule.

Amintim ca tot joi judecatorul Claudiu Marian Dragusin de la Judecatoria Sectorului 4 (presedintele Sectiei civile) a iesit castigator la nivelul judecatoriilor de pe raza Curtii de Apel Bucuresti, invingandu-si colegii de la judecatoriile sectoarelor 2 si 5 (Alex Bogdan Arghir, respectiv Cristian Romica Guluta) – click aici pentru a citi.

In afara de Roxana Dan si Claudiu Dragusin, ceilalti candidati pentru CSM din partea judecatoriilor sunt: Alin Vasile Ene (presedintele Judecatoriei Ploiesti), Natalia Monica Laura Gherman (Judecatoria Oradea) si Ancuta Blanariu (Judecatoria Iasi).

Comentarii

# Nae Pârnaie date 5 May 2022 16:02 +103

Vaaaaai, ene de la ploiesti apare din nou. Bai vasilica 2 ce vrei sa faci in csm ? Am inteles, tot pe bagabonteala ca pe vremea in care erai gabor. Torni aici si pe oriunde poti ca sa te capatuiesti. Nu mai bine ne arati cate dosare penale sunt pe numele tau ? Cu stergerea inregistrarilor audio ale sedintelor de judecata de la Judecatoria Ploiesti cum mai merge ? Daca si nae parnaie asta intra în csm va fi exod masiv al magistratilor in pensii

# maxtor date 7 May 2022 11:16 0

a vb. la TEDx? E CLAR!(o arivista mica,mizerabila).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2023 – Judecatorii pregatesc bomba bombelor pentru Guvern

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva