25 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

UN NOU POL ECONOMIC SE DEZVOLTA – Anuntul candidatului PSD la presedintia Consiliului Judetean Neamt, Daniel Harpa: “Ani de zile, am sperat ca vom avea o autostrada care sa lege Moldova de Bucuresti, si de acolo spre Marea Neagra. Acum se construiesc doua... Neamtul va deveni un pol economic important”

Scris de: L.J. | pdf | print

4 June 2024 11:45
Vizualizari: 453

Judetul Neamt va deveni un important pol economic in Romania. Anuntul a fost facut de candidatul PSD la functia de presedinte al Consiliului Judetean Neamt, Daniel Harpa (foto), seful organizatiei PSD Neamt.


 

Harpa precizeaza ca judetul Neamt va fi conectat de restul tarii prin doua autostrazi, in paralel urmand sa fie construit si Drumul Expres Piatra Neamt-Bacau. In acest mod, arata Daniel Harpa, Neamtul va deveni un important pol economic, in timp ce locuitorii judetului vor putea circula fara teama accidentelor rutiere.


Iata postarea de pe Facebook a candidatului PSD la presedintia Consiliului Judetean Neamt, Daniel Harpa:

 


Dragi nemteni, ani de zile, am sperat ca vom avea o autostrada care sa lege Moldova de Bucuresti, si de acolo spre Marea Neagra.

Acum se construiesc doua: Autostrada Moldovei si Autostrada Unirii. Pe A8, vom merge catre Transilvania si vestul Europei.

In urmatorii patru ani, in Neamt vom construi inele de conectare la cele doua mari autostrazi si Drumul Expres Piatra Neamt- Bacau.

Astfel, Neamtul va deveni un pol economic important, iar nemtenii vor putea merge in concedii fara teama unui incident rutier.

in urmatorii patru ani,in Neamt vom construi inele de conectare la cele doua mari autostrazi si Drumul Expres Piatra Neamt- Bacau.

Astfel, Neamtul va deveni un pol economic important, iar nemtenii vor putea merge in concedii fara teama unui incident rutier.

CMF 21240002”.

 

Comandat de PSD Neamt, executat de SC JURINDEX MEDIA SRL, CMF 21240002.

 

Comentarii

# Just date 4 June 2024 19:20 0

Pai daca e Neamt! Nemtii cu economia o duc bine

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.07.2024 – DNA nu e de nasul lui Ardelean

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva