31 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

UNPIR a lansat site-ul www.licitatii-insolventa.ro, dedicat vanzarii bunurilor provenite de la societati aflate in insolventa. Presedintele Arin Stanescu: „Le-am oferit gratuit membrilor Uniunii un instrument care ii poate ajuta sa faca fata celei mai mari provocari profesionale actuale”

Scris de: L.J. | pdf | print

18 April 2013 14:57
Vizualizari: 21366

 

Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR), condusa de presedintele Arin Octav Stanescu (foto) anunta lansarea site-ului www.licitatii-insolventa.ro. Aici, orice membru UNPIR poate publica anunturile de vanzare pentru bunurile provenite de la societatile aflate in insolventa.


Site-ul www.licitatii-insolventa.ro este gandit cu precadere ca un produs B2B si se adreseaza tuturor oamenilor de afaceri si investitorilor locali – indiferent de sectorul economic pe care activeaza, dar si persoanelor fizice care doresc sa achizitioneze autoturisme, apartamente sau alte bunuri care provin de la societatile din portofoliul practicienilor in insolventa.

Presedintele UNPIR, Arin Octav Stanescu a declarat ca membrii Uniunii au la dispozitie un instrument gratuit care ii poate ajuta sa faca fata celei mai mari provocari profesionale, si anume gasirea cumparatorilor pentru bunurile pe care le gestioneaza sau investitori in afaceri functionale: „Am pornit acest demers avand in vedere intregul context in care ne aflam: o piata a insolventei care creste sustinut de 5 ani de zile, in care anual se deschid cu cel putin 10% mai multe dosare de insolventa decat in anul precedent, volumul mic de lichiditati de pe piata, dar si impactul spectaculos al internetului in mediul de afaceri. Practic, le-am oferit gratuit membrilor Uniunii un instrument care ii poate ajuta sa faca fata celei mai mari provocari profesionale actuale: aceea de a gasi cumparatori pentru bunurile pe care le gestioneaza sau investitori in afaceri functionale”.

Site-ul www.licitatii-insolventa.ro este structurat pe sase categorii principale: Afaceri, Auto, Imobiliare, Industrial, Office si Altele. Site-ul reuneste in acest moment peste 900 de anunturi active de bunuri scoase la vanzare, cu o valoare totala de peste 800 milioane lei.

De asemenea, site-ul are si o versiune in limba engleza, disponibila la adresa de web: www.goodsforsale.eu. „Odata cu impactul pozitiv pe care speram sa-l obtinem prin schimbarile majore pe care le propune noul Cod al Insolventei, ne-am dorit sa iesim din tiparele pe care le-am construit in ultimii ani, sa incercam sa largim cercul de cumparatori și investitori cu care colaboram si sa facem un prim pas catre piata europeana”, a conchis Arin Stanescu.

Comentarii

# VIKY date 18 April 2013 15:25 +4

ADMINISTRATIA LUJU.RO....Rog sa verificati Email-ul de la 15:05 a gunoiului basist care posteaza cu numele meu, sa stergeti comentariul si sa ii blocati comentariile scrise cu numele meu.

# evreul date 18 April 2013 15:39 -11

io cred ca ai o problema personala. antisemitule! huo!

# Ari Shalev date 18 April 2013 17:20 +2

Si ce aveti voi cu mine  mai, fac si eu un gheseft frumos la Romania, nu bag mana in buzunarul nimanui , bag cazmaua ;-)

# Doru Florea date 20 April 2013 21:03 +1

[quote name=\"Ari Shalev\"]Si ce aveti voi cu mine  mai, fac si eu un gheseft frumos la Romania, nu bag mana in buzunarul nimanui , bag cazmaua ;-)[/quote]    Stimate domnule „Ari Shalev”,     Am auzit/am citit multe afirmatii asemanatoarea in legatura cu caracterul harparet al dlui Arin STANESCU. Apreciez mult plasticitatea referirii dvs. la folosirea de către dl Arin STANESCU a cazmalei pentru a goli/jefui buzunarul cuiva !?     Cum am putea afla daca este adevarat sau nu ca firma dlui Arin  STANESCU (RVA Insolvency Specialists SPRL) actioneaza ilegal pe taramul insolventei deoarece nu ar fi fost inregistrata in conformitate cu prevederile legale ?    Este oare posibil ca presedintele UNPIR (dl Arin STANESCU)  să se afle la conducerea unei firme ilegale ?

# crin date 18 April 2013 20:15 -4

De ce nu las-ti omul sa moara linistit, voi nu vede-ti ce rau arata de cand este urmarit penal, acum umbla prin tara sa-si rezolve problemele ce i-au ramas nerezolvate (binenteles ca in interesul sau nu al altuia) cu atat mai mult cat i-si ataca colegii pe la spate

# ANUNT FOARTE IMPORTANT date 19 April 2013 11:13 0

Am o rugaminte mare de tot, va rog sa-i opriti pe asta si clica lui, in Tarnaveni au pus mana pe fosta si ramasa patrimoniu a societati Bicapa SA, derbedeii pusi de Arin Stanescu, un infractor fostul director Komivesi Stefan, cel care demult trebuia sa fie anchetat si urmarit penal, numai ca lichidatorul judiciar Todor Soo Ignatie de la RVA -ul lui Arin Stanescu, refuza sa denunte faptele penale grave si mai ales sa ceara raspunderea personala adminisratorului Komivesi Stefan, acest derbedeu  si in prezent nu face altceva, decat improsca mizerabil peste tot ca firma cumparatoare (din aumbra a lui Arin Stanescu) face proiect de ecologizare in valoare de trei miliarde euro, si ca domnul Presedinte Basescu Traian este in spatele lor, pai domnilor, este inadmisibil ca acesti viitor puscariasi sa se foloseasca peste tot de numele d-lui Basescu, este inadmisibil ! 

# Doru Florea date 21 April 2013 05:07 +1

Cine va impiedica sa informati organele procuraturii despre actiunea „DERBEDEIILOR  PUSI  DE  ARIN  STANESCU”, asa cum afirmati dvs. ?  Nu trebuie sa asteptati ca lichidatorul judiciar de la RVA-ul dlui Arin STANESCU sa  denunte faptele penale (potrivit aprecierii dvs.) ale administratorului societatii Bicapa SA. De ce nu sesizati direct pe dl Traian  BASESCU  ca numele Domniei Sale este folosit abuziv pentru ca, asa cum afirmati dvs., o firma din umbra a dlui Arin STANESCU  sa poata cumpara societatea si a face un proiect in valoare de trei miliarde euro ?!   Va doresc  mult succes !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.03.2023 – Justitie, nu justitiarism. Masacrul asupra istoriei romanilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva