27 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

UNPIR DESCHIDE CASA DE PENSII – Arin Stanescu, presedintele UNPIR, a propus infiintarea Casei de pensii a practicienilor in insolventa. Anuntul a fost primit cu aplauze de practicienii in insolventa prezenti la Congresul UNPIR de la Brasov

Scris de: ED - GT | pdf | print

16 December 2012 15:19
Vizualizari: 15227

 

Practicienii in insolventa vor avea propria lor casa de pensii. Presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR), Arin Octav Stanescu (foto), a anuntat in cadrul Congresului UNPIR, desfasurat vineri, 14.12.2012, la Hotelul Piatra Mare din Poiana Brasov, ca analizeaza posibilitatea de a infiinta o Casa de pensii a Uniunii. Propunerea lui Arin Octav Stanescu a fost primita cu aplauze de cei aproape 300 de practicieni in insolventa prezenti in sala.


Presedintele UNPIR le-a transmis practicienilor insolventa ca se doreste infiintarea acestui sistem intr-un timp cat mai scurt, in asa fel incat in circa sase luni proiectul sa poata fi finalizat si propus la vot in urmatorul congres al Uniunii: ”Va propun sa infiintam Casa de pensii a practicienilor in insolventa. Vom forma un grup care sa se ocupe de aceasta chestiune. Este o idee pe care o am de mai multa vreme. Vom numi pe cineva care sa pregateasca infiintarea Casei de pensii a practicienilor in insolventa. Cel mai probabil la congresul urmator, care va avea loc undeva in iunie, vom prezenta proiectul”.

Discutii cu Registrul Comertului

De asemenea presedintele Arin Octav Stanescu a anuntat la Congresul UNPIR de la Poiana Brasova ca Uniunea poarta discutii cu Oficiul National al Registrului Comertului, in vederea simplificarii si eficientizarii activitatii si relatiei dintre cele doua parti. Arin Stanescu a facut aceasta precizare in contextul in care unul dintre practicienii in insolventa semnalase o problema referitoare la abonamentele la Buletinul Insolventei. Concret, presedintele UNPIR Braila Virgil Francu a ridicat problema unei disfunctionalitati in cadrul site-ului Buletinul Insolventei, prin aceea ca practicienii in insolventa care isi fac abonamente la acest program primesc informatii incomplete despre firme, mai exact doar informatiile introduse dupa inregistrarea lor ca utilizatori ai site-ului.

Raspunzandu-i lui Virgil Francu, Arin Stanescu a afirmat ca problema este cunoscuta si urmeaza sa fie rezolvata cu ONRC. Presedintele UNPIR a afirmat, in acest sens, ca deja au fost purtate anumite discutii cu reprezentantii Registrului Comertului: ”Am avut discutii deja cu ONRC, le-am expus aceasta problema, ne-au cerut si ei ceva, noi suntem de acord in mare cu solicitarile lor si urmeaza sa rezolvam aceasta problema”.

Comentarii

# patrician sau plebeu date 16 December 2012 16:55 +2

teapa :-*

# Ponzi, Madoff...Stanescu, Florea date 18 December 2012 09:24 +1

:D :D :D daca nu putem ''Caritas'' avem alte solu :P tii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.05.2024 – Dosar cu procurori DNA si judecatori, trimis la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva