1 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

URMASII LUI GRADINARU SI HORODNICEANU – Se alege noua conducere a CSM pe anul 2024. Sectiile pentru judecatori si procurori ale CSM au programat desemnarea presedintelui si vicepresedintelui Consiliului. Conform cutumei, judecatoarea ICCJ Denisa Stanisor ar urma sa fie presedintele CSM, iar procuroarea Emilia Ion vicepresedinte CSM

Scris de: George TARATA | pdf | print

3 December 2023 12:35
Vizualizari: 2651

 

Urmasii judecatorului Daniel Gradinaru si procurorului Daniel Horodniceanu la sefia Consiliului Superior al Magistraturii vor fi stabiliti peste doua zile. Membrii CSM isi vor alege presedintele si vicepresedintele pe anul 2024.


 

Alegerea noilor sefi ai CSM va avea loc marti, 5 decembrie 2023. Astfel, Sectia pentru judecatori a CSM isi va desemna candidatul pentru functia de presedinte al Consiliului (vezi facsimil 1).

 


La randul ei, Sectia pentru procurori a CSM isi va desemna candidatul pentru functia de vicepresedinte al Consiliului (vezi facsimil 2).Ulterior, Plenul CSM va alege presedintele si vicepresedintele, practic va valida votul dat deja in cele doua sectii (vezi facsimil 3).

 


Conform cutumei, conducerea CSM este asigurata an de an de judecatorii si procurorii cu cel mai mare grad profesional. In aceste conditii, ar trebui ca noii sefi ai CSM sa fie judecatoarea ICCJ Denisa Stanisor (presedinte CSM) si procuroarea Emilia Ion, cu drag de curte de apel (vicepresedinte CSM).

Comentarii

# Un cetatean date 3 December 2023 12:49 +1

Eu nu o cunosc pe doamna judecator dar m-as bucura sa fie o doamna dedicata meseriei si functiei pe care o va ocupa , sa tina cu sistemul judiciar mult hulit de politicieni si sa faca ceva bun pentru acest sistem, O felicit si ii doresc putere, curaj si multa sanatate

# DODI date 3 December 2023 13:10 +9

Se pare că a fost singura șansă de a scăpa de procurorul cu cel mai gros obraz. Din păcate rămâne în continuare în Coteț ca să ne râdă în nas de la înălțimea nesimțirii sale.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.02.2024 – Corbu s-a intors in CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva