16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VACCINAREA, BAGATA LA PENAL – Avocatul Dan Chitic a depus la PICCJ denunt pentru comiterea infractiunii de genocid prin constrangerea romanilor sa se vaccineze anti-Covid. Capi de lista: presedintele Klaus Iohannis, premierii Nicolae Ciuca si Florin Citu, seful DSU Raed Arafat si ministrii Sanatatii Vlad Voiculescu, Ioana Mihaila, Alexandru Rafila si Attila Cseke. Chitic: „Vatamarea integritatii fizice si psihice a cel putin 19.716 cetateni printr-o actiune eugenica” (Denuntul)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

12 January 2023 15:49
Vizualizari: 6842

Avocatul Dan Chitic (foto 2) a depus miercuri, 11 ianuarie 2023, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie un denunt impotriva a 25 de persoane care s-au aflat in pozitii decizionale in 2021, anul in care regimul Iohannis-Citu-Arafat a declansat campania de vaccinare. De altfel, insisi presedintele Klaus Iohannis, fostul premier Florin Citu si seful DSU Raed Arafat (foto 1 de la stanga la dreapta) se numara printre cei 25 de indivizi denuntati la PICCJ. Mai exact, sunt vizati toti cei care au facut propaganda pentru vaccinarea anti-Covid sau chiar i-au constrans pe romani sa se vaccineze. Chitic cere ca toti acestia sa raspunda penal pentru savarsirea infractiunii de genocid asupra a aproape 20.000 de cetateni.


Alte nume notabile de pe lista celor denuntati pentru genocid sunt cel al actualului ministru al Sanatatii Alexandru Rafila si al actualului premier Nicolae Ciuca, precum si ale fostilor ministri ai Sanatatii Vlad Voiculescu, Ioana Mihaila si Cseke Attila. De asemenea, pe lista apar colonelul Valeriu Gheorghita (fost coordonator al campaniei de vaccinare, actualmente directorul Spitalului SRI „Agrippa Ionescu”) si fostul jurnalist Andi Manciu, cel care in 2021 a condus Grupul de Comunicare Strategica.


Cu datele oficiale pe masa


Avocatul Dan Chitic invoca documente oficiale: raport al Institutului National de Sanatate Publica – INSP –, prospectele vaccinurilor elaborate de Pfizer si AstraZeneca, precum si raspunsuri ale Ministerului Sanatatii la solicitari in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public. Toate acestea indica faptul ca vaccinurile nu sunt lipsite de efecte adverse, cele mai grave fiind trombocitopenia (formarea de cheaguri de sange), miocardita si chiar decesul subit. Lucrurile sunt cu atat mai alarmante, cu cat nu de putine ori a fost vorba despre persoane tinere si sanatoase, arata avocatul.

Concret, un procentaj covarsitor din efectele adverse ale vaccinurilor (mai exact, 88,1%) a fost cauzat in mod direct de componenta chimica a acestor substante, arata avocatul, citand datele INSP.

Toti coautorii si complicii acestora au actionat in mod constient pentru distrugerea in parte a unui grup national (in speta a cetatenilor romani) prin vatamarea integritatii fizice si psihice a cel putin 19.716 cetateni printr-o actiune de natura eugenica ce poate fi calificata ca fiind scopul de a distruge in parte un grup national, conditie esentiala a infractiunii de genocid”, subliniaza maestrul Chitic in denunt. Numarul citat (19.716) este cel al romanilor vaccinati in decursul intregului an 2021.

Situatia este cu atat mai grava, cu cat autoritatile s-au dedat la incalcarea unor drepturi si libertati fundamentale – totul in numele constrangerii la vaccinare, puncteaza avocatul.


Redam principalul fragment din denuntul depus la PICCJ de avocatul Dan Chitic (denuntul integral este anexat la finalul articolului):


In fapt, incepand cu data de 27.12.2020 in Romania a inceput campania de vaccinare. Debutul campaniei fiind la Institutul National de Boli Infectioase 'Prof. Dr. Matei Bals' prin vaccinarea doamnei Mihaela Anghel, asistenta medicala generalista.

Incepand cu data mai sus mentionata, a inceput o 'Campanie de informare' care promova intens procesul de vaccinare, fiind puse in lumina exclusiv prezumtivele avantaje ale 'imunizarii' prin vaccinare, fiind insa omise complet si constant informarile cu privire la riscurile si morbiditatile pe care procesul de vaccinare le prezentau pentru unele categorii de persoane cu unele afectiuni preexistente, precum si faptul ca vaccinurile care au fost 'oferite' ca sigure si eficiente pacientilor romani se gaseau in stadiul de medicamente experimentale (spre exemplu, pentru vaccinul Comirnaty al producatorului Pfizer Inc. se mentiona inca de la lansare ca 'Pentru a confirma eficacitatea si siguranta Comirnaty, DAPP trebuie sa depuna Raportul final al studiului clinic pentru studiul C4591001 randomizat, controlat cu placebo, in regim orb pentru observator.' Data de finalizare este Decembrie 2023!!!).

Totodata, in niciun moment destinatarii vaccinurilor importate de catre Romania nu au fost instiintati si incurajati sa faca analize anterior procesului de vaccinare pentru a afla daca sufera de unele afectiuni si daca se afla pe lista celor care pot suferi reactii adverse, fapt care a fost de natura sa creasca incidenta efectelor postvaccinale prevazute si anticipate si de catre producatori.

De asemenea, desi in prospectele tuturor vaccinurilor contractate de Ministerul sanatatii erau mentionate 'Contraindicatii' (spre exemplu, in Prospectul producatorului Pfizer este mentionat ca vaccinul nu este recomandat celor cu 'Hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipientii enumerati la pct. 6.1', respectiv '((4hi droxi butil) azanediil) bis(hexan-6, 1-diil) bis(2-hexildecanoat) (ALC-0315) 2[(polietilenglicol)-2000]-N,N-ditetradecilacetamida (ALC-0159); 1,2-Distearoil-snglicero-3-fosfocolina (DSPC); Colesterol; Clorura de potasiu Dihidrogenofosfat de potasiu Clorura de sodiu; Fosfat disodic dihidrat; Sucroza; Apa pentru preparate injectabile), niciodata pacientul roman, destinatarul vaccinurilor, nu a fost incurajat sa-si faca teste pentru a fi stabilit daca acesta sufera sau nu de 'hipersensibitati' la substantele unuia sau altuia din vaccinurile 'oferite' de catre Ministerul Sanatatii.

Mai mult, nu doar ca oficialitatile statului roman nu au promovat si nu au facut publice prin campanii de informare concomitente sau subsecvente celor ce promovau vaccinarea informatiile utile aflate in prospectele medicamentelor contractate de catre Ministerul Sanatatii (informatii care puteau evita aparitia unor efecte adverse in urma administrarii vaccinurilor la unele categorii de persoane care s-au vaccinat), ci membrii 'Grupul de Comunicare Strategica' amintiti mai sus au dispus cenzurarea a tuturor informatiilor de presa sau din mediile online care ar fi incercat sa prezinte si unele posibile efecte adverse ale vaccinurilor.

Din documentele facute publice zilele trecute rezulta fara echivoc faptul ca incepand cu data 06.04.2021 coautorii au stiut de existenta unor riscuri ce pot aparea dupa adminstrarea a cel putin unuia dintre vaccinurile contractate ('riscuri de trombocitopenie si de tulburari de coagulare in asociere cu administrarea vaccinului COVID19 – Vaccin Astra Zeneca').

Cu toate acestea, coautorii infractiunii de genocid, fiecare pe durata mandatului sau, nu au facut cunoscute publicului in mod oficial informatiile avute, ci au continuat sa promoveze vaccinarea si, mai mult, au staruit in fortarea cetateanului roman sa se vaccineze nu doar prin campanii de presa obsesive, ci si prin restrangerea unor drepturi si libertati cetatenesti fundamentale ale cetatenilor care nu isi administrau tratamentele experimentale contractate de catre Guvernul Romaniei.

Actiunile concordante ale coautorilor si complicilor acestora au avut ca efect producerea a unui numar de 41.486 efecte adverse raportate oficlitatilor romane pana la 31.12.2021.

Astfel, Potrivit INSP, in perioada 27.12.2020 – 31.12.2021 s-au inregistrat 19.716 reactii adverse (RAPI) la vaccinul anti-Covid, din care 12.600 (63,9%) la persoane de gen feminin, cu o mediana de 39 ani (minima 12 ani, maxima 93 ani), 6.166 (31,3%) la persoane de gen masculin, cu o mediana de 37 ani (minima 12 ani, maxima 102 ani), iar pentru 950 (4,8%) nu a fost precizat genul.

Din totalul reactiilor adverse inregistrate oficial, 2.149 au fost de tip local si 17.567 de tip general. Din punct de vedere al cauzei producerii RAPI aparute in uma vaccinarii impotriva Covid-19, 177.364 (88,1%) cazuri au fost asociate cu componentele vaccinului, 1.336 (6,8%) cazuri asociate cu anxietate si componentele vaccinului, 989 (5%) cazuri au fost asociate cu anxietate si 27 (0,5%) cazuri asociate cu erori de vaccinare.

Din categoria tulburarilor hematologice si limfatice, numarul total de limfoadenopatii raportate a fost de peste 1.700, cele mai multe fiind de la vaccinul Pfizer. Limfadenopatia este o afectiune caracterizata printr-o crestere a dimensiunii ganglionilor limfatici, care sunt organe ale sistemului imunitar. Ele sunt localizate pe tot corpul uman si fac parte din sistemul limfatic. Limfa este un tip de tesut conjunctiv care curata corpul uman de bacterii si substante daunatoare si le transporta catre ganglionii limfatici care filtreaza elemente straine. In aceste organe ale sistemului limfatic, celulele speciale sunt concentrate si permit eliminarea substantelor nocive si a virusilor. Cea mai mica crestere a ganglionilor limfatici indica dezvoltarea proceselor patologice.

Totodata, vaccinurile Covid au produs 432 de reactii alergice si 12 socuri anafilactice. Dintre tulburarile psihice, cea mai frecventa a fost insomnia, care a afectat 366 de vaccinati. De cefalee au fost afectate 7.764 de persoane vaccinate anti-Covid, iar de parestezie, 881. Paralizia faciala a fost raportata in 16 cazuri. Parestezia se manifesta prin senzatia de furnicatura, amorteala, senzatia de arsura, senzatia de rece, lipsa sensibilitatii sau senzatia de gadilat, aparuta in orice zona a corpului. Parestezia cronica poate cauza si dureri sub forma de junghiuri. In mod normal, parestezia este cauzata de deficitul de calciu, de diabet, de boli autoimune sau de afectiunile neurologice precum screloza multipla.

Pe langa aceste afectiuni, au mai fost raportate ca reactii adverse la vaccin si alte tulburari ale sistemului nervos, fara a se preciza tipul acestora, in numar total de 2.663. Tot ca reactii adverse au fost inregistrate si 2.969 de tulburari gastrointestinale.

In ce priveste miocarditele, cele raportate oficial au fost doar 15 cazuri, din care 13 dupa vaccinarea cu Pfizer. Cele mai multe efecte adverse au intrat in categoria tulburarilor scheletice si ale tesutului conjunctiv, unde s-au raportat 7.838 de pacienti vaccinati. In ce priveste tulburarile scheletice, cea mai frecventa a fost necroza capului femural, cateva cazuri fiind prezentate si in ziarul National. Necroza aseptica de cap femural apare in momentul in care soldul nu mai primeste cantitatea de sange necesara unei bune functionari. Dat fiind ca oasele soldului au nevoie de vascularizatie, in momentul in care aceasta nu mai are loc, osul din capul femurului incepe efectiv sa se degradeze si sa moara. Daca boala nu este stopata la timp, articulatia soldului poate fi distrusa complet, instalandu-se coxartroza. Printre tulburarile tesutului conjunctiv se numara lupusul eritematos sistemic, vasculita, sclerodermia, polimialgia reumatica, periarterita nodoasa, Sindromul Ehlers-Danlos si Sindromul Marfan.

Toate aceste informatii, ajunse la cunostinta publicului abia in data de 10.01.2023, au fost in mod evident cunoscute de catre fiecare coautori si ascunse cu intentie opiniei publice. Faptul ca oficialitatile romane cunosteau efectele adverse ale vaccinurilor rezulta fara dubiu si din Raspunsul Ministerului Sanatatii Nr. CRP 1298 / 13.01.2022, pe care-l anexam prezentului Denunt.

La intrebarea noastra: 'Ce specialitate trebuie sa aiba medicul care imi va recomanda vaccinul si care ar putea fi acel vaccin apt a-mi oferi maximul de protectie si minimul de risc de efecte secundare, in raport de problemele medicale particulare ale subsemnatului si derezultatele analizelor realizate in urma indicatiilor oferite de raspunsul dvs. la intrebarea de mai sus?',

Ministerul Sanatatii mi-a raspuns: 'Este indicat sa obtineti recomandarea medicului curant sau medicul de familie, dupa caz, care vor decide daca vaccinul poate fi administrat in siguranta, precum si momentul oportun vaccinarii. Toate persoanele vaccinatetrebuie supravegheate cel putin 15 minute dupa vaccinare; pentru eventualele reactii adverse tardive, eventual cele locale, pacientul trebuie sa a legatura cu medicul curant',

informatii care insa nu fusesera puse anterior la dispozitia publicului, asemenea tuturor celor pe care mi le-au comunicat in urma un ei cereri exprese.

Nu lipsit de relevanta este si lipsa de raspuns din partea Ministerului Sanatatii la intrebarea noastra:

'Avand in vedere ca majoritatea vaccinurilor au la nivel international fie o autorizare provizorie, fie o autorizare conditionata, vaccinul fiind in studii clinice, potrivit declaratiilor oficiale ale producatorilor, exista la aceasta data echipe de lucru mixte cu specialisti ai ministerului sanatatii si respectiv ai producatorilor vaccinurilor propuse de catre minister?',

rezultand implicit ca Ministerul Sanatatii nu au monitorizat direct efectele adverse ale vaccinurilor si nici nu au facut studii clinice alaturi de cercetatorii producatorilor, desi vaccinurile erau si sunt inca in studii clinice.

Totodata, va rugam sa anchetati daca inchiderea abuziva a spitalelor nu a fost cauza cresterii deceselor persoanelor afectate de boli cronice, aceasta fapta putand intruni elementele constitutive ale faptei prevazuta si pedepsita de art. 438 al. 1 lit. a C.pen.

Nu in ultimul rand, va solicit sa investigati cauzele ce stau la baza avalansei de decese subite la tineri si la persoane in active si cunoscute ca fiind sanatoase in Romania, numarul mare al deceselor subite, precum si a cresterii ratei mortalitatii printre bolnavii de cancer ulterior mijlocului anului 2021, fara precedent in istorie, fiind de natura sa ne intareasca convingerea ca acestea sunt / pot fi cauzate de procesul de vaccinare masiva la care a fost supusa populatia, decesele subite putand constitui si acestea temeiurile unei extinderi a cercetarii penale si cu privire la posibila savarsire de catre persoanele indicate mai sus si a faptei prevazuta si pedepsita de art. 438 al. 1 lit. a C.pen.

In drept, va solicit sa constanti ca faptele mai sus descrise, actiunile si inactiunile concordante si coordonate ale coautorilor si ale complicilor acestora au fost de natura a cauza in mod direct efectele postvaccinale mai sus amintite, afectand pana la 31.12.2021 cel putin 19.716 cetateni romani, intrunind astfel elementele constitutive ale infractiunii prevazute si pedepsite de dispozitiile art. 438 al. 1 litera b c.pen.

Totodata, in mod evident toate inactiunile cat si actiunile descrise mai sus au fost savarsite cu intentie directa, coautorii fiind nu doar constienti de riscurile la care sunt supusi cetatenii vaccinati (acestia asumandu-si in mod cinic probabilele efecte adverse pentru unii dintre cetatenii romani vaccinati, efecte postvaccinale devenite realitate pentru cel putin 19.716 cetateni), ci stiind fara niciun dubiu ca persoanele suferind de afectiunile indicate chiar de catre producatori ca fiind incompatibile cu administrarea vaccinului vor avea efecte postvaccinale serioase, care pot duce pana la pierderea vietii acestora.

Astfel, este evident ca toti coautorii si complicii acestora au actionat in mod constient pentru distrugerea in parte a unui grup national (in speta a cetatenilor romani) prin vatamarea integritatii fizice si psihice a cel putin 19.716 cetateni printr-o actiune de natura eugenica ce poate fi calificata ca fiind scopul de a distruge in parte un grup national, conditie esentiala a infractiunii de genocid.

In concluzie, avand in vedere toate argumentele invederate, va solicitam respectuos sa dispuneti inceperea urmaririi penale impotriva faptuitorilor si complicilor acestora pentru savarsirea infractiunilor prevazute de art. 438 al. 1 lit. c, cu aplicarea art. 36 C. Pen., punerea in miscare a actiunii penale si trimiterea in judecata a acestora”.


* Cititi aici intregul denunt al avocatului Dan Chitic

Comentarii

# DODI date 12 January 2023 15:59 +129

Sper ca dl. Chitic să aibă norocul de un complet de judecată, posesor de coloană vertebrală și bun simț, care să-i condamne pe acești nemernici.

# Valter COJMAN date 12 January 2023 17:37 +156

Pe Tataru l-ati uitat?

# Corect ! Cei 3 din poza sunt criminali ! date 12 January 2023 22:19 +181

Trebuie sa raspunda pentru incitarea la vaccinare si alcatuirea unui grupo infractional organizat in scopul inocularii prin coerciziune, amenintare, discriminare, marginalizare, santaj si teroare , a serurilor experimentale inainte chiar de a fi aprobate ...

# Arahat e nazistul principal !!! date 12 January 2023 22:22 +166

Cum facea el , arabocul, ordine prin Romania : du-te ba in Palestina sa manci******halal .. Ba gunoi-ce-pute-a-camila : la puscarie acum pentru teroare vaccinala !

# Citule , ma-ta e-acasa ? date 12 January 2023 22:26 +287

"Ce contine vaccinul?" , bagate-as in ****** de Citz ticalos nenorocit si cu scabrosul de A-rahat si retardul Wuhannis , ciorditorul de case , traficantul de copii si complicele la genocid cu seruri experimentale ! :eek:

# Bravo domnului avocatul Dan Chitic ! date 12 January 2023 22:30 +250

Dar unde-s parasutele din justitie , alea guralivele de nu mai incapeai de ele ??!! HAi matracucelor iesi dracu` la interval si luati exemplu de la domnul avocat ! V-au distrus familia , prietenii, rudele , acesti viermi spurcati si voi stati ca balega in drum . Unde sunteti , voi marile magistrate , `tu-va-n guritza ?! De ce s-a asteptat atat ca acesti dihori sa plateasca , sa u macar sa fie acuzati ? GENOCID , asta au facut !

# Haideti in strada , ca-n Brazilia ! date 12 January 2023 22:31 +276

Hai sa le multumim acestor paraziti pentru ce au facut cu noi si vietile noastre timp de mai bine de 2 ani ! :-*

# Bufniță mov feat escu date 13 January 2023 02:49 +4

Plângere Depusa la mișto conform planului. SUPAPĂ. Ca sa detensioneze situația cu vaccinurile. În rest lumea va muri pe un cap în deplina liniște. Sunteți naivi ca niște copii bucurandu va și crezând ca sclavii lui soros vor păți vreodată ceva. Cat timp amerikansky firma transckepter tehnology prestubili presumpsta personalnity sputnik vor fi stăpânii, sclavii au deasupra capului scutul rosu... Rothschild

# santinela date 13 January 2023 07:11 +57

Plingere facuta degeaba,nascuta moarta inca din start !

# obiectiva date 13 January 2023 12:45 +424

adaugand actiunii DIRECTE a vaccinului asupra vaccinatilor efectul de SHEDDING, actiune INDIRECTA, indubitabil constatata asupra NEvaccinatilor, putem sustine ca aceasta ARMA BIOLOGICA a fost utilizata asupra INTREGII PO******TII care au luat CONTACT cu aceste substante, vaccinati si nevaccin. nu au scapat decat calugarii sihastri. deci, intr un fel sau altul este GENOCID si CRIMA impotriva UMANITATII. actiune de CRIMA COLECTIVA asupra COLECTIVULUI. cei care au indemnat la vaccinare se fac vinovati si de inlesnirea SINUCIDERII COLECTIVE. ba, eu v-am avertizat din minutul si secunda ZERO pe Migai Gadea Sinteza Zilei ca un vaccin ARNm consta in introducerea proteinei spike in fiecare celula umana, urmata de AUTODISTRUGEREA CELULEI UMANE si transformarea in vivo a fiecarui organism inoculat in FABRICA de proteine spike/virusuri. si v-am avertizat sa NU va inoculati. NIMENI, nici un GENETICIAN din ROMANIA nu m-a putut contrazice, abia asteptam si eu sa dezbat problema cu un specialist.

# Dan Chitic, ai un vot de la mine! date 13 January 2023 13:04 +35

Si nu doar nenorocitii astia trebuie adusi la tribunal, mai sunt si cei implicati in cenzurarea doctorilor si specialistilor cu opinii diferite fata de haita guvernamentala coordonata de bruxelezi si de ameriloci. Zeci de site-uri independente au fost blocate sau atacate informatic de securistii neamului, obedientii big pharma, ca nu cumva oamenii sa se informeze corect, si sa haleasca doar aberatiile unor idioti numiti in posturi pentru care nu aveau absolut nici o pregatire, si care au tinut sub tacere cazurile de reactii adverse ale vaccinurilor.

# datta date 14 January 2023 19:09 +235

Daca se vor dovedi stiintific acesta sechele,va fi ceva de o gravitate deosebita.La noi nu s-au facut experimente oculte pe po******tie in trecut.Trebuie trasa linie la tot ce inseamna american.Sa nu uitam ca ei au sterilizat oameni,au folosit psihotrope,fara a informa 'cobaii'.Iar slugile lor din alte tari,si-ar fi mancat cacatul pt.o plasa de bani.Asteptam rezultatele date de cercetatori veritabili,nealiniati.

# Tomita date 16 January 2023 13:29 +136

Nu-l omiteti pe zdruncinatul Tataru,fost ministru,care ne ameninta cu decaderea din drepturile de parinti,daca nu vaccinam copiii,si deasemeni penibilul ,,freza-n vant" dr.Baciu,asistentul calanelului cocota masculina,Gheorghita.

# Criminalii la puscarie:Arahat, Citu si Baciu date 17 January 2023 20:04 +5

Verminele astea au vrut sa ne lase fara serviciu : asta nu se uita si NU SE IARTA !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva