29 May 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vaccinul anti-Covid nu ar fi trebuit sa stimuleze sistemul imunitar?

Scris de: jud. Lacramioara AXINTE, vicepresedinte, Tribunalul Botosani | pdf | print

12 January 2022 15:47
Vizualizari: 5786

Asadar, Presedintele Parlamentului European a murit din cauza unei disfunctii grave a sistemului imunitar, problemele grave de sanatate debutand dupa ce s-a vaccinat cu doza a 3-a booster anticovid.Sa ne raspunda si noua specialistii vietii, care zilnic apareau pe la televiziuni ca mari specialisti in Covid-19, ce diagnostic este acesta: disfunctie grava a sistemului imunitar?

Vaccinul anti-Covid nu ar fi trebuit sa stimuleze sistemul imunitar?

Posibil oare, in acest caz, al Presedintelui Parlamentului European, sa-l fi compromis, adica practic sa-l fi lasat fara imunitate?

Intrebare simpla, la care specialistii vedeta de la TV trebuie sa raspunda!

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Power Archiver date 12 January 2022 17:07 +136

Nu este nevoie de răspunsul a tot felul de trepăduși năimiți de Big Pharma. Răspunsul indubitabil stă în modificarea din septembrie anul trecut a definiției vaccinului, procedată de CDC din USA (Centers for Disease Control and Prevention) Așadar, inițial definiția vaccinului era „un produs care stimulează sistemul imunitar al unei persoane să producă imunitate împotriva unei afecțiuni anume, protejând persoana de respectiva boală.” După modificarea celor de la CDC, vaccinul devine un fel de pișfaizăr: „un preparat care este utilizat pentru a stimula răspunsul imun al organismului împotriva bolilor.” Deci, pentru ca faizăr să realizeze profit net de 20 de miliarde de euro în 2021 iar moderna de peste 10 miliarde de euro, vaccinul nu mai este ceva ce „produce imunitate împotriva unei boli anume” și devine ceva care doar „stimulează răspunsul imun al organismului împotriva unei boli”, iar vaccinarea nu mai „produce imunitate”, ci „protecție” împotriva unei boli. IZI LAIC A PIS A CHEIC!

# Raspuns date 12 January 2022 17:35 +79

Se pare ca aceste seruri i-au "stimulat" atat de bine sistemul imunitar, incat anticorpii au reusit sa-i atace celulele organismului, pana la "victoria" finala...

# Dragi romani aruncati o privire aici date 12 January 2022 20:11 +62

in engleza , videoul are si subtitrare in engleza https://cairnsnews.org/2021/11/12/mike-teadon-timetable-to-tyranny/ apoi video https://www.bitchute.com/video/9PyQPafgd6Oo/?fbclid=IwAR0J3jTepzkLR4_sJaU5EaNy4eDzh54aOQnnuDSZmxk2P1MWb-s0YVsDqs4

# Adryan date 12 January 2022 22:03 +150

Ei, aveți încredere în oamenii de știință. Dacă nu se vaccina ar fi făcut o formă mai gravă.

# Va anunt ca vine sfarseala ... date 19 January 2022 22:36 +41

lu` COVID19 ; tot mai multe tari renunta la "green-pass" si la restrictii (Israel , UK, Cehia ). Au ramas berbecii incremeniti in proiect Grecia , Francia, Italia , Austria. PS. Eu zic ca trebuie cautat Arafat si dat de bordura pana crapa , parerea mea ! Desigur sa nu-l uitam nici pe Citzu si toti latraii de la TV care au nenorocit oamenii pe iviata cu acel "vaccin" mutant.

# buchi-ailutoaie et comp. date 23 January 2022 20:43 0

Nu ar fi mai bine sa raspunde-ti Dvs.,din functia de Vice la Trib.Botosani,in numele "specialistilor vietii juridice"din cadrul institutiei la urmatoarele:1)cum juzii BT admit un recurs,pe V.C.Pr.Civ.,in baza unui act ce constituie infractiune constatata de ei in sedinta?2)constatind infractiunea de ce si cum au ignorat prevederile art.122V.C.Pr.Civ.?3)pe ce baza/art.juziiBT introduc in recurs,pe V.C.Pr.Civ.,terte persoane care evident nu au fost la Fond?4)cum e posibil ca aceeasi judecatori BT sa ignore practica unitara in materie de partaj terenuri stabilita de ICCJsi C.Apel prin MINUTA din 23-24 iun.2016 ,pct.5 din Minuta motivind ca rezolutia nu este ca urmare a unui recurs in interesul legii?Pai si atunci de ce sau intilnit mai marii justitiei din RO ca sa mearga la o "tochitura moldoveneasca"ori sa stabileasca o practica de urmat?

# buchi-ailutoaie &comp date 24 January 2022 18:21 0

In completare la ce am spus in 23 ian.2022,20:43:dosarul cu pricina este cu Nr.181/297/2010,in recurs(acum suspendat ,art.155 ind.1V.C.Pr.Civ.in opozitie cu MINUTA amintita anterior)la Tribunalul Botosani unde D.Voastra este Vicepresedinte.Hai D-na Lacra Ax sa dezbatem pe calificarea/functia ce detineti;sa nu-mi puneti placa ruginita/zgiriiata cu "independenta,constiinta judecatorilor"ca va faceti de rusine;profesia ,oricare ar fi ea ,are reguli/rigori ce trebuiesc respectate altfel nu mai e profesie si se transforma in bilci!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.05.2023 – Pensionara cu talent a scos piese noi (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva