5 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vadim Tudor a fost agitat in fata procurorului Daniela Anton, dar si-a stapanit nervii. Uniunea Executorilor il critica pe europarlamentar

Scris de: | pdf | print

11 January 2011 15:05
Vizualizari: 14143

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a sustinut, marti, la iesirea de la audierea de la Parchetul General ca a inceput sa tipe la executor doar pentru ca i-a sarit mustarul atunci cand s-a incercat scoaterea presei din sala de conferinte a Partidului sau, deoarece era in desfasurare o conferinta de presa. De asemenea, europarlamentarul a mentionat ca i-a spus procurorului de caz ca nu mai are incredere in justitia din Romania, si ca putea crede ca politistii si “agentii secreti” care i-au invadat sediul fara a prezenta vreun document de identificare sau vreo legitimatie erau niste infractori. Corneliu Vadim Tudor, invinuit in acest dosar pentru ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti, a fost insotit la sediul Parchetului General de avocatul sau, Mariana Stefan, dar si de vicepresedintii PRM, Codrin Stefanescu si Marius Marinescu. Conform informatiilor pe care le avem, la intalnirea cu procurorul Daniela Anton, care are in instrumentare cauza privindu-l pe europarlamentar, Vadim a fost agitat, dar nu a ridicat tonul si nici nu i-a jignit pe anchetatori.

 

Europarlamentarul Vadim: “Nu mai cred in justitia din Romania. Este cea mai corupta institutie. Acesta este un proces politic”

Corneliu Vadim Tudor a declarat, la iesirea de la Parchetul General, unde a fost audiat in calitate de invinuit, ca nu mai crede in Justitia din Romania si ca este cea mai corupta institutie. “Am discutat cu doamna procuror Anton. I-am spus ca nu mai cred in justitia din Romania. Este cea mai corupta institutie din Romania (...) Acesta este un proces politic, dirijat politic, in dublu scop: sa dezintegreze PRM lasandu-l si fara sediu, dupa ce l-a lasat fara mandate in Parlamentul Romaniei si in al doilea rand sa distruga ziarul partidului, 'Tricolorul', lasandu-l fara sediul redactiei", a mentionat Vadim. Europarlamentarul a adaugat ca site-ul ziarului este atacat de trei zile de catre STS. Vadim a precizat ca nu a dat o declaratie in fata procurorului, pentru ca il doare mana pe care o are in ghips, motiv pentru care si-a si luat concediu medical si nu va merge la urmatoarea sesiune de la Parlamentul European. In ceea ce priveste acuzatiile care i-au fost aduse, liderul PRM a sustinut ca nu poate fi acuzat de comiterea vreunei infractiuni, pentru ca politistii care au intrat in sediul PRM nu au prezentat nicio dovada pentru evacuarea sediului, si putea sa ii considere infractori. "Mie mi-a sarit mustarul atunci cand v-a evacuat pe voi, atunci am inceput sa tip si eu pentru ca eram in conferinta de presa legala a unui partid parlamentar", a spus europarlamentarul.

UNEJR condamna atitudinea lui Vadim fata de executorul judecatoresc

Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti din Romania a transmis marti presei un comunicat in care isi exprima dezacordul fata de incidentele care s-au petrecut intre Corneliu Vadim Tudor si executorul judecatoresc, condamnandu-l pe europarlamentar pentru atitudinea avuta. UNEJR isi exprima dezacordul fata de maniera in care presedintele PRM, domnul Corneliu Vadim Tudor, a inteles sa se comporte fata de un executor judecatoresc aflat in cursul exercitarii atributiilor sale profesionale, mai ales ca domnia sa, in calitate de lider de partid politic si europarlamentar, beneficiind totodata de notorietatea dobandita ca poet si publicist, se poate constitui astfel intr-un exemplu negativ pentru alte persoane aflate in situatii similare. (…) In cazul mediatizat in ultimele zile – evacuarea PRM – executorul judecatoresc nu a facut altceva decat sa procedeze la aducerea la indeplinire a prevederilor unei hotarari judecatoresti, finalizand astfel procesul civil in care a fost pronuntata acea hotarare. Fara a comenta procedura executionala in sine, apreciem in acest caz atitudinea executorului judecatoresc care, aflat intr-un cadru extrem de mediatizat si confruntandu-se cu o atitudine extrem de agresiva la adresa sa, a dat dovada de tactul si rabdarea necesara finalizarii procedurii de executare, evitand totodata escaladarea conflictului. In acest context, nu putem decat sa condamnam alegerea facuta de domnul Corneliu Vadim Tudor de a se opune la aplicarea legii in sensul executarii hotararii judecatoresti prin proferarea de injurii, amenintari si manifestari de violenta la adresa executorului judecatoresc si a organelor de politie ce-l insoteau, incercand astfel impiedicarea actului de justitie. Tocmai calitatile publice enumerate in preambul ale domnului Corneliu Vadim Tudor, inclusiv cea de fost membru al Parlamentului Romaniei, ar fi trebuit sa-l recomande ca un aparator al legalitatii, si nicidecum ca un adversar violent si agresiv al acesteia si a persoanelor ce actionau in calitate de autoritate publica in sensul instaurarii ei”.

Comentarii

# Cosmin Cristea date 14 January 2011 07:23 0

Cei 14 poliţişti au întocmit Rapoartele pe susţinerea mincinoasă că manifestaţiile sunt infracţiuni contra autorităţii şi infracţiuni contra înfăptuirii Justiţiei. Poliţiştii au săvârşit infracţiunea de denunţ calomnios.
Poliţiştii recunosc faptul că doar pe parcursul derulării procedurii de punere în executare a hotărârii numitul Corneliu Vadim Tudor ş.a. au avut un comportament necorespunzător în raport cu organul de executare.
Nu se poate pune acţiunea penală în mişcare împotriva numitului Vadim Tudor, cât timp nu există indicii şi probe ce atestă că făptuitorul, în alte împrejurări decât din timpul derulării procedurii de punere în executare a hotărârii, a avut un comportament neadecvat în relaţii cu organele de executare
Infractorii se opun la executarea unei hotărârii prin:
- a identifica executori judecătoreşti desemnaţi cu executarea;
- ai intimida pe aceşti executori în scopul de a îi determina să nu
execute hotărârea (ai suna acasa şi a le trimite scrisori de ameninţare, etc) în timpul dinaintea executării propriu-se.
Protestatarii nu sunt infractori. Sunt persoane care îşi exercită un drept
constituţional, îşi exprimă nemulţumirile, dezacordul faţă de organele statului, se opun actelor statului, ameninţă, folosesc expresii gen **Ieşi afară....javră ordinară**, îşi dau foc, se aruncă de pe balcon, etc.
Legea 60/1991 reglementează exercitarea dreptului de a manifesta şi prevede clar sarcinile agenţilor publici în relaţii cu Protestatarii. Potrivit Legii 60/1991 protestatarii săvârşesc infracţiuni doar când se opun cu violenţă împotriva poliţiştilor care îşi exercită singura atributie de serviciu (dispersarea manifestanţilor). O altă infracţiune a manifestanţiolor este portul/folosirea armelor în timpul manifestaţiei.
Înregistrările video-audio atestă că numitul Vadim Tudor nu a săvârşit aceste infracţiuni deoarece nu a fluturat arme în timpul protestului.
Vadim Tudor nu a săvârşit infracţiunea de violenţa la adresa poliţiştilor deoarece Poliţia nu a acţionat pentru dispersarea manifestanţilor ci doar pentru a transforma acea executare într-un circ românesc.
Poliţia se face vinovat de acel incident şi trebuie să răspundă penal. Potrivit Legii 60 din 1991 Poliţia trebuia să someze pe manifestanţi şi, ulterior, să-i disperseze.
Tot din acele înregistrări reiese că Executorul Judecătoresc nu a respectat Legea. Şi el trebuie să fie tras la răspundere penală avându-se în vedere următoarele:
- executarea nu se face în timpul nopţii;
- a executat hotărârea deşi cunoştea că se face discriminare (Liderului
PRM susţinea public că doar Sediul PRM e evacuat nu şi celelalte entităţi).

# MASH date 17 January 2011 10:45 0

După cîinele Bosquito, transformat în vedetă după ce a provocat moartea unui cetăţean japonez, îl avem pe cîinele Rostogol, cel luat la subraţ de Vadim Tudor la încheierea scandalului cu evacuarea. Se pare că, din scandalurile la nivel înalt, tot maidanezii au de cîştigat.

# Cosmin Cristea date 18 January 2011 04:46 -1

MASH@...
Democratia inseamna respectarea drepturilor omului. Democratia inseamna apararea drepturilor omului. Democratia nu inseamna crearea de privilegii si apararea acestor privilegii unor categorii social-profesionale in defavoarea altor categorii sociale (prea nesimte sunt salariile si pensiile magistratilor, politistilor si militarilor).
Magistratii, politistii si militarii se opun democratiei. Ei asociaza drepturile omului cu fapte penale si conflicte civile. In contradictoriu cu Cristi Danilet eu consider ca fiind depasita afirmatia **Iresponsabilitatea, incompetenta si frustrarea sunt factorii care au condus la realitatile din Sistem**. Eu consider ca fiind benefica asocierea oamenilor in a pune bazele Revolutiei. Doar prin aceasta provocare Romania se va uni, va devenii puternica, oamenii vor deveni motivati, iar hotii din MAI si Justitie vor fi trasi la raspunder e penala. Pana atunci liderii si membrii unor ONG si partide ce deranjeaza privilegiatii vor avea de suferit.

# jan date 17 January 2011 10:54 0

:lol:

in atentia csm 09:19:08, 12 Jan 2011

stefanuttt : coruptie in tara lui sa traiti bine (2011-01-06 09:17:21)

LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI MAFIA DIN JUSTIŢIE TREBUIE LICHIDATĂ RAPID! 4 08 2010 Judecătoarea Maria Speranţa Cornea, de la Secţia a V-a Comercială a ***ţii de Apel Bucureşti, este fina Elenei Udrea. Cele două au multiple legături cu oameni de afaceri de origine arabă. Între judecătoarea Maria Speranţa Cornea şi un afacerist arab au existat legături amoroase, după care ea s-a încurcat cu preotul Cristian Deheleanu, cu care trăieşte în concubinaj (acesta a slujit la o biserică de lîngă Magazinul Unirea). Acest preot e căsătorit cu o pianistă, pe nume Crinela, cu care are 3 copii. Din anturajul judecătoarei fac parte Gabriela Bogasiu (judecătoare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie), Antonela Costache (şefa Secţiei a II-a Penală a Tribunalului Bucureşti) şi Irina Gheorghe (avocata mafiotului Ştefan Rădulescu). Prin intermediul acestora, Elena Udrea muşamalizează dosare ilegale de retrocedări de terenuri şi imobile, privatizări frauduloase, deturnări de fonduri şi alte fapte penale grave. Este din ce în ce mai evident că Justiţia din România a trecut de partea Mafiei. Revenim. Copyright Tricolorul

# speranta lui nuti date 17 January 2011 10:56 0

8)
CSM / AMR / DNA 09:27:46, 12 Jan 2011
CICI : Numarul 2058 01/08/2011

NEWS ALERT Mafia R.A.-A.P.P.S. e dirijată de Traian Băsescu şi Elena Udrea 8 01 2011 Speriat de creşterea în sondajele reale a P.R.M. şi a liderului său, Matrozul Chior a pus la cale mai multe diversiuni pentru scoaterea de pe scena politică a acestei formaţiuni. În primă fază, s-a reuşit scoaterea din Parlamentul României a P.R.M. După acest \\\"succes\\\" repurtat de Alcoolicul Naţional, Mafia Portocalie a crezut că P.R.M. va dispărea definitiv din politica românească. Nu a fost să fie aşa, tocmai datorită consecvenţei şi hotărîrii liderului partidului, dr. Corneliu Vadim Tudor, care a continuat să lupte cu şi mai multă fermitate pentru cauza naţională. Aşa s-a reuşit intrarea în Parlamentul European a P.R.M., cu 3 europarlamentari. \\\"Amanţii morţii\\\" Elena Udrea - Traian Băsescu au crezut că preşedintele P.R.M. va fi mai interesat de politica europeană şi mai puţin de cea internă. Dimpotrivă, dl. Corneliu Vadim Tudor a muncit tot mai mult, reuşind, în acest fel, să se remarce în ambele planuri. În ultimul an, P.R.M. şi liderul său au crescut permanent în preferinţele electoratului, întrucît toate semnalele trase de noi s-au adeverit, în sensul că România se află de mult timp în faliment. Concomitent cu apariţia unor partide-satelit, cum ar fi U.N.P.R. şi P.P.-ul lui Dan Diaconescu, Traian Băsescu a cerut unor lachei ai săi să-l poarte prin procese pe Tribun, cu scopul de a fi sufocat financiar. Elena Udrea, care este de fapt stăpîna R.A.-A.P.P.S., a declanşat, din umbră, acţiunea de scoatere, din sediul său central, a P.R.M. Din ordinul lui Traian Băsescu, în această acţiune s-au implicat şi Adriean Videanu, precum şi Mafia retrocedărilor ilegale de terenuri şi imobile, care s-a înarmat cu acte false, pe baza cărora sediul central al P.R.M. să ajungă pe mîna lor. Aceste fărădelegi s-au săvîrşit cu sprijinul conducerii R.A.-A.P.P.S., care nu şi-a apărat drepturile în instanţă, ba, mai mult, şi-a adus contribuţia la săvîrşirea acestor mîrşăvii. Investigaţiile noastre au scos la iveală faptul că Mafia din R.A.-A.P.P.S. este coordonată de Elena Udrea şi de colegul său de partid şi de Parlament, William Brânză. În cadrul R.A.-A.P.P.S., Sucursala pentru Administrarea şi Întreţinerea Fondului Imobiliar (SAIFI) a fost angajat, în plină criză economică, în condiţiile în care peste tot se fac restructurări, Daniel Ioniţă, vărul lui Brânză. Cînd este \\\"voinţă\\\" politică, totul este posibil. Daniel Ioniţă, fost tractorist şi şofer, a ajuns asistent comercial la SAIFI. Actuala soţie a lui William Brânză, Crenguţa Didu, este prietena Elenei Udrea. William Brânză are, împreună cu Crenguţa Didu, un copil botezat de Narcisa Mirică (fostă şefă a Poliţiei Veterinare în Guvernul Năstase) şi de Elena Udrea. Fostul soţ al Crenguţei Didu, Marian Didu, este finul procurorului Muscalu, cel care a muşamalizat Dosarele Penale ale escrocului Ştefan Rădulescu (prietenul lui Traian Băsescu) şi multe alte dosare, în care Elena Udrea şi Chiriaşul de la Cotroceni au avut interese personale sau de grup. Crenguţa Didu a fost acţionară la o firmă din Prahova împreună cu tatăl procurorului Muscalu, firmă care obţinea licenţele de transport internaţional de mărfuri prin intermediul lui Ştefan Rădulescu, care, la rîndul lui, lua legătura cu Traian Băsescu, în calitatea acestuia de ministru al Transporturilor, şi cu succesorii săi la acelaşi minister - Radu Berceanu, Anca Boagiu şi ceilalţi. Crenguţa Didu a fost acţionară la Firma SOMACO, care a fost vîndută, în urmă cu 2 ani, de sub sechestru asigurator, cu suma de 30 de milioane de euro. Din actele emise de Judecătoria Sectorului 6, în Dosarul Penal nr. 12705/303/ 2010, rezultă că măsurile asiguratorii au fost instituite de către Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi nu au fost revocate nici pînă în prezent. Ne întrebăm de ce nu se sesizează din oficiu procurorul general al României, Laura Codruţa Kövesi, împotriva procurorilor Mihaela Iorga Moraru şi Doru Florin Ţuluş, care au instrumentat cauza şi nu au cerut arestarea celor care au vîndut Firma SOMACO, aflată sub sechestru. Elena Udrea şi William Brânză au instalat-o, la 24 aprilie 2009, în funcţia de directoare comercială la SAIFI pe Virginia Mihailovici, prietena Paraşutei din Pleşcoi, a Narcisei Mirică şi a Crenguţei Didu. Aceste curviştine, împreună cu Traian Băsescu şi Adriean Videanu, stau în spatele acţiunii de evacuare din sediul său central a P.R.M. Elena Udrea a apelat şi la fina sa, Maria Cornea Speranţa, judecătoare la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a V-a Comercială, care stă în spatele multor decizii abuzive şi ilegale ce au vizat P.R.M. şi pe liderul acestuia. Una dintre prietenele Elenei Udrea este Elena Ursulescu, preşedinta Secţiei II Penală a Curţii de Apel Bucureşti, care face presiuni pentru tărăgănarea acţiunilor şi sesizărilor făcute de P.R.M. şi dl. Corneliu Vadim Tudor. Aceasta a fost numită special să-l judece într-un Dosar Penal pe primarul Constanţei, Radu Mazăre. Nu se ştie dacă au căzut sau nu la pace. Aceeaşi judecătoare l-a pus în libertate pe fiul senatoarei Sorina Plăcintă. Şi, pentru ca tabloul evacuării abuzive şi ilegale a P.R.M. din sediul său central să fie cît mai complet, poliţiştii - care şi-au permis să ocupe birourile europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor, ale redaţiei ziarului \\\"Tricolorul\\\" şi ale celor 2 Fundaţii care funcţionau legal în aceeaşi clădire cu P.R.M. - aparţin Poliţiei Sectorului 1 al Capitalei, condusă de comisarul-şef Marius Voicu, finul chestorului Petre Tobă, cunoscut ca făcînd parte din Mafia retrocedărilor ilegale. Pentru asemenea fapte a fost cercetat informativ de cadrele UM 0962 Bucureşti şi de DNA. Asemenea acte de corupţie din Justiţie, Parchete, Poliţie şi Servicii de Informaţii, Administraţie, Jandarmerie, Guvern şi Preşedinţia României aduc atingere gravă economiei naţionale, afectează nivelul de trai al po*editat*ţiei şi pun în pericol integritatea teritorială a Ţării. Partidul România Mare şi ziarul \\\"Tricolorul\\\" sînt incomode pentru Mafia portocalie, acesta fiind, de fapt, motivul real pentru care aceasta a trecut la acţiuni de forţă împotriva formaţiunii noastre şi a liderului său, dl. Corneliu Vadim Tudor. Copyright Tricolorul

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva