24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VESTI BUNE PENTRU 8 AVOCATI – Casa de avocatura Leroy si Asociatii i-a promovat pe avocatii Vincentiu Constantin, Luminita Busuricu, Adriana Spataru si Andreea Bibu, consolidandu-si activitatea in domenii precum Litigii, Drept Imobiliar, Drept Bancar si Financiar si Dreptul Societatilor si Dreptul Muncii. In plus fata de acestia, Leroy si Asociatii si-a marit echipa, recrutand patru noi avocati in pozitii de Junior Associates

Scris de: L.J. | pdf | print

17 February 2021 11:53
Vizualizari: 6808

Casa de avocatura Leroy si Asociatii a anuntat miercuri, 17 februarie 2021, ca a promovat patru avocati, consolidandu-si activitatea in domenii precum Litigii, Drept Imobiliar, Drept Bancar si Financiar si Dreptul Societatilor si Dreptul Muncii.Este vorba despre Vincentiu Constantin (promovat ca Managing Associate si Coordonator al echipei de Litigii si Arbitraj), Luminita Busuricu (promovata la conducerea departamentului de Litigii si Real Estate), Adriana Spataru (care va coordona Real Estate si Drept Bancar & Financiar), precum si Andreea Bibu (cea care a fost numita in fruntea departamentului Dreptul Societatilor si al Muncii).

Astfel, toti cei patru au devenit Senior Associates. Promovarea valorilor sustine strategia Leroy si Asociatii de consolidare a pozitiei de lider pe piata de avocatura din Romania, sustine casa de avocatura.

In plus fata de aceste promovari, Leroy si Asociatii si-a marit echipa, recrutand patru noi avocati in pozitii de Junior Associates.


Andreea Toma (foto dreapta) si Bruno Leroy (foto stanga) – Parteneri Leroy si Asociatii – au declarat:


In contextul unui an marcat de provocari unice generate de pandemia de coronavirus, am continuat sa ne orientam atentia catre clientii si echipa noastra, ghidati de aceleasi principii pe care am cladit Leroy si Asociatii: excelenta, incredere, inovatie si asistenta personalizata. Anul trecut ne-a directionat catre adaptare si progres, iar promovarea colegilor nostri reprezinta un pas important in dezvoltarea noastra.

Contributia acestora la performantele firmei, competenta si implicarea activa le sunt recunoscute prin aceasta promovare. Avem o echipa valoroasa la nivelul tuturor ariilor de practica, avocatii nostri fiind specialisti in domeniile lor de expertiza”.


Vincentiu Constantin este Coordonatorul echipei de Litigii si Arbitraj din cadrul casei de avocatura Leroy si Asociatii. Managing Associate si membru al Baroului Bucuresti, Constantin coordoneaza dosare complexe si este specializat in litigii civile / comerciale, administrative, arbitraj, proceduri de insolventa si executare silita.

Luminita Busuricu este licentiata summa cum laude in Drept, in cadrul Universitatii din Bucuresti. S-a alaturat echipei in anul 2014, iar experienta sa cuprinde litigii civile si comerciale, preponderent in domeniile achizitiilor publice si insolventei, precum si in proiecte de drept imobiliar.

Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, Adriana Spataru a urmat un masterat in drept (LL.M) la Universitatea din Stockholm. Spataru face parte din echipele de Drept Imobiliar si Drept Bancar si Financiar, asistand atat institutii financiare, cat si investitori privati in numeroase proiecte de finantari si achizitii imobiliare.

Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul dreptului muncii corporate, dreptului societatilor si fuziuni si achizitii, Andreea Bibu asista companii internationale si locale in probleme legate de ocuparea fortei de munca.

Leroy si Asociatii este una dintre cele mai prestigioase societati de avocati din Romania care de peste 20 de ani acorda servicii de asistenta juridica si reprezentare in toate domeniile dreptului afacerilor. Pentru mai multe informatii despre Leroy si Asociatii, click aici.

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva