21 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VEVERITA, BAGATA IN PENAL – Bomba: procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan este la un pas sa fie pusa sub acuzare. SIIJ cere la Inalta Curte confirmarea redeschiderii urmaririi penale intr-un dosar in care este vizata procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan. Daca cererea SIIJ va fi admisa, seful DNA Crin Nicu Bologa are obligatia de a o revoca pe Lancranjan din parchet. Lider al magistratilor #rezist, Alexandra Carmen Lancranjan a avut in trecut dosar chiar la DNA

Scris de: George TARATA | pdf | print

11 October 2020 13:33
Vizualizari: 10594

Bomba: vestita procuroare DNA Alexandra Carmen Lancranjan (foto), cunoscuta in magistratura sub numele de “Veverita”, risca sa fie pusa sub acuzare. Si taman de Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ), condusa de Nicolae Marin, pe care Lancranjan a cerut-o desfiintata.


 

Astfel, potrivit informatiilor pe care Lumea Justitiei le publica in exclusivitate, SIIJ a solicitat confirmarea redeschiderii urmariririi penale intr-un dosar in care vizata este procuroarea DNA Lancranjan. Solicitarea SIIJ se va discuta saptamana viitoare la Inalta Curte de Casatie si Justitie (vezi facsimil). Iar in cazul in care va cererea SIIJ va fi admisa, seful DNA Crin Nicu Bologa are obligatia de a o revoca pe Lancranjan din parchet.

 

 

Lancranjan a fost anchetata de DNA


Despre ce anume este vorba in dosarul “Veveritei” in care SIIJ cere confirmarea redeschiderii urmaririi penale nu se cunoaste deocamdata. Cert este ca Alexandra Carmen Lancranjan, lider al magistratilor #rezist, a mai fost in trecut cercetata penal. Ba chiar urmarita penal.

Dezvaluirea a fost facuta de catre avocatul Florin Ghiulbenghian intr-un memoriu trimis in 2018 ex-ministrului Justitiei Tudorel Toader. La acea data, Ghiulbenghian preciza ca in 2016 a fost depusa o plangere penala impotriva lui Lancranjan, pentru posibile fapte comise de aceasta in calitate de procuror la Parchetul Tribunalului Capitalei. Plangerea ar fi fost conexata la un alt dosar aflat in lucru la DNA, iar potrivit lui Ghiulbenghian fata de Lancranjan s-ar fi declansat chiar si urmarirea penala (click aici pentru a citi).

Cu toate acestea, desi era anchetata de DNA, Alexandra Carmen Lancranjan a promovat la DNA in 2017, dupa cateva tentative esuate (click aici pentru a citi), ajungand sa fie colega chiar cu procurorii care o cercetau.

Comentarii

# Baran Gheorghe date 11 October 2020 15:57 +17

Lancranjan este un procuror slab pregatit, nu stiu cum si-a luat examenele si cum a fost promovata. Pentru Lanranjan 4 ani si 4 luni insemna cinci ani, asa a sctis intr-o orodonanta de clasare. De la data faptei , Martie 2012 pana la ordonanta de clasare , iunie 2016 , pentru Lancranjan sunt 5 ani. Tot Lancranjan opineaza ca doar terenurile sunt imobile, constructia incastrata in teren , casa ,blocul, nu. Tot Lancranjan considera ca Tulburarea de posesie nu mai este incriminata de codul Penal , nu mai vorbesc ca tot poporul stie ca pentru Lancranjan , drepturile omului erau o disciplina" anosta si plictisitoare ". La bulau cu ea!!In loc de semnatura , pe ordonanta a pus o stampila cu grafica semnaturii. La bulau cu ea!!

# Retardanis date 11 October 2020 16:11 +13

Desi nu este normal, cred ca toti procurorii si judecatorii #rezist, daca ii iei la bani marunti, au cel putin o buba in cap. Cineva le-a spus ca daca nu protesteaza pe timpul lu' Dragnea, apar dosarele lor. Acesta este criteriul dupa care sunt numiti ca sefi. Sistemul de astfel de oameni are nevoie pe care sa ii stranga cu usa atunci cand situatia o impune. Un alt exemplu este procuroarea care il are pe sotul "penal", dar care a fost numita de iohannis, contra avizului CSM, contra faptului ca sotul era "penal", nu a mai contat nimic.

# Asta da veste date 11 October 2020 17:37 +6

Doamne ajuta!!! Macar 1% din scursurile securiste sa fie inlaturate.

# Bursucul date 12 October 2020 10:14 +1

De ce i se spune Veverița? Citisem eu ceva mai demult dar am uitat.

# livia date 12 October 2020 10:41 0

Trecut, prezent. Veverita va fi iarasi salvata de consumatorii de veverite infractionale, in fapt nazistii lui Iohannis de la PNL/Orban/Predoiu.

# Narcis date 12 October 2020 19:42 0

Veverita este fugarita de nucile barbatilor, prea tari pentru a fi sparte de ea. ;-)

# Veveritoiu date 29 December 2020 16:18 0

Asta i precina la cataramă cu procurorii infractori corupți din parchete. Cine se aseamana se adună. Un mega corupt care trebuie băgat ulargent la carcera grea pentru favorizarea infractorilor e procurorul Mihail Andreca de la PdplJT. Mance-va soda caustica de parliti ca va considerați Dumnezei pe când în realitate voi sunteți cei mai mulți dintre voi niste infractori emeriti

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva