29 May 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VEVERITA DIN DUMBRAVA MINUNATA – Colonelul Dragomir devoaleaza legatura dintre procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan si generalul SRI Dumitru Dumbrava: “Procuroarea Lancranjan isi arata sprijinul netarmurit pentru cauza si da share pe pagina sa personala la comunicatul DNA. Imediat, generalul Dumbrava ii da like de pe contul sau 'secret' pe care il stie, de fapt, toata reteaua. Sa arate ca se va implica. Da semnalul ca e prezent, ca se va ocupa. Unde? La CSM”

Scris de: George TARATA | pdf | print

22 November 2017 12:55
Vizualizari: 8555

Colonelul SRI Daniel Dragomir revine cu noi dezvaluiri in care devoaleaza existenta unei legaturi intre procuroarea Alexandra Carmen Lancranjan, zisa “Veverita” (foto 1), si vestitul general SRI Dumitru Dumbrava (foto 2), cel care a recunoscut existenta “campului tactic” in instante si parchete. In ziua in care la Comisia de control a activitatii SRI din Parlament este programata audierea lui Dumbrava, Dragomir sugereaza o intrebare ce ar trebui sa-i fie pusa generalului SRI: daca o cunoaste pe procuroarea Alexandra Carmen Lancranjan, in ce relatii se afla cu aceasta si daca a sprijinit-o cumva in cariera?


Mai mult, intr-un text publicat, miercuri 22 noiembrie 2017, pe blogul propriu – dragomirdaniel.ro – colonelul SRI ofera si cateva indicii privind presupusa legatura dintre cei doi. Este vorba despre interactiunile de pe Facebook pe care le au Dumbrava si Lancranjan. Caci, asa cum dezvaluie Dragomir, generalul Dumitru Dumbrava are un cont pe respectiva retea de socializare.

Iata mai jos postarea colonelului SRI Daniel Dragomir:


Comentarii

# Camy date 22 November 2017 14:14 +7

Oare chiar nu mai există nimeni în țară care să facă ordine deplină în legi şi dreptate în justitie?.  De ce nu se doreste resetarea corectă a justiției? Si repararea măcar în parte a abuzurilor prin rejudecarea dosarelor din ultimii 12ani? De fapt Prostimea din popor votează  doar acoperiții din Statul Mafiot că oricum ceilalti politicieni nu au nici putere dar nici voințâ de schimbare reală :cry:

# Camy a doua date 22 November 2017 15:48 +3

Lasati-l pe bietul Dumbrava, Veveritza s-ar face agenta oricui ar putea sa-i aduca o bruma de glorie efemera. Ea pe rand a dat limbi in f...tuturor sefilor si ofiterilor si ONGistilor si ziaristilor care ziceau sau puteau zice de bine de ea. Este o oportunista ieftina. O Camelia Bogdan mai nereusita. Macar Camelia nr 1 termina dosarele. Camelia 2 doar le deschide. Sta mai prost cu finalizarea.

# Baran Gheorghe date 23 November 2017 13:10 +2

Din procuror de parchet de pe linga judecatorie a facut saltul direct la o directie din parchetul de pe linga ICCJ.Nu mai exista evolutie pas cu pas ci doar hopa sus!. Pina pa PICCJ ar fi putut trece pe la PTPB sau PCAB . Nu mai vorbim de faptul ca la inceput de an 2017 parchetul de pe linga judecatoria sectorului 2 anunta 30 de locuri vacante , lipsa de personal , inclusiv locul primului procuror adjunct Mihaela Grosu care zice ca tulburarea de posesie din CP se refera la terenuri doar:))) . Luati dosarele pe care le-a instrumentat si vedeti ce scrie in ordonante si cine sunt cei pe care ii scoate basma curata sau pe cine "preseaza "nevinovat fiind.

# Baran Gheorghe date 23 November 2017 13:15 0

Erata : 7 posturi din 30 de executie si un post de primprocuror adjunct

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.05.2023 – Pensionara cu talent a scos piese noi (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva