19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VEVERITA, FARA FUNCTIE – Procuroarea Alexandra Carmen Lancranjan nu va mai conduce Biroul de legaturi cu institutii similare din alte state din cadrul Serviciului de cooperare internationala si programe al DNA. In locul lui Lancranjan, Sectia pentru procurori a CSM a delegat-o pe functie pe fosta sefa interimara a DNA Anca Jurma

Scris de: George TARATA | pdf | print

19 July 2023 16:30
Vizualizari: 5605

Schimbare in interiorul Directiei Nationale Anticoruptie. Celebra procuroare Alexandra Carmen Lancranjan (foto), zisa “Veverita”, a ramas fara functie.


 

Mai exact, Lancranjan nu va mai conduce “Biroul de legaturi cu institutii similare din alte state din cadrul Serviciului de cooperare internationala si programe al Directiei Nationale Anticoruptie”, functie pe care se afla cu delegare, pana la 31 iulie 2023 (vezi facsimil). In locul acesteia, la conducerea Biroului a fost delegata fosta sefa interimara a DNA, procuroarea Anca Jurma (foto 2), incepand cu 1 august 2023. Decizia a fost luata marti, 18 iulie 2023, de Sectia pentru procurori a CSM, cu unanimitate.


Iata minuta hotararii Sectiei pentru procurori a CSM privind delegarea Ancai Jurma in functia de procuror sef al Biroului de legaturi cu institutii similare din alte state din cadrul Serviciului de cooperare internationala si programe al DNA:


“Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de procuror sef al Biroului de legaturi cu institutii similare din alte state din cadrul Serviciului de cooperare internationala si programe al Directiei Nationale Anticoruptie a doamnei JURMA ANCA, procuror in cadrul acestei directii specializate, incepand cu data de 01.08.2023, pana la ocuparea functiei prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)”.

 


Comentarii

# fifi date 19 July 2023 19:18 +84

Pai da!Anca Jurma e fiica fostului Procuror Generall Nicolaie Cochinescu!Deci magistrat pur sange!Veverita....veverita si atat!Ba i -a imbatranit si veverita ,daca pot sa spun asa!

# jUSTie date 19 July 2023 20:23 +123

Cand ai un NUME in sistem/parchet nu prea stai sa te gandesti de doua ori pe cine sa delegi. Dl Voineag are un PLUS. In schimb, structura de cooperare din MJ este “condusa” de niste persoane pe care nu le recomanda NIMIC. Conducerea institutiei ar trebui sa stie care este rolul acelei structuri si relatia cu sistemul judiciar care sistem judiciar este vaduvit de MULTE de ani de zile! Un foarte mare autor spunea “Nu fi prea ambitios. Fa cel mai important lucru pe care te poti gandi sa il faci in fiecare an si cariera ta va avea grija de la sine.” Probabil ca l—au citit si au inteles ca a nu face nimic din ceea ce ar trebui sa faca corespunde esentei a ceea ce autorul spunea! PARODIE curata ! Ignoranta si incompetenta!

# DODI date 19 July 2023 20:30 +38

Curios lucru pentru o veveriță obișnuită să-și țină coada ridicată să o vedem acum cu ea pleoștită. Ce ți-e și cu metehnele noilor securiști. Din doua una: ori este inflație de pupincuriști ori asistăm la un... schimb de generații de lustruitori de fese.

# santinela date 20 July 2023 07:08 +2

O TUTA a inlocuit alta TUTA !

# maxtor date 21 July 2023 03:48 0

@fifi-nepotism pur sange.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva