24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Victorie! Amnistia lui Dragnea a invins

Scris de: Adrian NASTASE | pdf | print

27 October 2022 16:32
Vizualizari: 6558

Cred ca Liviu Dragnea e mandru de decizia ICCJ in materia prescriptiei. Si in plan personal si in plan general. In acest mod, s-a realizat, in fapt, o ampla amnistie, incluzand si fapte de coruptie sau comise cu violenta. Ordonanta 13 ramane o palida amintire.


 

Probabil ca nu va aduceti aminte dar Dosarul „Trofeul calitatii” care viza fapte din vara anului 2004 ar fi trebuit clasat in 2012, pe baza solutiei din prescriptia generala. Ca sa nu se intample lucrul asta, Livia Stanciu a dat o „interpretare” prin care perioada in care dosarul a fost la CCR sa fie exclusa din termenul de prescriptie. Acum ICCJ a descoperit calea cea dreapta.

In felul acesta, un alt dosar de finantare a campaniei electorale a fost clasat. Bingo! Sa ne intelegem – eu nu regret ca fiica lui Basescu scapa de acest dosar. Nu mi-am dorit lucrul acesta, mai ales ca procurorii si judecatorii de la ICCJ nu aflasera cine era „benficiarul real” al finantarii acelei campanii. Sau poate ca nu existau probe directe. Sau poate ca nu le-a reusit „rationamentul logico-juridic”…

Alta intrebare?


Preluare de pe adriannastase.ro

Comentarii

# maxtor date 27 October 2022 16:52 +15

"s-a realizat, in fapt, o ampla amnistie"-stati in casa!

# maxtor date 27 October 2022 17:00 +5

"prin care perioada in care dosarul a fost la CCR"-in stransa legatura:Deciziile alea trebuie citite din cand in cand, unii tin sa se faca de ras.(unde mai da cu sapa doamna Livia?)

# maxtor date 27 October 2022 17:02 +13

"Cred ca Liviu Dragnea e mandru" de meritul dobandit cu greu,la greu,din greu.

# DODI date 27 October 2022 18:53 +113

În țara asta valoarea și profesionalismul deranjează pe mulți. Adică pe multe din loazele promovate pe alte criterii decât meritocrația. Și aceasta se vede din comentariile acide aduse unor oameni care au deranjat decât prin... inteligență!

# Robert date 27 October 2022 19:25 -9

DODI draga, cand spui/scrii "care au deranjat decat prin... inteligenta", numai dovada de inteligenta nu e! In plus, afirmatiile lui nastase arata ca mictioneaza pe Drept in totul desi se presupune ca e profesionist in asa ceva, lasandu-se subjugat de ura pentru nedreptatea care i s-a facut (si la care a contribuit), si atat! Un om mic, cu "oua" atat de mici, incat are nevoie de altii sa i le numere, ca el nu si le mai gaseste... Pentru cineva intreg la minte si care mai e si profesionist al dreptului, ce a zis nastase (cu litera mica, sa i se potriveasca), e o mizerie... Cah! Cand ASTA ai inteles din TGD, altceva nu meriti, biet ratacit in ura!

# maxtor date 29 October 2022 01:39 -1

"care NU au deranjat DECAT PRIN", +1

# pt. maxter date 29 October 2022 20:30 +67

Din păcate pentru dvs. nu vedeți pădurea din cauza copacii urii. Tema comentariului nu eram eu ci dl. Năstase, care, chiar dacă nu vă convine, poate da - oricând și oricui - lecții de civism și de bun simț (spre deosebire de alogenul din fruntea statului care strălucește prin ură, antiromânism și lipsă totală de bun simț!). Chiar dacă simpatiile dvs. nu sunt democrat-sociale ci galben-(pedelisto)liberale trebuie să acceptați că inteligența nu are culoare politică. Chiar dacă vă doare. Să vă fie de bine.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva