29 May 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Violul in grup, organizat de faptuitori politici

Scris de: Eduard Filip PALAGHIA, notar | pdf | print

24 November 2021 12:33
Vizualizari: 5095

Prima solicitare a viitorului prim-ministru, adresata Parlamentului (desi ordinea de adresare intr-o democratie este “viceversa”!) e aceea de a se adopta “Certificatul Verde” cat mai repede!


 

E deja evident ca, pentru dreptul de a isi imparti banii din PNNR, cei care dau fondurile au cerut asta! Si nu numai ca au cerut – au reusit sa impuna, prin cozile de topor pe care si le-au format pe aceste meleaguri dambovitene, formarea unei coalitii contra-naturii.

Cu doar o zi inainte, prin grija unor multinationale, gardurile despartitoare dintre “oameni” si “sub-oameni”au devenit o realitate abjecta – este evident ca aceste garduri nu reprezinta o masura epidemiologica, fiindca imi e greu sa cred ca “plasa de Buzau” este atat de eficienta impotriva unui virus care nu poate fi vazut cu un microscop clasic! Exista totusi persoane care inca mai cred aceasta mascarada – cred ca oameni care circula pe sensuri opuse, la mai putin de un metru unii de altii, despartiti de un gard cu ochiuri de 20 cm … sunt feriti de “boala mileniului”… atat de mult sa fi atrofiat scatofoagia generalizata din media simtul critic al individului?!

Deja, de astazi, unii “anal-isti” au inceput sa vorbeasca despre “termenul de garantie al vaccinului”, despre necesitatea repetarii din sase in sase luni a acestuia (nu conteaza care, important e sa le faci, oricare dintre ele – sunt admise orice combinatii intre serurile prescrise ca fiind sigure, sunt chiar recomandate, desi in prospectele acestora exista unele dubii privind combinarea lor!)

In Parlamentul Romaniei, un membru al … Comisiei de Aparare! (nu e ciudat ca are aceeasi ascendenta “in aparare”cu a viitorului prim-ministru?!) cheama de la pupitrul plenului, Politia, cerandu-i nici mai mult nici mai putin decat sa patrunda in sediul Parlamentului Romaniei si sa retina din plen! o anumita senatoare care nu poarta masca de protectie… si se dezlantuie peste tot, in “media progresista” o turma de rumegatoare-corect-politice care saluta aceasta masura ingrozitoare, un atentat formal dar drastic la adresa oricarui principiu democratic!

Exista cutume ale democratiei, dar cum sa mai vorbim de cutume ale parlamentarismului cand insasi legea si principiile constitutionale sunt calcate in picioare?! Cutumele parlamentarismului nu permit nici unei forte organizate pe principii militare sa patrunda in sediul Parlamentului – fiindca un atare comportament este un afront adus electorilor, care si-au trimis acolo reprezentantii! De aceea exista institutia chestorilor – ei se ocupa de “ordinea parlamentara”… dar trebuie un pic de aplecare spre studiu pentru a intelege asta! Oricum, istoria ne demonstreaza ca finalul democratiei incepe prin intruziuni armate in sediile parlamentelor – s-a intamplat in Grecia antica, s-a intamplat in Roma antica, am avut “Noaptea cutitelor lungi”, si, mai recent, instaurarea regimurilor militare din Grecia, din Turcia, din tarile Americii de Sud si din cele africane… Putem spune ca se intrevede apusul democratiei, daca ne bazam pe un sablon socio-istoric !

Ce urmeaza? Aparent, dupa siluirea democratiei, instaurarea unui regim pretins democratic, in care isi dau mana forte politice antagonice, controlate de actori externi, care se infratesc pentru a mai imparti o halca din hoitul natiunii, dupa ce i-au pus nu bocancul pe gat ci… o seringa plina cu promisiunea unei vieti normale, de care se pare ca nu vom mai avea parte vreodata… Daca tacem!

Grotescul si hidosenia unor bicisnici cu aere de conducatori se revarsa fetid peste ceea ce a mai ramas din aceasta natiune pe care au aneantizat-o! Suntem condusi de niste ticalosi care proclama zilnic grija fata de o natiune careia i-au terfelit steagul si pe care incearca sa o vanda, ca niste proxeneti, celui care da mai mult!

Sa nu uitam totusi ca de viata noastra, asa cum era ea, s-a ales praful de aproape doi ani de zile; ca pentru prima oara dupa 1989 am avut in strada tancuri si blindate, care ne-au aparat de virusul ucigas, cam cum ne apara gardurile de la mall! ; ca batranii care intarziau mai mult de 10 minute peste “programul inlauntrul caruia aveau voie sa iasa din case” au fost amendati de niste fiare in uniforma, platite din bani publici; ca cimitirele erau pazite de Politie, ca nu cumva Lumina Invierii dusa celor adormiti sa “indemne la nesocotirea directivelor Comandantului Actiunii”; ca publicatii percepute ca ostile Presedintiei (vezi Justitiarul!) au fost suprimate sub imperiul Starii de Urgenta, fiindca era momentul ca Primul Epidemiolog al Tarii sa isi reverse umorile, precum paltonul la inceput de manda ; ca accesul la Slujba de Inviere ne-a fost interzis si ca preotilor li s-a sugerat sa foloseasca pentru Impartasirea cu Trupul si Sangele Domnului “lingurite de unica folosinta”; ca populatiei i-a fost interzis “de facto”accesul la tratamente medicale; ca bolnavii au fost scosi din spitale in creierii noptii si au murit in ambulante in timp ce erau transferati spre diverse locatii, pentru a face loc unor bolnavi care nu au mai aparut ….

Si, in acest rastimp, se maseaza la granitele suprastructurilor statale armate, se dezvolta tehnologii militare carora aliantele traditionale asaltate de neo-marxism nu le fac fata … si probabil ca maine, cand “zvonuri de razboi” vor impanzi media, vom intelege ca am fost cobaii inducerii unui anume tip de comportament. Fiindca, daca nu e pregatire de razboi, e deja un razboi al catorva cu toti ceilalti!

Comentarii

# PARLAMENTUL E LA COMANDA "CATINDATULUI CIUCA" ... date 24 November 2021 14:35 +4

Care este diferenta intre epoca in care erau insemnate/marcate doar vitele... si ceea ce se intampla azi... ?

# The Fifth Wave (by Edel) date 24 November 2021 14:56 +3

Săptămâna asta și cea trecută am rupt tastatura încercând să atrag atenția asupra „nepoților” Deltei care deja bântuie vestul Europei, în special UK. Sursa inițială a informației,: http://newsfromromaniannet.blogspot.com/2021/11/nu-delta-ci-delta-ay42-de-ce-li-se.html E vorba despre Versiunea AY.4.2. (alias Delta+), cu 15% transmisibilitate mai mare și 6 mutații la nivelul proteinelor spike, care s-ar putea să treacă prin vaxinurile deja administrare cu lejeritatea unei rățuște turboreactate prin apă. Predicția preciza un foarte mic interval de respiro, dec. 2021 - ian. 2022 iar de la 15 ian. să debuteze valul 5, cu o perioadă de platou de 3 sau chiar 4 luni - ian. 2022 - apr./ mai 2022. Un fel de reiterare a valului 1, debutând în perioada sărbătorilor de iarnă, (Welcome home, Romanians!) dar nu cu perioada de platou aprilie - mai ci cu un debut progresiv încă de pe la 15 ian. și cu maxime succesive întinzându-se pe 3 - 4 luni.

# The Fifth Wave (by Edel) date 24 November 2021 14:57 +11

Abia acuma își va spune cuvântul imunitatea naturală dobândită și se va face DEFINITIV distincția calitativă dintre trăinicia imunității celulare (limfocite T) și evanescența imunității faizăriste, bazată pe anticorpi. Poate abia cum le va tace definitiv fleanca turmelor fătălăilor pizdificați și ale momâilor ipohondre, vestale isterice ale Apocalipsei virale. Io* prevăd sistemul medical sufocat la maximum de pacienți... vaccinați! Existența și evoluția ascendentă a versiunii Delta+ este unul din aspectele ascunse opiniei publice. INSP a șters de pe site graficul cu noile variante de coronavirus care circulă în România / Raportul modificat cuprinde exclusiv tulpina Delta / UPDATE Precizările INSP link: https://www.g4media.ro/insp-a-sters-de-pe-site-graficul-cu-noile-variante-de-coronavirus-care-circula-in-romania-raportul-modificat-cuprinde-exclusiv-tulpina-delta.html

# The Fifth Wave (by Edel) date 24 November 2021 14:58 +3

Ingăta că pionierul gheorghiță n-a mai avut ce face și a trebui să iasă public să admită existența acestor tulpini: Valeriu Gheorghiță, avertisment crunt privind noua tulpină virală Covid-19. Ce se va întâmpla cu persoanele vaccinate: „Acesta este marele risc” link: https://playtech.ro/stiri/valeriu-gheorghita-avertisment-crunt-privind-noua-tulpina-virala-covid-19-ce-se-va-intampla-cu-persoanele-vaccinate-aesta-este-marele-risc-429333

# Băran Gheorghe date 24 November 2021 16:53 +26

Poa sa zica cine-o vrea si ce-o vrea , ca treaba-i oabla. Am stat de vorba ( se zice si personal pentru a intari afirmatia) cu romani din toate breslele si diferite marimi in DUH . Primul deranj la nivel de individ este ca i se incalca dreptul de a alege , sa faca sau sa nu faca acest act medical imputit. Al doilea motiv este ca riscul calculat la nivel de grup nu are nici-o valoare cu cel la nivel de individ. Una este riscul general sa ai reactii adverse grave la vaccinare ( 3-6 % ) si alta este la nivel de individ cand este doar Da sau Nu , pentru ca nu stii unde te aflii tu ca individ. Daca alegi sa te vaccinezi , probabilitatea este 50-50 . Mai departe, romanul ala cu duh mai bogat , zice ca poate deveni dependent , ia r nu in ultimul rand cel sarac cu duhul zice ca ce-i geaba sigur nu-i bun .

# Ioana Bordeianu date 24 November 2021 17:51 +8

Excelent! Cu subiect si predicat, asa cum ne a obisnuit autorul! Am ajuns in situatia actuala pentru ca este absolut de neimaginat pentru unii dintte noi( cei obedienti) sa accepte ca exista o legatura intre "pandemie" si schimbarea de regim care se instaureaza! Tot spectacolul este grotesc, dar a fost imbratisat de multi care vor sa fie in trend! Cred ca ar trebui intrebati psihologii de cat timp se studiaza implementarea" normelor " actuale....posibil sa avem surprize....

# Edelweiss - Ivory Tower White or Black Prophet date 24 November 2021 23:55 +34

Axioma: Valul 4 a fost al nevaccinaților, infectați de vaccinați, care au zburdat ca nebunii de la munte la mare, de la nuntă la cumătrie și apoi la altă paranghelie. Valul 5 VA FI VALUL VACCINAȚILOR, rămași fără iluzoria imunitate faizăristă și cu sistemul imunitar făcut varză, incapabil să identifice heuristic chiar și un banal tip de coronavirus. Abia în valul 5 vom vedea coloane de camioane militare cărând… mortăciuni înțepate. AM ZIS! ///p.s chiar și cei înțepați cu booster prin august 2021 își vor pierde pe la sfârșitul lui februarie 2022 toată pospăiala dată de pișvais faizăr. Prevăd un martie și aprilie cu niște cifre de mortăciuni incredibil de acceptat acum ca fiind posibile (peste 1.000 sau chiar peste 1.500 zilnic. HAI CU DOZA 4, PIONIER GHEORGHIȚĂ!

# Lita date 25 November 2021 00:34 +13

SOS aborigeni din Australia :"Ne omoara" (..."They are killing us"...) video min. 21:35 https://www.brighteon.com/8dc29729-c30f-42fa-848a-f6468b737d22

# Edelweiss - Ivory Tower Good Shepherd date 25 November 2021 21:20 +16

”Trecerea oilor prin strungă” aka ”Recensământul mondial al populației” :-? BINGO! M-am prin la șmechereală! Nu e nici un căcat nici cu covid, nici cu vaccin, nici cu morți, răniți, dispăruți sau alte asemenea prostii! Ceea ce trăim astăzi nu este altceva decât UN URIAȘ RECENSĂMÂNT MONDIAL AL POPULAȚIEI. :eek: Stăteam și mă gândeam la ce mamuța draaqului se tot insistă atât pe testare, pe prezentare la centrele de vaccinare și înscriere în registre. De ce este dusă în derizoriu testarea antigenică sau imunitatea natural dobândită. De ce musai trebuie de mers cu cățel și purcel la vaxin? Până când, într-o zi, ca unul care a dat de 2 ori amprente și probe biologice la o anumită instituție a statului, mi-a trăsnit ideea: PRELEVAREA DE MOSTRE DIN NAS NU ESTE ALTCEVA DECÂT PRELEVAREA DE MOSTRE ADN. :eek: Iar de aici explozia descoperirii s-a devoalat la adevărata ei splendoare:

# Edelweiss - Ivory Tower Good Shepherd date 25 November 2021 21:21 +17

ce se petrece acum este o uriașă activitate de identificare și fișare a populației, sub multiple aspecte ce țin de datele personale de identificare. :sad: Inclusiv identități și CNP-uri (nr. de asigurări sociale) se acumulează și se stochează. :sad: Inclusiv o mare bancă de mostre ADN se realizează. :sad: Inclusiv o mare bancă de date faciale se alcătuiește - imagini actuale ale fizionomiei feței fiecărei oi, descompusă în sute și mii de puncte și linii de referință. :sad: Iar ca să se respecte cutuma trecerii oilor prin strungă, li se permite la baci să mulgă oile de lăpticul aferent. În acest caz este vorba de munții ăia de bănet pe care-i acumulează acești nemernici ce organizează și conduc RECENSĂMÂNTUL MONDIAL AL POPULAȚIEI.

# Edelweiss - Ivory Tower Good Shepherd date 25 November 2021 21:22 +19

----- ce urmează? N-am habar! :sigh: - poate un sistem integrat mondial de evidență a populației; :sad: - poate un sistem economic fundamentat exclusiv pe mijloace electronice de plată; (dispariția banilor fizici) :sad: - poate un sistem electronic de identitate unitar, conținând toate datele de referință ale persoanei, în domeniu social, familial, economic, fiscal, de sănătate, învățământ etc.; (cartea universală de identitate) :sad: - poate un sistem final de credite sociale care ar face ca sistemul chinez să pară doar o joacă cu pistoale cu apă. :sad: N-am habar dar viitorul se prefigurează urât de tot. :sad: :sad: :sad:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.05.2023 – Pensionara cu talent a scos piese noi (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva