4 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VIZITA GENERALULUI - Florian Coldea bantuie in unitatile de protocol ale SRI. Fotografie bomba cu masina cu care fost vazut venind la T14. Nimeni nu poate intra la T14 fara acordul directorului SRI sau adjunctilor acestuia. Este lucrat Hellvig de adjuncti? Prezenta lui Florian Coldea in unitatile SRI poate insemna ca este inca activ (foto)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

10 August 2018 15:01
Vizualizari: 21932

Surse de mare incredere ale redactiei Lumea Justitiei ne-au pus la dispozitie o fotografie (vezi foto) cu un autoturism Mazda CX cu numarul de inmatriculare B 45 NRM, despre care ni s-a oferit informatia ca a fost condusa si introdusa in sediul T14 de fostul sef operativ al Serviciului Roman de Informatii, generalul (r) Florian Coldea, acum circa 3 saptamani. Daca informatia este reala, si nu avem motive sa ne indoim de sursele noastre, asta inseamna ca Florian Coldea, contrar informatiilor oficiale potrivit carora a fost trecut in rezerva dupa scandalul izbucnit de dezvaluirile facute de fostul deputat Sebastian Ghitacare a sustinut ca i-a platit lui Florian Coldea plecarile in insulele Seychellesdesfasoara in continuare operatiuni cu conducerea SRI si intra in unitatile de protocol ale Serviciului ca la el acasa.


Aceleasi surse ne-au precizat ca vizita lui Florian Coldea la T14 nu este singulara, acesta fiind vazut de mai multe ori in unitatea de protocol a SRI. Ar fi fost suprins chiar in timp ce facea ture de bazin la piscina unitatii secrete a Serviciului Roman de Informatii.

Vizita lui Florian Coldea la T14, din strada Ivan Sergheevici Turgheniev, nr. 14, este cu atat mai scandaloasa cu cat unitatea de protocol a SRI este destinata intalnirilor foarte importante, la varf, unde nu are nimeni acces decat cu acordul directorilor sau adjunctilor. Caci, potrivit procedurii, pentru a intra in sediul unitatii militare T14 este necesara o aprobare care se face de catre directorul SRI, Eduard Hellvig, sau de catre directorul adjunct al SRI pe logistica, care este George Viorel Voinescu, fiind informat si prim-adjunctul SRI, respectiv Razvan Ionescu.

Or, dat fiind ca nu este posibil ca altcineva sa aprobe intrarea in sediul T14, poate reprezenta ca Florian Coldea, desi a fost trecut in rezerva, continua sa aiba intalniri cu sefii SRI, intrand in unitatea de protocol cu acordul acestora.

Ne intrebam oare daca directorul SRI Eduard Hellvig are cunostinta despre faptul ca adjunctii se intalnesc, sub nasul lui, cu Florian Coldea, chiar in interiorul sediului T14?

Sunt toate sansele ca Hellvig sa nu aiba habar de vizitele lui Coldea la T14. Sustinem acesta intrucat Hellvig este directorul civil al Serviciului, iar restul sunt militari care desfasoara misiuni operative si nu trebuie sa ii dea raportul lui Eduard Hellvig, dat fiind ca SRI lucreaza pe doua coordonate, conspirativitate si compartimentare. Aceasta inseamna ca un sef de retea este singurul care stie ce are in respectiva retea, iar sefii lui din SRI nu cunosc pe cine are in retea, toti avand nume conspirative.

Fata de aceasta situatie, pe care o gasim ingrijoratoare, se nasc urmatoarele intrebari:
1. Ce cauta Florian Coldea, care a distrus justitia cu protocoale pe care le-a semnat, intr-o unitate de protocol a SRI, in conditiile in care e trecut in rezerva si este civil, iar civilii nu ai ce cauta intr o unitate secreta?

2. Stie oare Eduard Hellvig de vizita lui Florian Coldea la T14, iar daca da, cine i-a dat acordul fostului sef operativ de a patrunde in unitatea secreta?

3. Ce pune la cale Florian Coldea prin asemenea vizite? Ca rezervist, daca simtea nevoia unei intalniri prietenesti cu un fost foleg, trebuia sa se intalneasca in afara unitatilor SRI, in niciun caz in sediul unei unitati militare secrete.

Faptul ca Florian Coldea continua sa intre in sediul T14 ridica banuiala legitima ca acesta activeaza in continuare la varful SRI, sub diverse forme, executa misiuni ale SRI sau poate chiar ordona anumite operatiuni.

Din informatiile noastre, o masina civila nu are voie sa intre intr-o unitate militara a SRI intrucat ea poate avea in interior explozibili sau echipamente de filaj, care pot pune in pericol activitatile din cadrul unitatii secrete. Din acest motiv, nicio astfel de masina nu intra intr-o unitate SRI, precum T14, fara a avea o aprobare de la cel mai inalt nivel.

Ne punem astfel intrebarea legitima daca nu cumva masina este una de serviciu, care poate apartine chiar SRI, ceea ce ar reprezenta ca SRI pune in continuare baza logistica la dispozitia lui Florian Coldea, ceea ce contravine legii.

Cerem oficial SRI sa justifice prezenta masinii Mazda CX si a lui Florian Coldea in unitatea de protocol a SRI, cunoscuta sub denumirea de T14.

Trebuie sa precizam ca nu stim a cui este masina in care a fost vazut Florian Coldea in sediul T14, si nu putem verifica daca aceasta ii apartine intrucat, potrivit legii, jurnalistii nu pot verifica numarul de inmatriculare al unei masini, informatia fiind exceptata de la liberul acces al informatiilor publice.

De atlfel, in cea mai recenta declaratie de avere a lui Florian Coldea, din 14 februarie 2017, nu apare nicio masina la categoria bunuri mobile, ceea ce ne poate reprezenta fie ca masina a fost achizitionata dupa plecarea lui Coldea de la conducerea SRI, fie ca este o masina de "serviciu" data spre folosinta fostului sef operativ al Serviciului Roman de Informatii (vezi fasimil).

Desigur, este foarte probabil ca masina cu care Florian Coldea a fost vazut in sediul T1 al SRI sa fi apartinut unei alte persoane, care poate i-a imprumutat-o pentru a se deplasa cu ea. Insa, chiar si atunci tot ar fi fost necesar acordul conducerii SRI...

Iata fotografia cu masina cu care Florian Coldea a venit in sediul unitatii secrete T14 a SRI:Comentarii

# Coordonatorul date 10 August 2018 15:34 +13

Coldea este Coordonatorul unei operatiuni secrete tintind rasturnarea guvernului legitim si instaurarea dictaturii militare cu sprijin strain. Nume de cod ******PSD. 

# biet roman saracu' date 10 August 2018 16:04 -3

daca e asa si in parte , atunci de data asta am scapat...

# Laura date 10 August 2018 18:07 +10

Adică noua sekuritate sub pretextul unei diversiuni cu diaspora vrea să facă revoluție cu ajutorul acoperiților şi creierelor spălate bine cu bani din bugetul enorm şi firmele secrete a SRI...nu ştim de ce?..Dar proşti sunt românii! :cry:Asta din CAUZA că prostimea în loc să iasă la proteste pt.destructurarea mafiei sekuriste şi reset cu adevărat democratic prostimea doarme şi leprele aruncă cu rahat în jandarmi, adevărul e că asta e singura "hrană" pe care securiştii o pot da acestui popor dopat şi sevrat cu prostie. :-x indiferent de ce iese la protestul cu rahat, Dacă nu se iau măsuri urgente nici acum prin OUG-uri în falsa justiție şi REFORMĂ generală.. Nenorociții de securişti cu toți acoperiții şi pupincuriştii vor arunca țara în război civil! va trebui reset total cu instaurarea legii si a dreptății în justiție. Curătenie în toate intituțiile ca nu mai merge cu compromisuri şi înțelegeri pe sub masă.

# DODI date 10 August 2018 20:30 +3

De regulă din servicii nu ieși când vrei și atunci când o faci ieși doar cu picioarele înainte. Deocamdată repetentul coldea umblă pe picioarele lui și execută în continuaere ordinele primite de la sistem. Rotița coldea a fost aparent ”sacrificată” și doar pentru imagine. Rolul și ”capacitățile” sale au rămas în ”administrarea” celui pomenit de țigani ”bătrânul de la București”. Bătrânul nu trebuie confundat cu sceleratul băse, simplă rotiță în cadrul aceluiași angrenaj. De ciolanis nu putem vorbi pentru că e prea mic în acest sistem și în afară de case și confortul personal nu îl interesează nimic și nici nu e în stare de nimic. Este slugoiul perfect. Nu vorbește, nu gândește deloc și execută la orice oră din zi și noapte.

# gelu date 10 August 2018 20:48 +3

Cretinii astia de #resist fac jocurile Ungariei care doreste in realitate destabilizarea Romaniei pentru ca Transilvania de Nord sa reintre din nou in componenta ei la fel ca inainte de semnarea Tratatului de la Trianon. Asa se explica de ce ungurul Soros finanteaza la greu cu bani toata aceasta miscare anarhica ce se desfasoara astazi in Romania sub privirea ingaduitoare a autoritatilor romane. Soros dorind ca prin activitatea subversiva impotriva statului romana sa instaureze haosul si disolutia statala si-n Romania dupa modelui Ucrainei pentru ca sa se creeze astfel conditiile prielnice ca Covasna si Harghita sa-si declare autonomia iar mai apoi sa se uneasca cu Ungaria.

# Dorina date 10 August 2018 18:16 +1

Poate e locuinta sa de serviciu!

# Klaus-Klaus date 10 August 2018 18:28 +1

;-) ooooffff Doamne, ce se mai nevoieste bietul de el ca ai zice ca singura lui avutie sunt epoletii si eghiletii , tzoalele si izmenele..etc.. PS ah era sa uit .. si CONTURILE DIN BANCI si DECORATIILE primite de la amerloci, si alte ambasade. Dragul de el... :P

# Coldache bulangiul date 10 August 2018 20:34 +3

Ce lepra e Coldea asta ! Kovesi era cateaua lui , a prins si ea cateva miscari dar era departe de dihorul asta. Chiar nu poate fi dat afara din SRI , avand in vedere toate cate a facut si complotat ? :-*

# un oarecare date 10 August 2018 20:41 +1

Coldea ăsta de ce este ignorat de procuratura militară? Nemernicul acesta se consideră deasupra Consituției, a supremației sale și a legilor!

# un mizantrop date 10 August 2018 20:49 +4

Pe mine ma enerveaza aia care, de dragul corectitudinii politice, incep cu "nu ma refer la protestatarii de buna credinta"...Pai, bine idealistii tatii (ca nu poti sa scrii "idioti"...), care buna credinta, cand dobitocii au venit cu copii mici la miting?! Poate era vorba de cei saraci cu duhul, ca, daca nu esti superticalos si accepti plata sa-ti plimbi plodul la piata, atunci esti descreierat, si nu meriti sa te numesti parinte...Cum adica, jandarmii sunt de vina ca dau cu gaze?! Pai, nu tot de pe net iti iei si tu informatiile?! Unde ai vazut tu ca se vorbeste despre pace, ca sa ai incredere sa-ti iei copilul cu tine, ca numai despre sange, fum, atacarea militienilor si luare cu asalt se discuta de zile in sir?! Sau, tocmai pe asta te bazezi, ca poate darama astia ordinea de drept si tu, cu copilul in brate, "iei in fata", ca doar sunteti scoliti de batranele sandramale staliniste, care stiu cum e cu ratia si cu cartela, ca ei au inceput?!

# .fghj date 11 August 2018 00:01 +3

Poate ca aripa Coldea a organizat prin latura externa a acestui serviciu toată operațiunea.... Vor sa numească iar șeful DNA!?!? Ca de la șofer profesionist la șoferi profesioniști. MUY BIEN!

# Florins date 11 August 2018 02:19 +1

Nu stiu daca asta opnia autoarei articolului sau a redactiei Luju. Sa crezi 'ca Hellvig sa nu aiba habar de vizitele lui Coldea la T14' este cel putin o prostie; cine l-a pus sef? Bizonul, nu? Ce urmareste bizonul? Admitand ca n-ar sti acest lucru si ar trebui sa-si dea demisia! Ce conducator poti fi daca nu stii ce fac subordonatii?

# Voinea date 12 August 2018 09:05 +1

Mai ingrijorator este altceva: Coldea are cetatenie americana. Au avut grija partenerii nostri "strategici" sa le asigure posibilitatea de... retragere strategica a unora din vanzatorii de tara in cazul incoltzirii lor si ajungerii in fata justitiei. Modificati legea cetateniei si introduceti interdictia de a ocupa anumite functii in stat de catre cei cu dubla cetatenie. Coldea si Kovesi trebuie sa raspuinda pentru ce au permis sa fie la cheremul trusturilor strtaine prin nimicirea oamenilor de afaceri romani. Ei sunt ingrijorati de ce ar putea "da pe goarna" rusilor Ghita, captiv la Belgrad. Atentie mare si la anumiti... gushatzi, mari "analisti" si formatori de opinie.

# DD date 24 August 2018 11:34 0

Atata doar, ca din cate am auzit inca din noiembrie 2017 T14 nu ar fi pe Turghenieiv ci in Erou Iancu Nicolae, Voluntari, zona gradina zoologica/jolie ville, asta din spusele lui Razvan Dumitrescu si Daniel Dragomir... Video Antena3: https://www.youtube.com/watch?v=S1XHCNFc3Qc

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva