7 December 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 1.09.2022 – Vot in orb ca sa nu le mai ploua CSM-istilor in cap

Scris de: L.J. | pdf | print

1 September 2022 19:00
Vizualizari: 3784

* Una dintre cele mai mari banci din lume prevede o furtuna la orizontul pietei de criptovalute. Cum suna avertismentul adresat investitorilor vedeti facand click aici.


* Investitiile in aeronave si aeroporturi inregistreaza o crestere uriasa si un interes crescut din partea autoritatilor. Surprinzator chiar, pare ca s-au turat atat de tare motoarele si ca in doi, trei ani, Romania va fi tot un aeroport. De curand chiar, Ministerul Transporturilor a anuntat demararea unui proiect pe care l-a declarat de importanta strategica pentru Romania. Care este aeroportul care va intra intr-o etapa prelungita de modernizare si de ce este atat de important, aflati aici.


* Consiliul Superior al Magistraturii a publicat abia marti, 30 august 2022, Hotararea nr. 102/2022, pe care Plenul CSM a adoptat-o in 7 iulie 2022. Deci acum aproape doua luni. Ne referim la hotararea prin care Plenul a votat, cu 12 la 6, incheierea unui act aditional la contractul de inchiriere a sediului din Calea Plevnei, nr. 139.

Actul aditional are in vedere mutarea de la etajul 4 la etajul 3 a Biroului achizitii publice si protocol, a Directiei economice si administrativ, precum si a Directiei afaceri europene, relatii internationale si programe. Motivul il constituie faptul ca angajatii celor trei compartimente s-au trezit ca le ploua in cap.

Nu e gluma; chiar asa scrie in hotarare:

Plenul retine existenta unor conditii de lucru improprii pentru personalul Consiliului Superior al Magistraturii care isi desfasoara activitatea in spatiul indicat, in principal pentru ca acesta se afla la ultimul etaj al cladirii, iar apa meteorica infiltrata prin plafon a generat pete de mucegai si umiditate, care pot afecta sanatatea angajatilor institutiei”.

Din informatiile noastre, opozitia celor 6 membri ai CSM s-a axat pe doua directii:

1. nu este treaba Plenului CSM, ci a secretarului general sa organizeze birourile si oamenii pe etaje;

2. (mult mai grava decat prima) votul a fost dat in orb, in conditiile in care niciunul dintre membrii CSM participant la sedinta de Plen din 7 iulie nu a vazut actul aditional care prevedea mutarea birourilor de la etajul 4 la etajul 3.


* Cititi aici Hotararea CSM 102/2022


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Parerea mea date 1 September 2022 20:47 +1

Plenul CSM poate sa decida orice aberatie, dupa ce bea apa meteorica, care e chiar mai tare decat apa PI sau apa Pi-Pi.....Vai de capul lor de mincinosi, cine stie ce sta in spatele acestei hotarari....Jalnic!

# DODI date 2 September 2022 19:02 0

Acum avem explicația de ce unii din coteț sunt cam... plouați. Sau o fac doar ca să ne arate că nu le plouă direct în gât pentru că au un organ acoperitor pe care ei îl numesc, impropriu, CAP!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 7.12.2022 – Judecatori noi la Inalta Curte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva