24 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 10.01.2024 – Judecatorul care i-a scos peri albi lui Odagiu din CSM

Scris de: L.J. | pdf | print

10 January 2024 18:27
Vizualizari: 5692

* O uriasa companie prezenta la noi in tara nu se grabeste sa treaca la aberantul sistem de facturare electronica e-factura, un sistem extrem de greoi, inutilizabil si care enerveaza la culme pe toata lumea. Societatea a anuntat ca va merge in continuare pe modul traditional de facturare. Click aici ca sa vedeti despre cine este vorba.


* In 2023, Romania a inregistrat un record in materie de volum al marfurilor operate. Unde s-a intamplat asta? Aflati din articolul publicat aici.


* Judecatorul Ovidiu Richiteanu-Nastase de la Curtea de Apel Bucuresti a fost eliberat din functia de presedinte al Sectiei I penale a Curtii de Apel Bucuresti. Decizia a fost luata de Sectia pentru judecatori a CSM in sedinta de miercuri, 10 ianuarie 2024, prima pe anul acesta. Iar eliberarea din aceasta functie a venit dupa ce Richiteanu-Nastase si-a inaintat demisia.


* Si tot miercuri, 10 ianuarie 2024, Sectia pentru judecatori a CSM trebuia sa mai aprobe o demisie: cea a judecatorului Voicu Ionel Puscasu de la Tribunalul Hunedoara.


Asa cum am mai scris, nu e prima data cand acesta isi inainteaza demisia, dar de fiecare data fie a cerut amanarea ei, fie a retras-o. Odata cu noua cerere ne gandeam ca omul s-a hotarat in cele din urma, dar ce sa vezi, surpriza: Puscasu a solicitat din nou amanarea discutarii demisiei. Situatia e de ras deja, dar exista membri CSM care au cam inceput sa isi piarda rabdarea. Spre exemplu, judecatorul Liviu Odagiu (foto) din CSM a ridicat o problema foarte corecta in opinia noastra: mai are sau nu Voicu Puscasu vocatie de judecator, tinand cont de nenumaratele cereri de demisie pe care le-a formulat si la care apoi a renuntat? “Deja ne-a obisnuit, ba isi da demisia, ba renunta la aceasta solicitare. Eu cred ca domnul judecator este singurul care ar trebui sa faca o analiza pertinenta si sa ia o decizie, sa stabileasca cu adevarat ce doreste. Dansul doreste sa exercite profesia de judecator, mai are vocatie pentru aceasta sau doreste intr-adevar sa demisioneze?”, a precizat Odagiu in sedinta Sectiei pentru judecatori. Si cam asa e. Oricum, tare curios ce face acest judecator Puscasu... Care sa fie cauza comportamentului?

 

* Si incheiem tot cu CSM. Observam o schimbare majora la transmisia sedintelor. Este o noua grafica, se aude mult mai bine, se vede mult mai bine. Nu are nicio legatura cu ceea ce era pana acum. Bravo celui care a gandit aceasta schimbare! Cine nu a vazut noile modificari se poate uita la inregistrarea de mai jos.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 10 January 2024 20:13 -2

Care sa fie cauza comportamentului? vreo grefiera?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2024 – CSM incepe consultarea cu instantele si avocatii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva