7 December 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 10.08.2022 – E vacanta la pensionari in magistratura

Scris de: L.J. | pdf | print

10 August 2022 18:50
Vizualizari: 5822

* Cand mai auziti pe cineva calificand Iranul drept una dintre cele mai retrograde tari din lume, aratati-i stirea de mai jos! Iar anuntul a fost facut chiar de catre un oficial de la Teheran. Click aici ca sa va minunati si dumneavoastra!


* Cel mai cunoscut constructor roman a primit aprobare pentru un nou contract. La cat se ridica valoarea contractului si cat ar trebui sa dureze lucrarile vedeti facand click aici.


* Se vede ca este vacanta judecatoreasca: nici judecatorii, nici procurorii nu se prea mai inghesuie la pensionari. Daca pana acum vedeam in fiecare saptamana cel putin 10 cereri, acum cam bate vantul in randurile magistratilor.

De exemplu, vineri, 12 august 2022, Sectia pentru judecatori din Consiliul Superior al Magistraturii – condusa de presedintele CSM Marian Buda (foto) – va discuta urmatoarele solicitari:„1. Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de domnul ULIU ROMICA GEORGE, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Mehedinti, desemnat judecator pentru executarea pedepselor privative de libertate la Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin si Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Mehedinti (16192/2022)

2. Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna PUSCASU LILIANA MIRELA, judecator cu grad profesional de tribunal la Judecatoria Adjud (16354/2022)

3. Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna IVANUS MONICA DANIELA, delegata in functia de presedinte al Sectiei contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Dolj (17503/2022)”.


In partea cealalta, Sectia pentru procurori a CSM a avut ultima sedinta in 26 iulie 2022, cand i-a pensionat pe urmatorii trei procurori:


„Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerilor privind: (unanimitate)

1) eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei MARINESCU MIHAELA, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila, delegata in functia de procuror sef Sectie urmarire penala la aceasta unitate de parchet;

2) eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului RUSU SILVIU FLORIN, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Ineu, delegat in functia de prim-procuror al acestei unitati de parchet;

3) eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.09.2022, a domnului NICODIM IOAN, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara, delegat in functia de prim-procuror adjunct la aceeasi unitate de parchet”.


In rest, repetam: stati cu ochii pe CSM vineri, 12 august 2022, caci Plenul va dezbate proiectele de legi ale justitiei initiate de ministrul Catalin Predoiu (click aici pentru a citi)!


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 10 August 2022 23:32 +77

Altept cu nerăbdare să văd când se va discuta cererea lui BUDĂ, Savarină, GHENĂ (și alții ca ei) de trecere ca ”pensionari la Jilava”.

# Eu date 11 August 2022 08:55 +145

... astept cu nerabdare si emotie cererile de pensionare ale Liei Savonea, Simona Marcu, Margareta Tant, Codrut Olaru, Bogdan Mateescu ...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 6.12.2022 – Se pensioneaza salvatorul paraditorilor de la Oradea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva