30 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 11.08.2022 – Buda si-a dorit purtatoare de cuvant

Scris de: L.J. | pdf | print

11 August 2022 18:42
Vizualizari: 4843

* In timp ce autoritatile Statului roman dau din colt in colt sa reglementeze piata cripto, o companie de stat a lansat primele NFT-uri. Au fost deja scoase la licitatie 10 din cele 160 de "timbre cripto". Cine a facut acest lucru si cum este privita miscarea companiei de stat, aflati aici.


* Asa ceva nu ati mai auzit! Pentru a bloca parcarea autovehiculelor pe trotuare, au fost ampasate jardiniere cu flori. Unde se intampla acest lucru si din initiativa cui, cititi aici. Intre timp, dupa ce a trenat ani de zile achizitia de noi rame electrice, Romania vrea sa recupereze. Doar, doar merge lumea cu trenul si o lasa mai usor cu masina. Cate trenuri programate sa mearga cu o viteza de 200 km/h pe o cale ferata subreda si la cat se ridica investitia, aflati aici.

 

* S-a deslusit misterul detasarii in CSM a unei judecatoare care de curand se judecase cu CSM. Desigur, ne referim la judecatoarea Rodica Mihaela Dobrin (foto) de la Tribunalul Dolj, adusa in Consiliu in iulie 2022 (click aici pentru a citi).


Cica cel care a vrut ca judecatoarea Dobrin sa vina in CSM, in pofida faptului ca aceasta a facut o actiune in instanta care viza o hotarare adoptata de actualii membri CSM, ar fi fost chiar seful Consiliului Marian Buda. Prin teritoriu se vorbeste ca judecatoarea Rodica Mihaela Dobrin ar fi extrem de apreciata de catre Buda pentru calitatile sale, si ca se numara printre preferatele acestuia. Probabil au lucrat bine pe cand Marian Buda era judecator la Curtea de Apel Craiova, iar Dobrin la Tribunalul Dolj.

Dar mai zice lumea ca Buda ar avea planuri mai mari cu judecatoarea Rodica Mihaela Dobrin. Adica Dobrin nu va fi doar o detasata in CSM, ci va fi numita in functia de purtator de cuvant al Consiliului. Un post ramas vacant dupa plecarea judecatoarei Iulia Craiu, in prezent de relatia cu presa ocupandu-se, temporar, judecatoarea Diana Epure, sefa Directiei Afaceri Europene din CSM. Zilele urmatoare ar urma sa se faca si anuntul oficial. Daca asa va fi, noi ii uram succes, mai ales ca nu e usor sa fii purtator de cuvant al CSM, tinand cont de cate explicatii trebuie date pentru prostiile care se fac acolo.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# LoL. CSM e practic un guvern paralel. date 11 August 2022 21:16 +157

Numai ca nu le zice ministere ci directii. LoL. Ageamii si uzurpatori de functii publice uniti-va. La al paispelea congres cesmeul reales! La al ....

# CATALIN sorlei date 11 August 2022 23:32 +72

Dl Buda a luat exemplul de la predecesor. Salve Savarina ! Toate bune ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2022 – Argentina Campeon!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva