30 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 11.09.2022 – Sintion in fata lui Lia, Sandu peste Flonta

Scris de: L.J. | pdf | print

11 September 2022 19:23
Vizualizari: 4938

* Administratia de la Casa Alba atinge o noua culme a elucubratiei. Ce s-a mai gandit acum gasca lui Joe Biden sa interzica in numele economiei de energie aflati dand click aici.


* Au ramas doar cateva zile inainte de votul din turul al doilea pentru parchetele care vor fi reprezentate in viitorul CSM. Nu la toate, ci doar la cele unde saptamana trecuta nu s-a intrunit cvorum.


 

 

Miercuri, 14 septembrie 2022, ne asteptam sa se transeze disputa dintre procurorii Marioara Catalina Sintion (foto) si Sorin Marian Lia pentru locul alocat parchetelor de pe langa judecatorii, respectiv dintre procurorii Claudiu Constantin Sandu si Sorin Emil Flonta pentru ultimul loc rezervat parchetelor de pe langa tribunale.

Auzim ca exista o diferenta neta de voturi in fiecare parte. Astfel, procuroarea Sintion are un avans de 42 de voturi fata de procurorul Lia, in timp ce in cealalta parte balanta inclina in favoarea procurorului Sandu, cu 36 de voturi in avans raportat la procurorul Flonta.

In rest, dupa ce se va incheia lupta de la nivelul parchetelor, asteptam ca Senatul Romaniei sa desemneze in timp util cei doi reprezentanti ai societatii civile, sa nu se repete situatia jenanta din 2016, cand lucrarile proaspat alesului CSM au inceput fara cei doi membri ai societatii civile, din cauza ca Senatul nu catadicsise sa dea votul inainte de incheierea anului 2015.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 12 September 2022 01:39 0

"Miercuri, 14 septembrie 2022,"-conjunctural.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2022 – Argentina Campeon!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva