31 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 12.01.2023 – Game over pentru Nicusor

Scris de: L.J. | pdf | print

12 January 2023 19:24
Vizualizari: 4029

* S-a facut bilantul pietei cripto pe anul 2022. Care au fost cele mai populare criptovalute in randurile romanilor aflati dand click aici.


* Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din domeniul infrastructurii a semnat un contract pentru un segment din Autostrada Moldovei. Cati bani sunt in joc vedeti facand click aici.


* S-a terminat joaca! Primarul Capitalei Nicusor Dan (foto) a fost executat silit pentru ca nu a ascultat vocea ratiunii, astfel incat sa plateasca daunele morale de 5.000 de lei catre juristul Sabin Taclit si arhitectul George Nicu, daune la care fusese obligat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti (click aici pentru a citi). S-a intamplat la sfarsitul anului trecut, cand Taclit l-a executat silit pe edil atat pentru suma de mai sus, cat si pentru onorariul executorului judecatoresc Adrian Cristian Marin (care se ridica la 595 lei) si cheltuielile de executare (in cuantum de 963,75 lei), rezultand suma totala de 6.558,75 de lei.La 21 decembrie 2022, executoarea judecatoreasca Delia Elena Orban a constatat ca suma a fost recuperata integral, astfel incat a incetat executarea silita (vezi facsimile).

Totusi, aflam ca lucrurile e posibil sa nu se fi incheiat aici pentru Nicusor Dan. Stati pe faza!* S-au stabilit comisiile de lucru din CSM si sefii lor. Stiti, acele comisii care discuta si analizeaza lucrarile inainte ca ele sa ajunga la Sectii sau Plen.

La judecatori au fost mentinute cele doua comisii care lucrau si pana acum, respectiv Comisia nr. 1 – Legsilatie si cooperare interinstitutionala si Comisia nr. 2 – Resurse umane si organizare, dar in plus s-a decis infiintarea unei noi comisii, si anume Comisia nr. 3 – Digitalizare. Astfel, Comisia nr. 1 va fi coordonata de judecatorul Narcis Erculescu, Comisia nr. 2 de judecatoarea Laura Radu, iar Comisia nr. 3 de judecatorul Claudiu Dragusin.

In ceea ce priveste comisiile de lucru ale procurorilor – Comisia nr. 1 Legislatie si cooperare interinstitutionala si Comisia nr. 2 Resurse umane si organizare, acestea vor fi conduse de vicepresedintele Consiliului si presedintele Sectiei pentru procurori a CSM, Daniel Horodniceanu.

 

sursa foto Nicusor Dan: Agerpres


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Dan vs Firea date 12 January 2023 20:12 +208

Primăria Capitalei a intrat în 2023 fără datorii curente, în ultimii 2 ani fiind plătite datoriile curente de 3 miliarde lei lăsate moștenire de administrația Firea. Primăria Capitalei a trecut pe lângă faliment. Era o listă de 150 de companii și persoane private care popriseră conturile primariei la sfârșitul anului 2020. La finalul anului trecut a fost nevoie să se împrumute repede 500 milioane lei pentru a evita colapsul sistemului de termoficare.

# V date 14 January 2023 00:27 -28

Ei ! Hai mă lași !?! Plătește din taxa aia mare de la parcări ! O alta meserie marca Nicușor Dan.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.03.2023 – Justitie, nu justitiarism. Masacrul asupra istoriei romanilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva