24 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 12.01.2024 – Paraditor pe functie de conducere

Scris de: L.J. | pdf | print

12 January 2024 18:16
Vizualizari: 6325

* Asta nu suna bine. Cica investitiile straine in Romania s-au redus considerabil anul trecut. Cat au fost ele si cu cat au scazut, cititi in articolul publicat aici.

 

* Avem vesti despre Autostrada Ploiesti-Buzau. Au fost reluate lucrarile pe doua tronsoane, iar primii 50 de km vor fi dati in folosinta in acest an. Vedeti aici mai multe imagini si informatii.


* Nu ne-ar mira deloc ca Sectia pentru procurori a CSM sa dea liber la instalarea pe o functie de conducere a unui celebru paraditor. Ne referim la procurorul Cristian Ardelean (foto), fost procuror la DNA Oradea, de unde a fost dat afara la pachet cu Ciprian Man pentru ce au facut pe acolo.


Ardelean spera de ceva vreme sa fie numit la sefia Sectiei de urmarire penala a Parchetului Tribunalului Bihor, unde activeaza in prezent. In vara anului trecut propunerea de numire a fost amanata de Sectia pentru procurori a CSM, insa ea va fi pusa in discutie din nou saptamana viitoare. Si cum ar fi ca de data aceasta Sectia pentru procurori a CSM sa o aprobe? Adica sa instaleze la conducerea Sectiei de urmarire penala a Parchetului Tribunalului Bihor un procuror judecat disciplinar in acest moment. Dar si fara dosarul disciplinar, sa il pui sef in parchet pe unul ca Ardelean tot rusinos ar fi pentru sistemul judiciar, in opinia noastra.


* S-a aflat misterul pentru care Sectia pentru judecatori a CSM a trebuit sa isi modifice o hotarare pe care abia ce o adoptase cu doua zile in urma. Ne referim hotararea de detasare a judecatoarei Oana Stroiu de la Curtea de Apel Brasov la Ministerul Justitiei pe o perioada de trei ani. Ei bine, initial s-a dispus detasarea acesteia incepand cu 15 ianuarie 2024, desi ar fi trebuit 1 februarie 2024. Totul s-a remediat intr-un final, Slava Domnului, astfel ca judecatoarea Stroiu va pleca la MJ abia luna viitoare!

 


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2024 – CSM incepe consultarea cu instantele si avocatii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva