10 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 12.09.2022 – Magistratura militarizata. Noi detasari in CSM

Scris de: L.J. | pdf | print

12 September 2022 19:43
Vizualizari: 5745

* In caz ca ati uitat cat de bine este sa fii IT-ist scutit de impozit pe venit, Lumea Banilor va improspateaza memoria. Ce s-a mai intamplat acum cu romanii din aceasta categorie profesionala vedeti facand click aici.


* Avem o veste proasta legata de Aeroportul Otopeni: nodul de transport aerian le va manca mai multi nervi decat de obicei pasagerilor in urmatoarele cinci luni si jumatate. Totusi, exista si o parte buna in aceasta stire, pe care o veti afla dand click aici.


* Ia priviti ce poza circula printre judecatorii din Romania! Cica aceasta va fi noua imagine a justitiei autohtone daca vor intra in vigoare legile lui Predoiu in scandaloasa forma adoptata de Guvern. Altfel spus: o justitie militarizata, unde ordinul se executa, nu se discuta, unde nimeni nu misca-n front.O simpla cautare pe Google arata ca fotografia a fost surprinsa la o ceremonie a politiei braziliene. Cumplita ironie face ca Brazilia – care are pe steag deviza „Ordine si progres” inca din 1889 – sa fi dat lumii unul dintre cele mai sangeroase masacre comise de catre politisti impotriva unor detinuti: carnagiul din inchisoarea Carandiru, soldat cu 111 morti in randurile puscariasilor razvratiti. In 2 octombrie 2022, se vor comemora 30 de ani de la aceasta tragedie.

 

* Nu doar ca dinspre CSM nu vine niciun semnal de incetare a fenomenului detasarii judecatorilor in Consiliu, ci dimpotriva. Alti doi judecatori se pregatesc sa fie dislocati din instante si adusi in CSM, unde, evident, vor fi pusi sa faca o munca a naibii de grea, nu-i asa? Judecatorii din Consiliu urmeaza sa discute in aceasta saptamana, joi, 15 septembrie 2022, solicitarile de detasare ale doi judecatori in CSM. Despre cine este vorba, nu se stie. Numele celor doi sunt tinute la secret, ca nu cumva sa se afle identitatea lor inainte de detasari, astfel incat lumea sa isi dea seama ai cui din CSM sunt.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 13 September 2022 23:00 0

e "salutul roman" delasator executat.

# maxtor date 13 September 2022 23:01 0

detashare? C.A.P. Bucuresti!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2023 – Judecatorii pregatesc bomba bombelor pentru Guvern

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva