13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 12.11.2023 – Judecatori de nota 4

Scris de: L.J. | pdf | print

12 November 2023 20:35
Vizualizari: 7944

* Vine Big Brotherul si peste investitorii cripto din Romania. In ce s-a bagat Guvernul aflati dand click aici.


* Sunt judecatori care viseaza sa conduca judecatorii, tribunale sau curti de apel, dar care in realitate sunt total nepotriviti pentru asta. Nu o spunem noi, ci vorbesc notele pe care acestia le-au obtinut la “Concursul sau examenul pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor sesiunea septembrie – decembrie 2023”.


Consiliul Superior al Magistraturii, condus de Daniel Gradinaru (foto), a publicat zilele acestea rezultatele obtinute de candidati la proiectul referitor la exercitarea atributiilor specifice functiei de presedinte. Au existat judecatori care au obtinut nota 10, bravo lor, dar si judecatori care nu au fost in stare sa ia mai mult de 4 sau 4 si putin. Noi am numarat vreo sase magistrati aflati intr-o asemenea situatie. Cine sunt ei nu se stie insa, caci CSM nu a oferit decat codurile de concurs, nu si numele candidatilor. Oricum, sa vrei sa conduci o instanta dar sa iei 4 la proiectul de management e cam rusinos, credem noi. Altfel, rezultatele de la proba constand in proiectul referitor la exercitarea atributiilor specific functiei de presedinte de instanta pot fi vazute aici.

 

 

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 12 November 2023 20:42 +44

De ce rușinos? În țara une foști procurori generali, foști premieri, foști miniștri etc etc or fost acuzați și chiar dovediți ca plagiatori? În țara une un securstoid o zis că școala română produce tâmpiți? Serios!? Râde lumea bă! 4 îi chiar onorabil. PS La ce vine din spate ce o să duceți dorul "proștilor" de azi!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.06.2024 – Buda nu se da dus

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva