21 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 13.01.2023 – Noaptea mintii: concurs de eseuri la DNA

Scris de: L.J. | pdf | print

13 January 2023 18:22
Vizualizari: 7080

* O reglare de conturi are loc contre gigantii industriei cripto. Se intampla in “Scandalul FTX”, iar acuzatiile vizeaza chiar si provocarea colapsului unei burse. Mai multe detalii puteti afla de aici.


* Vom avea oare in sfarsit autostrada de la Ploiesti la Brasov? Asa sunt semnele daca e sa ne luam dupa ultimul anunt al Companiei nationale de autostrazi. Click aici pentru citi despre ce este vorba.

 

* Asa ceva chiar nu credeam ca vom citi vreodata. Daca tot nu prea mai face dosare si rechizitorii, Directia Nationala Anticoruptie s-a apuca de eseuri.


 

Aflam de pe pagina de Facebook a DNA ca parchetul anticoruptie a organizat, atentie, un concurs de eseuri. Si nu ne referim la eseuri scrise de procurori, chiar daca asa cum ne-au aratat instantele multe dintre rechizitoriile DNA au fost niste eseuri, ci la eseuri ale unor studenti. Iar castigatorii au fost premiati chiar de seful DNA Crin Nicu Bologa (foto). Doamne fereste!


Iata anuntul DNA:


“Anunt premiere concurs eseuri

La concursul de eseuri avand ca tematica importanta combaterii coruptiei, organizat pe pagina oficiala de Facebook a D.N.A., in prezenta procurorului sef Crin Nicu Bologa si a conducerii D.N.A., au fost acordate premii celor mai bune lucrari.

Premiantii sunt:

Locul I Stefan Rares Mindirigiu - Facultatea de Medicina Constanta, Universitatea Ovidius

Locul I Andreea Loredana Fodor - Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

Locul II Ciprian Mihail Circiu - Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti (absolvent al Facultatii de Electronica, Universitatea Tehnica Cluj Napoca)

Locul III Elena Ioana Ionita - Facultatea de Drept, Universitatea Titu Maiorescu

Locul III Ancuta Maria Cazacu - Facultatea de Drept, Universitatea Titu Maiorescu”.

 

 

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# carcotaș date 13 January 2023 19:58 0

Păi dacă se premiază glosatorii imberbi ai poveștii caprei cu trei iezi, de ce să nu facă și tataie ăsta un concurs de brașoave pe seama anticorupției moșite prin protocoale de cei mai corupți dintre traci?!

# Cetateanul date 13 January 2023 23:45 0

Acolo e locul de ese(c)uri ... :D

# maxtor date 14 January 2023 01:29 0

" -ce este timpul? " -tema internationala, celui mai bun esseu = 10'000$, se tine anual.(uram succes/e tuturor participantilor,aspirantilor si lu gura-casca).

# IO date 14 January 2023 06:56 0

Pfff! Buey carcotaș-ule, pai nu sunt cei mai viteji si mai drepti dintre traci? :P

# Jaques dr la Molay date 15 January 2023 13:33 +76

Inteligentii astia ar trebui sa faca un CONCURS DE PLAGIATE. Denumirea premiului "IMBECILUL CAMPION IN PLAGIAT". Propun sa se faca pe Plagiatori, Instititii imbecile in plagiat, Imbecili campioni in promovarea plagiatelor... si alte categorii de premii care ar trebui sa promoveze Institutia Imbecila a Plagiatului ca politica nationala. Mai propun modificarea in Dex la explicatia cuvantului Imbecil: inteligent care promoveaza plagiatul. Asta Da tzara. Plina de Imbecili Plagiatori. Purtam in suflet mandria Plagiatului de ziua Culturii, msndrie promovata de Imbecilul Sef Plagiator. Traiasca Romanai! De fapt aceasta e REALITATEA!!!!

# CCR, ocrotitorul plagiatorilor date 16 January 2023 10:48 +241

In iunie 2022, CCR a decis că retragerea titlului de doctor în cazul constatării unui plagiat e constituțională doar atât timp cât se referă la cazurile în care acest titlu „nu a intrat în circuitul civil și nu a produs efecte juridice”. Mai exact, dacă la Ministerul Educației a apucat să fie semnat ordinul care atribuie titlul de doctor, omul a primit niște bani pentru că are doctorat sau o funcție, respectivul rămâne cu această distincție academică, inclusiv în condițiile în care se dovedește că teza a fost plagiată. Sesizarea CCR fusese făcută în cazul unei foste judecătoare, Corina Jîjîie, care a contestat la CA Ploiești, în contencios administrativ, decizia de plagiat a comisiei CNATDCU privind teza sa de doctorat. CNATCU stabilise în 2020 că teza sa este plagiată și, în consecință, a stabilit retragerea titlului. Prin această decizie, CCR a legiferat furtul intelectual, a amnistiat în masă toți plagiatorii din România cărora de acum înainte nu li se va mai putea retrage titlul

# CCR & impostorii din politică, justiție, servicii, admin date 16 January 2023 11:04 +197

Art. 16 din Constituție spune că cetățenii sunt egali în fața legii și autorităților, fără privilegii și fără discriminări. În alte țări, când au fost prinși oameni cu plagiat, au fost demiși, au fost corectate niște lucruri. Problema este că, dacă o corectezi și nu se repetă, este una. Dar când tu o mușamalizezi și te faci că nu există problema și problema revine din nou și te trage în jos, asta are efecte pe termen lung. Educația a fost făcută praf taman în mandatul tătucului 'României educate', la fel cum a fost făcută praf justiția.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva