21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 14.08.2023 – Eroina anticoruptie Laura Kovesi si anchetele lui peste prajit

Scris de: L.J. | pdf | print

14 August 2023 17:02
Vizualizari: 5959

* In atentia celor care doresc sa se pensioneze. Un proiect de “Ordonanta de Urgenta privind reglementarea unor masuri din domeniul pensiilor publice” a fost pus in dezbatere publica de Ministerul Muncii. Ce prevede acesta, aflati de aici.


* A inceput sa se intrebe tot mai des lumea cu ce se ocupa de fapt marea sefa a Parchetului European, Laura Kovesi (foto). Si nu doar lumea de la noi din tara, ci inclusiv jurnalisti straini sunt dornici sa afle ce mai face Luluta.


 

Interesul este unul cat se poate de justificat, in conditiile in care de cand a preluat conducerea Parchetului European (EPPO) Kovesi nu a facut nici macar un mare dosar. Anchetele au vizat doar fel de fel de primarasi, de prin fel de fel de orasele din state mici, nicidecum marile afaceri care se deruleaza la nivelul UE. Spre exemplu, sa ne amintim doar cazul achizitiei de vaccinuri anticovid, in speta afacerea Pfizer, in care a fost vehiculat chiar numele presedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, caz de care parchetul lui Kovesi nu s-a atins. In acest context, ne-a fost semnalat un articol scris de site-ul opozitia.net, preluat cu o traducere in limba franceza atat in Canada, cat si in Franta. Titlul articolului: “Eroina anticoruptie Laura Kovesi si anchetele lui peste prajit”. Cine doreste sa citeasca articolul o poate face aici, aici si aici.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# HerDecapata a fost prima fugara de lux. A fugit de puscarie. date 14 August 2023 21:13 +183

Biznisul cu care a obtinut libertatea contra sfarsirii in puscariile romanesti a fost maimutzareala in postura de sef EPPO. Pentru lovitura de stat ce a propulsat pe "draga stolo" in rol de presedinte judecator ar fi meritat un deceniu de puscarie. Cine o stie cum umbla prin Bruxelles nu o vede ca fiind pe cai mari. Din contra, din postura de iapa e greu sa te vezi boieroaica din carutza.

# DODI date 14 August 2023 23:03 +85

Nu v-ați prins încă? Cei de la UE nu aveau nevoie de un profesionist în depistarea fărădelegilor. Dimpotrivă aveau nevoie de o slujă care să ascundă marile escrocherii (gen vaccinurile, EADS, etc.) cu perdeaua de fum a micilor găinari. Ceea ce plagiatoarea legală face. Altceva nu știe. Și nici n-are voie să știe mai mult. Nu o duce nici mintea și nici... funcția.

# DNA să vină să o ia (inapoi) date 15 August 2023 23:27 +14

Un articol tendențios. Toți o invidiază pentru frumusețea și inteligența ei.

# DNA date 16 August 2023 11:00 +2

Un comentariu malițios. Corect era spus că nici bufnițele n-o invidiază pentru frumusețea ei.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.05.2024 – Inca o palma pentru Justitia din Romania

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva