18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 14.11.2023 – Trei magistrati sunt asteptati sa revina. Niciun procuror picat

Scris de: L.J. | pdf | print

14 November 2023 19:07
Vizualizari: 6279

* S-au inmultit milionarii in criptomonede in acest an. Cat de tare, aflati dand click aici.


* Aeroportul din Iasi a ajuns la un moment istoric. In ce consta acesta, vedeti facand click aici.


* Numai maine nu-i poimaine. Abia asteptam ziua de joi, 16 noiembrie 2023, cand vor avea sedinta ambele sectii din Consiliul Superior al Magistraturii. Auzim ca ambele ordini de zi vor fi suplimentate cu trei cazuri de incetare a suspendarii din functie. Este vorba despre procurorul Adrian Flavius Cristea de la Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova, precum si despre judecatorii Lorand Andras Ordog (foto) de la Tribunalul Covasna si Anca Roxana Bularca (fosta Adam) de la Tribunalul Brasov.Cei trei au in comun achitarile primite in cauzele in care au fost inculpati: procurorul in prima instanta, in dosarul banilor de la perchezitii (click aici pentru a citi), iar judecatorii definitiv, in dosarul padurilor (click aici pentru a citi).

Asadar, stati geana pe CSM!


* Pana una-alta, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat marti, 14 noiembrie 2023, lista cu rezultatele concursului pentru promovarea procurorilor in functii de conducere. Este vorba despre notele obtinute la testarea scrisa privind managementul, comunicarea si resursele umane (ultima proba a concursului). Dupa cum vedeti in facsimilul de mai jos, nu a existat niciun procuror picat. Adica nimeni nu a luat nota mai mica de 5. Cel mai slab rezultat l-a avut candidatul B1066, care a obtinut nota 5,80. In rest, toti ceilalti procurori au fost notati de la 6 in sus, existand si doua note de 10. Pe de alta parte, cinci candidati au absentat, iar unul s-a retras.

CSM este asteptat sa publice rezultatele finale in jurul datei de 22 noiembrie 2023.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


sursa foto: Covasnamedia.ro

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva