13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 14.12.2023 – Doamna care a eclipsat lansarea lui Horatiu Radu (Foto)

Scris de: L.J. | pdf | print

14 December 2023 19:42
Vizualizari: 7940

* Consiliul Fiscal trage un semnal de alarma legat de bugetul pentru 2024. Care sunt motivele de ingrijorare, aflati dand click aici.


* Ceea ce n-a reusit Tarom de 20 de ani incoace reuseste un privat de peste Prut. Nu va stricam surpriza, ci va lasam sa cititi singuri cu un click aici.


* Procurorul PICCJ Razvan-Horatiu Radu (foto centru) – fost adjunct al Parchetului General – si-a lansat marti, 12 decembrie 2023, cartea intitulata „Conventia Europeana a Drepturilor Omului. Curs universitar, editia a III-a, revazuta si adaugita”.Evenimentul, desfasurat la biblioteca Academiei de Studii Economice din Bucuresti (sala „Victor Slavescu” din cladirea „Ion N. Angelescu”), a fost eclipsat de o anumita doamna. Pe care o puteti admira mai jos in toata splendoarea ei. Este vorba despre pictura murala „Geneza”, de Sabin Balasa, care in 2006, cand a fost executata, a devenit subiectul unui scandal de presa din cauza pretului exorbitant.
* Ati vazut deja stirea ca DNA Timisoara a retinut un barbat care primea 15.000 de euro de la o denuntatoare, dupa ce i-ar fi promis femeii ca urma sa intervina pe langa un judecator de la Inalta Curte. Jurnalista Sorina Matei a scris ca dosarul se afla pe rolul Sectiei I civile de la ICCJ, cu termen la 6 martie 2024 si cu obiectul „rezolutiune contract” (click aici pentru a citi).

Lumea Justitiei a aflat ca este vorba despre cauza nr. 2092/30/2020, repartizata judecatoarelor supreme Dorina Zeca, Cristina Trutescu si Denisa Livia Baldean. Este doar o informatie; departe de noi gandul de a le acuza pe vreuna dintre cele trei judecatoare de ceva!


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Lila Lilica date 14 December 2023 21:10 +17

Dar de ce era așa de supărat dl. procuror?...Totuși...cât de mult putea să.l eclipseze doamna? :lol:

# nae girimea date 15 December 2023 09:58 0

Mi-a placut intotdeauna pictura lui Sabin Balasa

# Duran Duran date 15 December 2023 10:51 0

Revăzută și adăugită cu ștersături, acolade și sublinieri cu carioca. Bonus,semn de carte cu fotografia dinamică a lui Augustin Lazăr în timp ce urcă trepțile PICCJ câte trei odată.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva