19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 15.11.2023 – Haineala a facut senzatie (Video)

Scris de: L.J. | pdf | print

15 November 2023 17:53
Vizualizari: 7301

* Bubuie tara de evaziune fiscala, dar ANAF se lauda ca a crescut colectarea. Cica Fiscul ar fi strans cu peste 10% mai multi bani decat anul trecut. Bun, asa o fi, dar ne intrebam: unde sunt acei bani? Ca in nivelul de trai nu se vad. Oricum, mai multe detalii puteti citi aici.


* Sa fim pe faza: se pregateste un nou drum expres in Romania. Si nu unul oarecare, ci unul care va lega tara noastra de Ungaria. Aflati de aici despre ce anume este vorba.


* DNA a facut o noua retinere. Acuzatia este de trafic de influenta, iar detaliile despre acest caz sunt prezentate aici.


* Lista cu cererile de pensionare aflate pe ordinea de zi a Sectiei pentru judecatori a CSM de joi, 16 noiembrie 2023, a fost completata cu o solicitare. Este vorba despre cea facuta de judecatoarea Mariana Mirlogeanu de la Tribunalul Giurgiu, cea care mai formulase si luna trecuta o asemenea cerere, dar pe care si-a retras-o. Oricum, in total, Sectia pentru judecatori a CSM va avea pe masa 18 solicitari de eliberare din functie prin pensionare, nu 17 cum erau initial. Iar numarul lor poate fi suplimentat chiar in ziua sedintei.


* La Ministerul Justitiei au continat interviurile din cadrul procedurii de selectie pentru ocuparea unor functii de conducere in PICCJ, DNA si DIICOT. Miercuri, 15 noiembrie 2023, patru procurori s-au prezentat in fata comisiei:


 

- procuroarea Cristina Daniela Balcan din Parchetul Tribunalului Bucuresti, delegata la PICCJ, candidata pentru functia de procuror sef al Sectiei de resurse umane si documentare din PICCJ;

- procurorul DIICOT Valentin Cotoara, candidat pentru functia de procuror sef al Sectiei de combatere a traficului de droguri din DIICOT;

- procuroarea DIICOT Oana Schmidt-Haineala, candidata pentru functia de procuror sef al Sectiei de combatere a traficului de droguri din DIICOT;

- procuroarea DIICOT Ana Maria Papuc, candidata pentru functia de procuror sef al Sectiei de combatere a infractiunilor de terorism si a criminalitatii informatice din DIICOT.

Interviurile fiecaruia pot fi vazute mai jos. Va recomandam totusi sa fiti atenti la Oana Haineala (foto). Din punctul nostru de vedere a avut o prestatie excelenta. Si o spunem noi, care am criticat-o de nenumarate ori pe cand era in CSM, avand la un moment dat chiar si proces cu ea.


Interviul procuroarei Cristina Daniela Balcan

 Interviul procurorului Valentin Cotoara

 


Interviul procuroarei Oana Schmidt-Haineala

 


Interviul procuroarei Ana Maria Papuc

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Lila Lila date 15 November 2023 19:41 +1

Așa e,se vede că a citit cursuri de management,a soluționat dosare complexe,iar experiența profesionala de peste 25 de ani iși spune cuvântul!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva