22 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 15.12.2023 – O nota de 10 la concursul pentru sefia instantelor

Scris de: L.J. | pdf | print

15 December 2023 17:30
Vizualizari: 7316

* La cea mai mica problema pe care corporatiile straine o au in Romania, ambasadele tarilor lor de origine le sar in aparare. In schimb, capitalul romanesc este lasat sa indure abuzuri din partea zecilor de institutii de control ale statului. Aceasta dubla masura a fost dezbatuta la Summitul Antreprenorilor Romani – eveniment desfasurat la Palatul Parlamentului. Mai multe detalii puteti citi aici.

 

* Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu a gazduit un eveniment aviatic inedit. A fost prezentata ultima versiune a unui cunoscut avion. Care sunt noutatile si fotografii de la eveniment pot fi vazute aici.


* Concursul pentru numirea in functii de presedinte la curti de apel, tribunale si judecatorii s-a incheiat oficial. Rezultatele urmeaza sa fie validate in viitoarea sedinta a Sectiei pentru judecatori a CSM, candidatii castigatori primind un mandat pe trei ani, unii dintre ei fiind la al doilea mandat de trei ani in functia de presedinte.


 

Initial au fost 52 de judecatori care s-au inscris la concurs, dar sase s-au retras, iar unul a fost eliminat intrucat nu indeplinea conditiile. In final, la ultima proba constand in testarea scrisa (prima proba a fost prezentarea proiectului), au participat 35 de candidati. Iar notele finale ale concursului au fost intre 7,41 si 10 (vezi facsimil 1). Caci, da, a existat o nota de zece. Ce note a obtinut fiecare dintre judecatorii care vor fi presedinti de instante nu se cunoaste, caci CSM a anonimizat inclusiv rezultatele finale, de parca am avea de-a face cu vreun mare secret de stat. Oricum numele candidatilor care s-au inscris la concurs se cunosc si pot fi vazute mai jos (vezi facsimil 2).

 

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# cârcotaș date 15 December 2023 18:29 0

da' tăntica milu de ce stă cu haina pe umeri, ca tovarăsu activist coborât din birou la birt, între poporeni?

# PLOSCARU ADRIAN date 18 December 2023 16:44 +1

Nota de 10 este a dlui judecator Dinu Jelea, Presedintele Tribunalului Vrancea.

# Andrei date 24 December 2023 16:40 0

Poate cu plecarea lui Cretu de la CA Timisoara Justitia sa reintre pe un fagas normal!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.06.2024 – Pleaca o judecatoare care a desfiintat un abuz pandemic

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva