24 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 17.01.2024 – Pierdere importanta pentru tabara #rezist

Scris de: L.J. | pdf | print

17 January 2024 19:12
Vizualizari: 5268

* USR-istii i-au pus gand rau guvernatorului BNR Mugur Isarescu. Ce proiect au depus in Parlament si mai ales ce parere are premierul Marcel Ciolacu despre acest proiect, aflati dand click aici.


* Se construieste un drum care va lega autostrada, aeroportul si principalul spital din zona. Cum va arata soseaua, vedeti facand click aici.


* Ne paraseste unul dintre cei mai inversunati hashtagisti ai magistraturii romane. Este vorba despre judecatorul Ciprian Coada (foto) de la Curtea de Apel Constanta, cel care in 2017 a spumegat la adresa Curtii Constitutionale a Romaniei, care indraznise sa pronunte Decizia nr. 68/2017, prin care a spus ca parchetele n-au nicio atributie de a ancheta oportunitatea adoptarii unor acte normative (click aici pentru a citi).Pentru isprava lui, Sectia pentru judecatori in materie disciplinara din CSM l-a pedepsit pe Coada in 2018 prin taierea salariului cu 5% timp de doua luni, pentru ca in final, in 2020, Inalta Curte sa-l mangaie pe crestet, dandu-i doar un avertisment.

Revenind in prezent: judecatorul Ciprian Coada a depus cerere de pensionare. Sectia pentru judecatori a CSM i-o va analiza in sedinta de joi, 18 ianuarie 2024. Alti 13 magistrati solicita si ei sa iasa la pensie (vezi facsimil).

Pe ordinea de zi, figureaza si o razgandire in materie de pensionare. Este vorba despre solicitarea privind revocarea Hotararii nr. 51 din 10 ianuarie 2024, vizand-o pe judecatoarea Simona-Maria Otel de la Curtea de Apel Craiova. Altfel spus: magistrata vrea sa ramana in sistem.
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


sursa foto: Ziua de Constanta

Comentarii

# maxtor date 18 January 2024 13:51 0

ar trebui citita Decizia nr. 68/2017 dar in general oportunitatea adoptarii unor acte normative de orice speta TREBUIE motivata,este principiul rebublican,al interesului public: de la motivare poate incepe procurorul sa...procure acuzatii.de ex: L55/2020 are ca motivare "pandemia", o stare iesita de sub controlul/vointa Poporului Roman,L55 e pur si simplu un act de tradare! (au asimil;at starea de pandemie decratata de altii cu o stare interna,cu o cauza interna,romaneasca;prin L55 au supus Romania unor forte externe gen OMS)

# Stan date 18 January 2024 14:38 +127

Mare pierdere pentru injustitia romana..acest zis jude proscris nu a admis nimic pe deciziile CCR pe prescriptie bravo si felicitari acestui incult si rau voitor pentru justitiabili.Pensie speciala pe bani nostri pentru niste nemernici.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2024 – CSM incepe consultarea cu instantele si avocatii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva