23 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 17.09.2023 – Judecatoarea care scria rechizitoriile in DNA

Scris de: L.J. | pdf | print

17 September 2023 18:54
Vizualizari: 7741

* Zilele trecute Sectia pentru judecatori a CSM a respins cererea de reincadrare in functia de judecator facuta de Dana Titian (foto), fosta consiliera Lulutei, zisa “creierul lui Kovesi”, plecata la pensie de mai bine de un an, de la Curtea de Apel Alba Iulia. Respingerea cerereii lui Titian nu e o nouatate. Alta e noutatea.


 

Am constatat ca hotararea judecatorilor din CSM de a-i da reject Danei Titian a fost extrem de bine primita de magistrati. Suprinderea noastra a fost insa aceea ca sentimentul a fost unanim atat in randul judecatorilor, cat si in randul procurorilor. Inclusiv in randul procurorilor care activeaza sau au activat in DNA, in perioada in care Titian era mana dreapta a Laurei Kovesi. De la acestia am aflat lucruri extrem de grave, precum faptul ca de multe ori Titian ar fi scris rechizitoriile cu manuta ei, in cazurile de maxim interes, sau ca facea adevarate crize de nervi, atunci cand oamenii din parchet nu executau ceea ce le cerea. Oricum, concluzia celor cu care am stat de vorba a fost ca Dana Titian a facut mult rau DNA. Iar ceea ce s-a intamplat cu DNA ne arata ca nu avem niciun motiv sa nu ii credem.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Visu date 17 September 2023 19:50 +1

Pe aceleasi criterii, daca nu e buna intoarcerea, la fel de ne-buna e si ramanerea multora chiar daca e criza!

# Cetateanul date 17 September 2023 20:13 -2

Marș bă!

# N.C. date 17 September 2023 21:37 +6

Un NEOTORTIONAR, mana dreaptă a lui Basescu, a făcut procuratura politica semnând referate cu propuneri abuzive. MAGISTRAT JUDECATOR DANA TITIAN. Uu asemenea referat era mai presus de orice proba în dosar. Judecătorii dădeau sentințe numai în baza acestor referate. JDECATORUL DANA TITIAN de la DNA avea puterea mai mare decât a unui judecător de la orice instanta. Deciziile judecătorilor, chiar și de la ICCJ, se dădeau in baza acestor referate care erau mai presus de lege. ASTA ESTE JUSTITIA pentru care romanii plătesc SUTE DE MII DE EURO PENSIE UNOR MAGISTRATI CARE AU FACUT MAGISTRATURA POLITICA!

# Tiziano Ferro date 17 September 2023 22:42 +2

Funcția de consilier al procurorului șef al DNA are în fișa postului acreala și disprețul suveran față de pălmașii de rând din direcție. Negruți, tizieni ori cerbi, tot aia.

# zat date 18 September 2023 13:40 0

Ai nevoie de golani sa prinzi alti golani! De ce ii plangeti pe hotii care au fost inghesuiti ?!!!

# cârcotaș date 18 September 2023 17:54 +1

care-s ăia, băi cumetre? că văz numa achitări de o bucată de vreme, cam de când e plecată după bani diva aia din mediaș

# Nimeni nu-i scrie si ei un rechizitoriu... date 19 September 2023 14:01 0

sau macar sa o aproprie de absolut prin metoda Reginei Maria intregitoarea de tzara si tziitoarea de contra la tot ce era barbataciune bipeda. Mais..usontlenejdantan????!!!??? Cand ploua cu catushe si se facea cercetari noaptea???? Ce tupeu are sa "sprijine" prefectul. Asta are pensie nesimtita. "Iesi afara, javra ordinara!" E Motto marca politistii romani.

# Luya date 19 September 2023 17:13 0

Mai sunt înca procurori la Dna care scriu rezhizitorii fanteziste

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva