29 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 18.12.2022 – Muzicantii justitiei (Galerie video)

Scris de: L.J. | pdf | print

18 December 2022 17:54
Vizualizari: 6157

 

* A facut inconjurul presei faptul ca unul dintre cei doi viitori membri CSM din partea societatii civile – respectiv avocatul Ioan Sas (foto) din Baroul Maramures – s-a facut remarcat si in calitate de cantaret de muzica populara (vocalist si taragotist), asa cum puteti vedea in galeria video de mai jos. A se observa ca Ioan Sas canta nu doar muzica de petrecere, ci si melodii patriotice.Noi insa va amintim ca Sas nu este nici pe departe singurul muzicant din justitia romana. Printre ilustrii sai predecesori se numara doi judecatori, unul mai celebru decat celalalt. Ne referim in primul rand la Camelia Panaitescu-Alegria de la Judecatoria Sectorului 1 – cu nume de scena „Mara” –, iar in al doilea rand la un concitadin al Marei si, la fel ca ea, vorbitor al dialectului aroman: Lucian Lica, fost purtator de cuvant si vicepresedinte al Tribunalului Constanta. Ii puteti admira atat pe Sas, cat si pe Mara (cunoscuta si ca „Detasata cu talent”, avand in vedere cei 12 ani si jumatate petrecuti prin detasari) si pe „Lica Interpretul” in galeria video de mai jos. Intre timp, ambii judecatori au iesit la pensie in acest an.

  

 

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# nae girimea date 18 December 2022 20:24 +33

Cert e ca-s buni !

# . date 18 December 2022 21:39 +215

La cantat se pricepe.trebuia să rămână acolo și să lase locul celor care chiar trebuie sa fie reprezentați în CSM pentru că muncesc alaturi de sfintisorii și de cele mai multe ori chiar în locul lor ...motivari hot.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.03.2023 – Adriana Stoicescu pleaca de la tribunal

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva