24 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 19.01.2024 – Brelocul Lulutei isi cere incetarea activitatii

Scris de: L.J. | pdf | print

19 January 2024 15:25
Vizualizari: 5364

* Cica Romania este una dintre cele mai ieftine tari din UE la mancare. Ne-o spun statisticile oficiale. Asa o fi, insa asta nu se prea simte intrucat Romania este si una dintre tarile cu cel mai mic venit. Click aici ca sa cititi cel mai nou raport al Eurostat, prezentat de INS.

 

* Au fost reluate lucrarile la Drumul Expres Craiova-Pitesti. Iar imagini cu ce se intampla pe santier puteti vedea aici.


* Unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai fostei sefe DNA Laura Kovesi (foto stanga) nu mai vrea sa fie procuror al parchetului anticoruptie. Este vorba despre celebrul Marius Bulancea (foto dreapta), carat de Kovesi dupa ea la Parchetul European.


 

Asadar, detasat la Parchetul European fiind, Marius Bulancea a trimis o cerere la CSM privind incetarea activitatii in cadrul DNA, cerere care urmeaza sa fie discutata in viitoarea sedinta a Sectiei pentru procurori a CSM, cea din 23 ianuarie 2024. “Solicitarea domnului procuror Bulancea Marius Bogdan de incetare a activitatii in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie”, figureaza pe ordinea de zi a Sectiei pentru procurori a CSM. Practic, Bulancea se va intoarce pe hartie la parchetul de unde a venit in DNA, dar va ramane detasat la Parchetul European. Trebuie sa fim insa corecti si sa spunem ca cererea de incetare a actvitatii in DNA e cat se poate de normala. Personaje ca Bulancea si alti executanti ai lui Kovesi nu au ce sa mai caute DNA, decat daca vor sa compromita in continuare parchetul anticoruptie.


* Si daca tot vorbeam despre procurori, iata ce se intampla la Parchetul Curtii de Apel Oradea. Aceasta structura va ramane dintr-un foc fara trei procurori. Gheorghe Leuca, Monica Loredana Pop si Ovidiu Tudor Naghi, toti de la PCA Oradea, si-au depus cereri de pensionare, acestea urmand sa fie aprobate saptamana viitoare. Si tot atunci, Sectia pentru procurori a CSM va da liber la iesirea la pensie a procuroarei Lavinia Camelia Dumitrescu de la Parchetul Curtii de Apel Timisoara si a procuroarei Florina-Loredana Girbovean de la Parchetul Tribunalului Timis.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# dulapul securelii , pelticiunii și pierzaniei naționale date 20 January 2024 17:59 +1

niste slugi ....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2024 – CSM incepe consultarea cu instantele si avocatii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva