16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 19.06.2024 – Coldea, legat de cartelul Sinaloa

Scris de: L.J. | pdf | print

19 June 2024 18:52
Vizualizari: 3368

* ASF iar vrea sa umble la politele RCA. In ce fel, aflati dand click aici.


* Avem o noutate in legatura cu un loc prin care trecem cu totii cand mergem la mare. La ce ne referim, vedeti facand click aici.


* Sa vezi si sa nu crezi: cica generalul SRI Florian Coldea (foto) se pregateste sa manareasca alegerile parlamentare.Nu la noi, ci in Albania, unde scrutinul va avea loc in aprilie 2025. Cel putin asa scrie publicatia albaneza Syri, citata de jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob pe Inpolitics.ro. Mai mult: ziarul albanez il descrie pe Coldea drept „generalul serviciilor legat de Sinaloa”.

Va dam un fragment, urmand ca intregul articol sa-l cititi cu un click aici:

„Partidul Socialist, la cererea lui Edi Rama (n.r. premierul Albaniei), examineaza data potrivita pentru o intalnire majora cu diaspora in Emiratele Arabe Unite, pentru a se reuni in Dubai, inaintea alegerilor din Albania. (…)

Infractori, traficanti globali de cocaina, lideri de bande, membri ai retelelor mafiote internationale, investitori, constructori, actionari ai resorturilor turistice, jucatori in paradisuri fiscale, finantatori ai partidelor politice, parteneri ai ministrilor, deputatilor, primarilor si oamenilor de afaceri legitimi. Sunt omniprezenti, posesori de bani din trafic si infractiuni, se afla pe insule intangibile, cu nume ascunse, cat si in locuri fara acord de extradare cu tara de origine. Impreuna cu „colegii” guvernamentali, primari, procurori, judecatori, ofiteri de politie, ei sunt in consiliile de supraveghere, investitii, numiri, liste de candidati. Fratii Durim si Valter Bami, Eldi Dizdari, Plarent Dervishi, Endrit Dokle, Ramazan Rraja, Suel Çela, Arben Ndoka, Hajdar Çopja, extradati in Belgia pentru a raspunde in fata justitiei din acea tara. Bajrët, Shullazi, Dajti, Ndreca, Prenga, Visul si Poja, Agasi, intermediari si multi altii, nume ale caror mentionari in interceptari ii leaga strans de activitati ilegale.

Nici Nuredin Dumani cu Luftar Reçi, cei doi martori protejati ai SPAK, nu pot lipsi. Artur Shehu, Luftar Hysa, Florian Coldea, generalul serviciilor legat de Sinaloa, Engjëll Agaçi, Fabrizio Lisi, Massimo D’Alema, Romana Vlahutin, Luigi Soreca si Tony Blair nu pot rata evenimentul, cu invitatii speciale. KPK, KPA, SPAK, BKH, Procuratura Generala, cei de la Jurisdictia Generala de prima instanta si Apel, vor desemna reprezentanti. Aceasta este echipa lui Rama, cladita in 2013 pentru a prelua puterea si care apoi s-a extins”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


sursa foto: Mediafax

Comentarii

# jUSTie date 19 June 2024 21:06 +210

Nu cu mult timp in urma, nu atat incat sa se PRESCRIE, un ministru anunta importante reforme, reorganizari, re-re, un fel de 2.0. cu privire la prevenirea/combaterea/pedepsirea traficului de orice fel, droguri cu prioritate si organizarea politiei de la malul marii, poarta de intrare nu doar a sacilor si colacilor de salvare, dar si a altora si altora (pe unde a plecat si nava cu oi, odata). Acelasi ministru anuntase si mai anterior, tot din postura de ministru dar la un alt minister (cu o actuala “ministra”), reforme inaltatoare ale politicii penale pentru a da magistratilor si politistilor mijloacele de care au nevoie pentru a investiga judeca, colabora samd. TOATE au ramas la stadiul de PAROLE, pentru ca in politica/guvernare/administratie se simte “enorm” si se vede “monstruos”. Caballo, bota y sombrero a la MEXICana! Q: de cate ori v-ati crezut pe voi insiva? A: NICIODATA. PS Esecul nu este caderea, ci ACTUL DE A IGNORA ADEVARUL si trai in iluzia confortabila a puterii!

# maxtor date 22 June 2024 00:14 0

apropos, ni se pare noua ca Alex Costache TVR face pe bodyguardu lu Coldea?(il proteja de "fatuce" pe cand se ducea la politie...sa vina militzia!!!!)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva