11 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 19.08.2022 - Predoiu nu se poate abtine cand o vede pe Corina

Scris de: L.J. | pdf | print

19 August 2022 19:06
Vizualizari: 5982

* Tineti minte cand au iesit autoritatile ruse pentru a ameninta toate statele care indraznesc sa ajute Ucraina ca vor suporta consecinte grave? Ei bine, pare-se ca s-a gasit o metoda de sustinere a razboiului si pe alte cai: Ucraina isi cumpara arme cu criptomonede donate. Care este valoarea exacta pe care Ucraina a donatiilor in cripto si ce au cumparat ucrainenii de milioanele de euro, cititi aici!


* De cealalta parte, se intampla lucruri foarte interesante in Rusia, aflata in plin razboi cu Ucraina, care reuseste sa atraga investitii masive din partea unei mari puteri. Semnalele sunt clare si nu lasa loc de nicio interpretare! In caz ca lucrurile vor lua o turnura nefericita, BRICS se coalizeaza. Cititi aici despre ce este vorba.


* Ministrul Justitiei Catalin Predoiu (foto) nu se poate abtine. In timpul mai multor sedinte sau evenimente a fost "prins" in timp ce tragea cu nesat din tigara sa electronica. Pesemne ca e un fumator inrait si nu isi poate pune frana. Mai ales dupa vreo doua ore de sedinta a Plenului CSM in care ii sunt calcate in picioare proiectele de modificare a Legilor Justitiei.


Pe de alta parte, deloc intamplator este si momentul in care Predoiu fumeaza in fata camerei si apare agitat: cand sefa ICCJ Corina Corbu incearca sa justifice de ce a propus unele masuri in lege. Deh, noi v-am zis ieri ca "dreptul la replica – comunicat de presa" al Ministerului Justitiei a fost scris la Inalta Curte. Acum, nu ne-ar mira ca si multe dintre prevederile introduse in legile lui Predoiu sa vina tot de pe Batistei si de aceea sa fi avut Corbu dorinta de a interveni la fiecare critica adusa Legilor Justitiei in forma MJ pentru a le justitica si arata necesitatea. La ce alura de politician capata de la zi la alta sefa Inaltei Curti, nu ne-ar mira sa o vedem la varful Ministerului Justitiei, cand si-o fi terminat treaba la instanta suprema.

 

Pana atunci, va lasam sa il priviti pe ministrul Justitiei cum se agita:
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 19 August 2022 22:21 +5

"factor de stress", e o fabula cu cashcavalu.

# Problema cu figurantii e ca ei pe intern stiu ca e figuranti date 20 August 2022 10:15 0

Chiar si din fruntea cetei de figuranti tot figurant esti si iata ca uneori apocalipsa postului este complet dezaxanta si devine coplesitor de greu de ascuns faptul ca in realitate omul face figuratie si o face doar pentru bani iar placererea garantat e in alta parte ocupata sa faca probabil figuratie. Nu mai gasesti figuranti de calitate ca aia scoliti sa lupte cu imperialismul si, la pauza, pentru pace.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 10.12.2023 – Prima adunare generala a judecatorilor in scandalul salariilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva