10 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar - 2.10.2022 - Noi judecatori pe lista pentru sefia PICCJ

Scris de: L.J. | pdf | print

2 October 2022 18:19
Vizualizari: 5131

* Peste 800 de bancomate cripto, dezinstalate in SUA. Care este trendul in Romania, cititi aici

 

* Continua sa vina informatii despre cine ar putea fi judecatorul care sa ajunga Procuror General, in cazul in care va trece amendamentul la noua Lege privind statutul judecatorilor si procurorilor care prevede ca seful PICCJ sa poata fi numit si din randul judecatorilor.

In urma cu cateva zile, am dezvaluit ca cel aratat cu degetul, in sensul ca amendamentul e cu dedicatie pentru el, este judecatorul Bogdan "Bobita Matilet" Mateescu, un preferat de-ai lui Predoiu. Au mai fost vehiculate in discutiile purtate de magistrati si alte nume, gen Lia Savonea si Dana Girbovan (desi e greu de crezut ca vreuna dintre ele ar renunta la instante), dar lumea zice ca Mateescu are momente in care chiar se viseaza Procuror General (click aici pentru a citi). 

In ultimele ore, au aparut insa si alti judecatori despre care se afirma ca ar fi in carti pentru conducerea Ministerului Public. Este vorba despre seful Curtii de Apel Craiova, judecatorul Adrian Gluga (foto), fost procuror DIICOT, si seful Curtii de Apel Constanta, judecatorul Marius Epure. Totusi, noi credem in continuare in Mateescu. Mai ales ca i se spune si "Slugarete".

* Ne-a distrat maxim "Regina detasarilor" Andreea Uzlau, secretar general al CSM. La una dintre sedintele comisiei parlamentare speciale care dezbat noile Legi ale Justitiei, Uzlau le-a explicat deputatilor si senatorilor ca ea este un magistrat cu peste 20 de ani experienta. Impresionant; doar ca Uzlau nu a spus ca din cei 20 de ani experiența, cam 14 a stat cu delegare la CSM. De judecat, nu a prea a judecat. Asta ca sa stie parlamentarii pe cine au in fata cand vorbesc cu Uzlau, zisa "Regina detasarilor".

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


 

 

 

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2023 – Judecatorii pregatesc bomba bombelor pentru Guvern

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva