8 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 20.01.2023 – Un procuror DNA sifoneaza la propaganda #rezist

Scris de: L.J. | pdf | print

20 January 2023 18:12
Vizualizari: 6561

* Cea mai recenta reuniune a puternicilor lumii a avut pe agenda si colapsul platformei cripto FTX. Ce scenariu s-ar putea repeta vedeti facand click aici.


* Azi in Bucuresti, maine-n Timisoara. O importanta facilitate pentru calatori de la Aeroportul Otopeni va fi reeditata in cel timisorean. La ce ne referim aflati dand click aici.


* O noua mizerie marca DNA. Fiti atenti ce-i duce mintea pe astia care au boala pe Lumea Justitiei, pentru ca ii demascam zi de zi cate achitari produc (peste 1.000 in ultimii ani), cu consecinte extrem de grave in viata sociala, care se concretizeaza in zeci de morti si sute de destine si afaceri distruse!


 

Un procuror DNA (caruia la momentul oportun o sa ii dam numele) a transpirat dintr-un dosar pe care il instrumenteaza facturile unui contract pe care societatea care editeaza Lumea Justitiei l-a avut in urma cu trei-patru ani cu o firma privata. A incercat sa le dea la mai multe publicatii, si toate au refuzat sa fie complice la asa-zisele dezvaluiri, cu exceptia unei pagini de Facebook obscure, detinute de niste scapatati care au fost usuiti de la Rise Project si care pretind azi ca isi infiinteaza o asociatie prin care spera sa primeasca niste gologani din afara. Mizerabila pagina a acreditat niste ineptii cat casa, facand o paralela intre contractul cu firma privata (care in fapt nu e a lui Marian Vanghelie) si dosarele penale pe care procurorii DNA se tot caznesc sa i le instrumenteze fostului lider PSD. S-a aruncat cu noroi in noi, acreditandu-se o alta idee aberanta, aceea ca in timp ce respectivul contract se derula, in Piata Victoriei aveau loc evenimentele din 10 august 2018, si ca noi dezvaluiam afacerile cu bani din strainatate ale unor elemente #rezist. Nicio legatura cu realitatea, dar ii avertizam pe procurorii de la DNA ca este o infractiune sa dai documente din dosare la presa, cu atat mai mult sa divulgi date economice ale unor societati comerciale.

Domnilor procurori DNA condusi de Crin Nicu Bologa (foto), nu o sa gasiti nicio coruptie la Lumea Justitiei. Mai bine apucati-va de dosare serioase cu marile evaziuni fiscale ale multinationalelor care exporta tot profitul in tarile-mama; de jaful din paduri; de jaful din energie; de fraudele pe care le fac bancile care au dublat ratele la credite si ii baga in sapa de lemn pe romani. Lasati prostiile si faceti dosare cu cei care au adus tara in halul care este, nu cu presa libera cu care nu veti avea nicio sansa!


* Fostul judecator Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran de la Curtea de Apel Bucuresti revine in prim-plan. Nu in legatura cu sentinta din dosarul Ferma Baneasa (pe care a motivat-o in timp ce era internat intr-un sanatoriu psihiatric), ci in ceea ce priveste o casa pe care ar fi extins-o fara autorizatie de construire.

Jurnalistul Catalin Antohe de la Cetateanul.ro scrie ca fostul magistrat ar fi recunoscut el insusi extinderea locuintei fara autorizatie. Informatia apare intr-un raspuns oferit ziaristului de catre Primaria Sectorului 1 in baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public (vezi facsimil).


Iata ce spune primaria (click aici pentru intregul articol din Cetateanul.net):


In ceea ce priveste adresa strada (…), nr. (...), Politia Locala Sector 1 a demarat procedura de verificare a proprietarului in baza de date si ulterior a intocmit si transmis invitatia cu numarul 103/02.11.2022, insa confirmarea de primire a invitatiei trimisa prin posta nu a intrat in posesia institutiei noastre pentru a urma procedurile legale.

Deoarece aceasta invitatie nu a fost primita prin posta de catre proprietarul imobilului de pe strada (…), nr. (...), in data de 25.11.2022, Politia Locala Sector 1 a procedat la comunicarea invitatiei oficiale nr.103/107/02.11.2022, prin afisare la domiciliul proprietarului.

Ca urmare a comunicarii invitatiei, in data de 29.11.2022 a venit la sediul Politiei Locale Sector 1 un reprezentant al proprietarului si a prezentat documentele solicitate in invitatie.

In urma deplasarii in teren, la adresa strada (...) nr. (...) si a controlului efectuat, politistii locali ai Sectorului 1 au constatat ca la aceasta adresa au fost efectuate lucrari de construire fara a detine autorizatie. Aceste lucrari au constat in extinderea si supraetajarea imobilului existent, cat si edificarea unei constructii cu regim de inaltime parter, cu functiunea de garaj, amplasata in partea din fata-dreapta a imobilului.

Ulterior acestui control, proprietarii au prezentat declaratia notariala autentificata cu nr.25/04.01.2023, declarand pe proprie raspundere, cunoscand prevederile art.236 Cod Penal privind falsul in declaratii, faptul ca 'in anul 2000-2001 am consolidat constructia veche si am extins-o cu un etaj, rezultand constructia C1-P+1E si am edificat un garaj in curte, toate in regie proprie, fara a avea autorizatie de construire'.

In conformitate cu prevederile art.31 din Legea 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, 'dreptul de a constata si de a aplica sanctiunile prevazute la art.26 se prescrie in termen de 3 ani de la data savarsirii faptei', motiv pentru care Politia Locala Sector 1 nu mai poate lua masuri in ceea ce priveste sanctionarea”.Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# andrei date 26 January 2023 06:24 0

Se poate verifica pe Google Earth (frate cu ala cu grupul infractional) daca a fost edificata atunci. Se poate vedea istoricul aerofotogramelor. a dat declaratia ca a edificat in perioada 2000-2001 ca sa se incadreze la art. 37 al.2 din L. 7/1996 care permite intrarea in legalitate a constructiilor edificate inainte de 1 august 2001 fara autorizatie de construire. Poape pupa si Google Earth o plangere penala pentru fals, grup sau cine stie ce altceva. Poate ceva mai exotic gen crime de razoi, un Nurnberg ceva?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 7.02.2023 – Nicusor bantuie din nou prin instante

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva