12 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 20.11.2023 – Dosar pe judecatoarea filmata in parcare

Scris de: L.J. | pdf | print

20 November 2023 19:06
Vizualizari: 6978

* Guvernul vine cu o masura menita sa creasca natalitatea. Daca este sau nu una realista, va puteti face singuri o parere dand click aici.


* Municipiul Iasi a fost saptamana trecuta centrul scandalului provocat de felul in care autoritatile au renovat bojdeuca scriitorului Ion Creanga. Totusi, in Iasi s-a mai intamplat ceva in ultimele zile, trecut cu vederea de opinia publica. La ce ne referim, aflati facand click aici.


* Suparare mare daca n-ai vezica tare! Ia priviti ce scrie pe usa toaletei pentru avocati de la o instanta din Bucuresti: cica WC-ul are program doar de luni pana vineri si numai intre orele 7 si 15.Daca, de exemplu, te nimeresti la instanta in puterea noptii si / sau la sfarsit de saptamana (de exemplu, la masuri preventive), risti sa fii intampinat cu vestita vorba prezidentiala: „Ghinion!”* In urma cu o luna, ati vazut cum judecatoarea Livia-Constanta Colan – presedinta Sectiei penale de la Tribunalul Dolj – a fost filmata de catre fostul iubit, Madalin Chipirlin (presedintele Asociatiei Legal Drive), in timp ce avea avea cu acesta o altercatie verbala si chiar si fizica, din pricina unei datorii pe care Chipirlin ar avea-o catre magistrata. Ba chiar s-a lasat cu un proces, care va avea primul termen in 6 decembrie 2023 (click aici pentru a citi).

Intre timp, Inspectia Judiciara a anuntat ca s-a autosesizat din oficiu in legatura cu incidentul de mai sus, insa fara sa precizeze ce abatere disciplinara concreta are in vedere (vezi facsimile).Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Ioana M. date 20 November 2023 20:31 +2

Ati atins un subiect sensibil.Bojdeuca lui Creanga! Au mutilat sireaca bojdeuca cu....600.000 euro? Pai cu 600.000 euro faceau o vila cu fundatie !

# Sesizare din oficiu? date 20 November 2023 21:30 +1

Se pare ca problemele adevărate in justitie se afla la pagina 5, în afacerile de corazon ale judecătorilor. În rest totul este țiplă.

# Livia date 21 November 2023 01:13 +15

Ce porcarie sinistra! A avut noroc imperbul ca eu nu numai ca il injuram pentru banii dati, dar ii si dadeam vreo doua. Nemernicul naibii! Adica daca esti judecator nu trebuie sa iti iesi din fire cand ai de a face cu un idiot profitor?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva